legendami sa da nazyvat par hracov z generacie. Robben, Snejder a Van Persie sa snad daju nazyvat holandskymi legendami, vyhrali trofeje, boli klucovymi hracmi svojich timov, boli vo finale majstrovstiev sveta ... Van der Vaart to urcite nieje
Každé hovno si bude utierať hubu do Barci. Uvidíme, ako sa FDJ predvedie túto sezónu, ale včera ma určite neohúril. Posúvačky do zadu a pár sprasených lôpt. Nič, čo by stálo za ten plat. To uz Busy bol nebezpečnejší...
len pamataj, ze niektori hraci tam boli cely zapas a ich uloha bola len utocit, a ani oni nic nevymysleli, tak neviem ci je spravodlive utierat si hubu prave o Frankieho
V čom pravda? Keby sme nemali peniaze, tak asi nikoho nekúpime. Predali sme práva a peniaze boli a sú. Neviem prečo ta fáma, že nemáme peniaze. Zmluvu podpísal Bartomeu s de Jongom a nie Laporta, takže dá zmysel, že súčasné vedenie s ňou nesúhlasí, či už z nelegálnych dôvodov, alebo zavedeného súčasného platového limitu v klube, ktorý Frenkie momentálne nespĺňa.
Nepochopil si Jozefko, nepochopil a táraš. Prečo by mali byť zase zmluvy neplatné ak by prišlo nové vedenie??? Laporta nie je hajzel ako Bartomeu a už keď tak, je minimálne čestnejší hajzel. Toť za prvé. Za druhé, neriešim tu tvoje hypotetické situácie čo ak nové vedenie. Riešim čo je teraz a teraz je podozrenie, že sú tie zmluvy nelegálne, áno platí prezumpcia neviny, a tak sa to bude musieť prešetriť na súde, ak sa de Jong nedohodne nejako.
V uniknutom DeJongovom kontrakte sa pise, ze pocas troch rokov, ktore v Barcelone stravil mal zarabat 14M v hrubom. Kedze Barcelona sa dostala do problemov, tak za tie 3 roky poberal v priemere 8M v hrubom/4 v cistom rocne, nedoplatok(17M brutto) mu mal byt vyplateny v tomto roku. Totozne prachy ako ma dostavat Kessie a Fati pod Laportom. Strop je nastaveny na 20M, co tiez DeJong splna. Laporta nema problem dat Lewandowskeho agentovi 20M, ale 17M pre hraca je zrazu problem.
Strop je 10 mega v čistom a preto má Lewa 9 mega. To de Jong so súčasným platom nespĺňa, takže si za domácu úlohu veci doštuduj michal. Proti tým 17 mega nič nemám, tam som názoru, že by sa mu mali vyplatiť.
Jozefko ak budú tie zmluvy neplatné, tak áno malo by to ísť k súdu. Ak sú ďalšie zmluvy neplatné z dôb Bartomea, tak áno. Máš úplne primitívne myslenie, skús použiť aj nejaký rozumný argument a nie tieto hypotetické sračky Jozefko.
V uniknutom spise sa pise, ze Dejong moze maximalne dostavat 22,3M rocne v hrubom, ale je tam jedno velke ale. Tu sumu by Dejong dostaval len v pripade, ak by odohral viac ako 60% zapasov a Barcelona by najblizsie 4 roky vyhravala kazdorocne La ligu a 4x po sebe by sa dostala minimalne do finale LM. Za normalnych okolnosti Dejong by poberal cca 17,1M vratane "realnych" bonusov. Ja tam problem nevidim.
Minochodom narazil som uz aj na to, ze k platu ma Lewandowski moznost ziskat bonusy do vysky 4,5M, co by bol tiez mimo Laportovych predstav.
Problém v de Jongom plate tkvie v tom, že sa mu mal od tohto leta podľa toho posledného Bartomeuovho predĺženia zvýšiť plat o 4-6 mega. U Lewu vzhľadom aký plat zobral u nás narozdiel od toho aký mal v Bayerne asi nemôžeš povedať žiadne krivé slovíčko aj keby mal tých 4,5 mega v bonusoch. Ak donesie klubu úspech, tak si tie bonusy zaslúži, toť vše. Laportove predstavy sa týkajú základného platu bez bonusov do 10 mega v čistom - to je strop.
Dejongov zakladny plat je 14-14-14-14-14-15 v hrubom. Vsetko ostatne su bonusy, niektore z rise scifi. Ak si to zasluzi Lewandowski, tak preco aj nie Dejong?
Ak by Lewandowski dostal aj tie bonusy, tak bude mat rovnaky plat ako mal v Bayerne 23M.
