Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-08-15 11:06:20
Dúfam že dostane rozum a zníži si plat aspoň na €20M a ostane. Môj názor že je to náš najlepší záložník sa nezmenil.
Sám dobre musí vedieť že si nezaslúži vyšší plat ako De Bruyne.

Ak nakoniec odíde tak Bernardo je nutnosť. Gavi má veľký potenciál, ale na základ ani zdaleka nemá.
2022-08-15 11:09:42
mozno sa kruto mylim ale povedzte aky vyznam by malo predavat Frenkieho ked aj za 80 mega? naozaj si myslime ze nasa zaloha je taka kvalitna ze by nam stacila ked by aj prisiel Silva? ja mam velke pochybnosti o Busquetsovi, netreba ani Gaviho zatial precenovat, fandim mu ale este sme daleko aby sme ho pchali ako sucast zakladnej zostavy. mne pride jedine Pedri ako s urcitostou velmi kvalitny hrac. a FDJ tiez..aj ked je pravda ze mal aj dost hluchych faz..Kessie mi tiez pasuje svojim inym stylom..ale nepride mi to teda ako super zaloha s rezervou v pripade zraneni..
2022-08-15 11:16:44
Jeden lepší polčas proti unavenemu gigantovi z Vallecana a niektorí sú tu zasa namäkko.
2022-08-15 11:27:45
Mne sa páčilo ako hral zozadu po prevzatí lopty od brankára či obrancu - pri rozohrávke miatol súpera tým, že ten nikdy nevedel, či pôjde s loptou sám alebo len posunie loptu niekomu ďalšiemu. Pretože ostatní naši obrancovia vždy len posúvali loptu, to bol pre súpera ľahko čitateľný vzorec. Frenkie keď videl priestor tak skúsil prejsť sám a vôbec sa nebál ísť jeden na jedného a tým prechádzal cez prvú líniu súpera napriamo. Preto sa netlačil celý súperov mančaft pred loptou na našich kopačkách bližšie pred súperovu bránu a neprehusťoval sa tak veľmi tento priestor - Frenkie nechával jednu súperovu líniu už za sebou.
2022-08-15 11:32:40
No pokud by Frenkie zůstal (v to doufám!) a přišel Silva, tak by se mě líbila záloha pro tento ročník FDJ-Silva-Pedri. Do rotace Gavi s Kessiem. No Busi by určitě tak dostal ňáké minuty. Úžasná záloha, ale Frenkie musí zůstat už jenom z důvodu budoucnosti našeho DMka.
2022-08-15 12:09:30
Dejte ho už na pozici Busguetse a hotovo. Už mám toho fakt plné zuby, jak se mrhá jeho talentem.
Dobře, že má Bus červenou. Snad na jeho místo nasadí de Jonga a ten tam předvede výborný výkon, ale nedivil bych se kdyby Xavi překvapil s Pjanićem.
jirkam Premium
2022-08-15 12:21:53
Xavi zda se úplně 0dflakl přípravu ná zapas jinak si to neumím představit
2022-08-15 13:47:47
Dejong je úplný magor