Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-08-15 08:23:30
Hlavná vec, že sa ide kupovať ďalší záložník, lebo v Barcelone ich je evidentne málo.
2022-08-15 09:29:26
nechapem ignorovanie desta..araujo tam nema co hladat. my sa stale bavime o RB, ale jordi je tiez problem
Luis Premium
2022-08-15 10:54:24
Každej trenér u nás má nějakou úchylku, dávat hráče někam, kde nehraje tak dobře, jako na svý pozici. Problém RB je dloholetej a nechápu, že to nebyla priorita, když se Destovi nevěří. Ale Araujo vůbec není řešeni, neměl by být ani provizorní řešení!!
2022-08-15 11:06:50
už tomu prestávam rozumieť -- stavať vysokého a ťažkého stopéra na post pravého obrancu môže len idiot -- musí tam byť ľahší a vrtký chlapík, aby vedel reagovať na kľučky krídelníka -- dobiáš, pivarník, beŇA a pod. arauja zničia. a stavať tam typického záložníka, ako je roberto, môže takisto len somár, roberto sa bojí hry jeden na jedného, cúva až na päťku, neatakuje, navyše z výpadov sa vracia neskoro... nuž a experiment so 40-ročným alvezom bol tiež z kategórie šialenstiev... ale dať príležitosť destovi je pre xaviho nepredstaviteľné... zdá sa, že xavi prišiel predčasne
2022-08-15 12:56:47
Nechápem tej logike odpáliť tak Desta a ostatné kluby sa bijú o neho a u nás nie je nominovaný ano ma potenciál ktorý ešte nedosiahol ale stále je mladý a ma priestor sa extrémne zlepšiť a myslím si ze keď pôjde preč bude neskutočný hráč no my radšej tam urveme Roberta to je cele na hlavu, no i tak som názoru ze jeho predaj by bola obrovská chyba aj keď by prišiel Belerin co si myslím je tiež fajn obranca len náchylný na zranenia
2022-08-15 13:17:37
Bud dest alebo investovať peniaze na RB nie na Bernarda.... Ale je na trhu nejaký kvalitný mladý RB?