Este je zaujimave, ze kym nedoslo na splacanie podlznosti, tak DeJong bol podla Laportu nepredajnym hracom. Spolu s Messim. Zrazu vedenie osvetilo a je tu problem.
Tuto mikimi by zjedol aj hovno keby laporta povie, že je dobré. Tak ako s tým, že de jongov kontrakt má byť mimo zákona. Keď sa ho opýtaš z akých dôvodov by mal byť mimo zákon, tak bude ticho, lebo nevie, iba laporta povedal. Prečo povedal? Aby zvýšil tlak na de jonga cez podobných "navsetkonaletim" mikimausovcov
Jasné, že to povedal aj z dôvodu aby na de Jonga zvýšil tlak, ale to nijak nepopiera to, že ta zmluva môže byť stále neplatná. Somariny drístaš Vladinko. Tie neplatné zmluvy majú aj Pique, Stegen aj Lenglet a kedže Pique aj Stegen súhlasia s novými zmluvami vedia v akej sú situácii a že sú naozaj neplatné. Podrobnosti ohľadom toho budú pribúdať ak sa to nevyrieši mimosúdne ver tomu.
Takže je chyba, že Barcelona FDJ k jeho 14 miliónovému platu dá aj splátky za dlžný plat? To je akože problém? Alebo ako to riešiť, že mu dlhujú peniaze.
Ja stale cakam, ci pri takomto silnom muzstve nieco dokaze. A ak nie, obuju sa nasi "experti" do neho tak, ako do Koemana? Pochybujem. Osobne som zatial velmi sklamany. A ked pride spravny cas, kritikou setrit nebudem.
A co ste cakali, ze nas budu medzinarodne chvalit? Ked si vkuse robime hanbu? Nemusim mat van der Vaarta rad na to, aby som s nim celkovo suhlasil. "Tento muž si myslí, že je kráľ. Ale myslím si, že je tak trochu idiot." ???????????
Marian určite je to myslene tak že nemá peniaze že Inde dlží peniaze ale nakupuje .. ty keď budeš niekde dlzit 1000€ a budeš mat v peňaženke 100€ tak tiež moc nejde povedat že mas peniaze lebo si furt -900
snapshot- trosku si to ale pleties .Klub generoval príjem menší ako vydaj (preto išiel do mínusu) , teraz predal tv práva a iné čo mu generuje peniaze takze logicky bude mat príjem o dosť dosť menší (bude mu chýbať ešte viac) na to kúpil hráčov za 150mil plus im dal platy nie malé takze náklad na platy išiel dosť hore … čo to znamená???nizsi príjem a väčší vydaj oproti sezónam predtým .To že zopár hráčov zníži plat (podľa mna len ťah na La ligu) skrz FFP a bokom to bude vyplatené ,niekde sa to v tej kope zamotá čo sa bežne vo firmách robí . Aj ak by vyhrali la ligu to sú neni take peniaze čo stratia na tv právach atd.
Myslieť si že vyhrajú prvú sezónu všetko je za mna nezmysel keďže mužstvo neni tak zohraté .(možno sa mýlim)
Každopádne Nižší príjem a väčší vydaj -čo nasleduje?
Za mna chyba vedenia ,Barca by sponzorov nestratila za 1,2sezony určite ,má svoje meno.
V minulej sezóne s tým čo mala dokázala uhrať 2miesto a v závere isla hore ,ak by sa chytil Fati a Dembele tak tento rok aj bez pošli mohla byt ešte silnejšia a bojovať o La Ligu. Z predaja aktív mohla vyplatiť väčšiu časť dlhu , prečkali by 1,2 sezóny s tým čo majú ,možno z akadémie vytiahli niekoho a dlh by išiel dole .Takto ak nevyhrajú všetko tak budú v srackach ešte väčších a aj keď vyhraju všetko ak si spocitas príjem za LL výhru a LM tak pochybujem že ten príjem prevýši stratu na platoch nových hráčov a predaji tv práv atd.
mikimi122- s tou zmluvou neurobí nikto nič ,raz ju podpísali vedenie ktoré zastupuje klub ,nove vedenie neurobí nič s tým ,to by sa rušili pri každej zmene vedenia a hovorili že to je nezákonná zmluva.
Za druhé aj keď Barto je hajzel tak pochybujem že v tom je len on,problém myslím že bol aj pred jeho nástupom ,neverím že za 3roky dokáže niekto urobiť na základe zopár predražených zmlúv dlh v hodnote 1,3miliardy. Aj keď on to určite zaklincoval.Správanie vedenia neni pekne,to iste je momentalne v PSG keď sa údajne chcú zbaviť Neymara pre jeho plat ale neurobia s tým nič ,To iste bolo 2roky s Baleom,Mariánom či Iscom.Skratka zmluva je zmluva
Predstav si ze mas hypoteku ma 100k.
