Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Hlavná vec, že sa ide kupovať ďalší záložník, lebo v Barcelone ich je evidentne málo.
nechapem ignorovanie desta..araujo tam nema co hladat. my sa stale bavime o RB, ale jordi je tiez problem
Každej trenér u nás má nějakou úchylku, dávat hráče někam, kde nehraje tak dobře, jako na svý pozici. Problém RB je dloholetej a nechápu, že to nebyla priorita, když se Destovi nevěří. Ale Araujo vůbec není řešeni, neměl by být ani provizorní řešení!!
už tomu prestávam rozumieť -- stavať vysokého a ťažkého stopéra na post pravého obrancu môže len idiot -- musí tam byť ľahší a vrtký chlapík, aby vedel reagovať na kľučky krídelníka -- dobiáš, pivarník, beŇA a pod. arauja zničia. a stavať tam typického záložníka, ako je roberto, môže takisto len somár, roberto sa bojí hry jeden na jedného, cúva až na päťku, neatakuje, navyše z výpadov sa vracia neskoro... nuž a experiment so 40-ročným alvezom bol tiež z kategórie šialenstiev... ale dať príležitosť destovi je pre xaviho nepredstaviteľné... zdá sa, že xavi prišiel predčasne
Nechápem tej logike odpáliť tak Desta a ostatné kluby sa bijú o neho a u nás nie je nominovaný ano ma potenciál ktorý ešte nedosiahol ale stále je mladý a ma priestor sa extrémne zlepšiť a myslím si ze keď pôjde preč bude neskutočný hráč no my radšej tam urveme Roberta to je cele na hlavu, no i tak som názoru ze jeho predaj by bola obrovská chyba aj keď by prišiel Belerin co si myslím je tiež fajn obranca len náchylný na zranenia
Bud dest alebo investovať peniaze na RB nie na Bernarda.... Ale je na trhu nejaký kvalitný mladý RB?