A preto sú prezidenti tí ludia,ktorí rozumejú ekonomickým zákonitostiam, nie tréneri.
Jurgena mám rád, no mohol by si dať chvíľku a naštudovať si to akým všetkým kapitálom klub disponuje. Je to risk.
Boli obetované zisky z budúcich období, na záchranu fanúšikovskej základne, mena a generovanie zisku (dúfajme)následnými trofejami. Tento kapitál generuje práve sila, ktorú organizácia Barcelony má, preto ma nebaví čítať tieto diletatnné názory, ktoré plodia ľudia zo šatne.
Cas ukaze. Faktom zostava, ze vsetky minute peniaze tuto sezonu su vlastne peniaze, ktore mala mat Barcelona k dispozicii v buducnosti. V takomto rozsahu je to este akceptovatelne, ale samozrejme, ak by sa z toho mal stat trend a Barcelona by aj buduci prestupak rozpredavala hracov pod cenu a pustala zadarmo a zase by nakupila za 200M, tak postupne si ukroji tolko, ze sama zo seba spravi maly klub. Treba rozumne gazdovat a bude dobre
Urobil z klubov v kríze veľkokluby. Dva krát. Nechcem si predstaviť čo by bolo keby dostal taky balík peňazí ako sa teraz investoval v Barcelone. Objavil Salaha, Maneho, z prdele a klubu na zostup v Nemecku vytiahol Firmina, Matipa, o robertsonovi a trentovi pred ním nikto ani nechyroval. S origim na hrote vykopol Barcelonu. Vytvoril rad hviezd v BVB - hummels, robo, reus, hráčov ako sahin ktorých chcel real, kagawu united. Pep kupuje hotových hráčov a potom prídu výsledky, jurgen nakúpi zopár hotových, zopár no name hráčov a vytvorí stroj. Za mňa najväčší trénerský génius.
K tomu pepovi... Na zaciatku jeho prichodu az tak nekupoval. A nekupoval ani superhviezdy. Kupoval nadejnych hracov - bernardo silva, cancelo, dias, jesus, walker... To neboli také superhviezdy ked ich kupoval. Objavil fodena, čo je fakt talent. Skor ide o to, ze ich kupil vela, ale tak tolko minaju aj ine kluby. Ved kolko minuli united, arsenal, chelsea, aj tottenham... A dosiahli oveľa menej ako city.
ja mam pocit , ze vsetko vsadzame na jednu kartu...predali sme obrovske buduce zisky klubu aby sme sa dostali z krizy a vsadili sme vsetko na jednu kartu , ze nakupime super tim a budeme dominovat najblizsie 2-3 roky...je to hazard...ak by sme po tomto prestupovom prehrali ligu o 15 bodov a vypadli v LM v stvrtfinale tak mame obrovsky problem.....dufajme , ze tento scenar nenastane
Jurgena mám rád, no mohol by si dať chvíľku a naštudovať si to akým všetkým kapitálom klub disponuje. Je to risk.
Boli obetované zisky z budúcich období, na záchranu fanúšikovskej základne, mena a generovanie zisku (dúfajme)následnými trofejami. Tento kapitál generuje práve sila, ktorú organizácia Barcelony má, preto ma nebaví čítať tieto diletatnné názory, ktoré plodia ľudia zo šatne.
Do tímu, ktorý bol rozhýčkaný prestrelenými platmi, skupinkou nedotknuteľných a urazenymi egami, že ich kamoška Valverdeho prepustili.
Že ako by si Klopp poradil