Zrazu dostanes odmeny 20k. Tak si kupis nove auto elektricke a vymenis staru feliciu.
A hypo solacas dalej a auto ti generuje lebo si sa prihlasil na Uber.
Mentalni akrobati zase ste vyliezli z dier a na pomoc vam prisli obyvatelia kanalov z madridu ? Ako mozes fandit klubu a nemat na neho jedno pekne slovo ? Cisti xuji
Nie som admin, ale podľa mňa by príspevky mali rešpektovať základné pravidla slušnosti. Každý má právo na svoj názor a to neznamená, že je mentálny retard resp. niečo podobné. V každom prípade je zmluva zmluvou ak ju podpísal konateľ klubu, alebo iná osoba, ktorá ma na to oprávnenie. Futbalový život hráča je časovo obmedzený a to si väčšina uvedomuje. Nechápem prečo by sa mal niekto dobrovoľne vzdávať dohodnutej odmeny, ktorú si nevynútil, ale dobrovoľne mu ju sľúbili. Napriek tomu, že je to "môj" klub na mieste FDJ by som odišiel, ale neodpustil im ani cent. Hráč nie je handra aby s ním tak jednali. Navyše Xavi tam bude za každú cenu stavať Španielov bez ohľadu na to či sa im darí, alebo nie.
A na záver už len jedna poznámka . Ak by Laporta a spol. kúpili pre Koemana toľko hráčov ako Xavimu a zahral by s nimi taký zápas, tak by v komentároch nezostala na ňom ani nitka suchá.
,,,ako fandovia,,,BARCELONY,, nás nemusia zaujímať,,koho ako platia ,to je vec vedenia,agentov , hráčov,,,nás by malo zaujímať,,JEDINE,,to ako hráme,aby sme vyhrávali,,ako za starých čias,, ZLATEJ ÉRY BARCELÓNY,,,,⚽⚽?
Jozefko ak budú tie zmluvy neplatné, tak áno malo by to ísť k súdu. Ak sú ďalšie zmluvy neplatné z dôb Bartomea, tak áno. Máš úplne primitívne myslenie, skús použiť aj nejaký rozumný argument a nie tieto hypotetické sračky Jozefko.
Minochodom narazil som uz aj na to, ze k platu ma Lewandowski moznost ziskat bonusy do vysky 4,5M, co by bol tiez mimo Laportovych predstav.
Ak by Lewandowski dostal aj tie bonusy, tak bude mat rovnaky plat ako mal v Bayerne 23M.
Toto je ten správny človek, čo má k tomu čo povedať.?
Myslieť si že vyhrajú prvú sezónu všetko je za mna nezmysel keďže mužstvo neni tak zohraté .(možno sa mýlim)
Každopádne Nižší príjem a väčší vydaj -čo nasleduje?
Za mna chyba vedenia ,Barca by sponzorov nestratila za 1,2sezony určite ,má svoje meno.
V minulej sezóne s tým čo mala dokázala uhrať 2miesto a v závere isla hore ,ak by sa chytil Fati a Dembele tak tento rok aj bez pošli mohla byt ešte silnejšia a bojovať o La Ligu. Z predaja aktív mohla vyplatiť väčšiu časť dlhu , prečkali by 1,2 sezóny s tým čo majú ,možno z akadémie vytiahli niekoho a dlh by išiel dole .Takto ak nevyhrajú všetko tak budú v srackach ešte väčších a aj keď vyhraju všetko ak si spocitas príjem za LL výhru a LM tak pochybujem že ten príjem prevýši stratu na platoch nových hráčov a predaji tv práv atd.
Za druhé aj keď Barto je hajzel tak pochybujem že v tom je len on,problém myslím že bol aj pred jeho nástupom ,neverím že za 3roky dokáže niekto urobiť na základe zopár predražených zmlúv dlh v hodnote 1,3miliardy. Aj keď on to určite zaklincoval.Správanie vedenia neni pekne,to iste je momentalne v PSG keď sa údajne chcú zbaviť Neymara pre jeho plat ale neurobia s tým nič ,To iste bolo 2roky s Baleom,Mariánom či Iscom.Skratka zmluva je zmluva
Zrazu dostanes odmeny 20k. Tak si kupis nove auto elektricke a vymenis staru feliciu.
A hypo solacas dalej a auto ti generuje lebo si sa prihlasil na Uber.
A na záver už len jedna poznámka . Ak by Laporta a spol. kúpili pre Koemana toľko hráčov ako Xavimu a zahral by s nimi taký zápas, tak by v komentároch nezostala na ňom ani nitka suchá.