Chudáčik malý,musia musia mu otvoriť bankový účet, zaregistrovať telefón a ktovie či mu mamka ešte neutiera aj zadoček.Tak tu je ten asi pravý dôvod prečo sa bál ísť niekam na hosťovanie,lebo bol pokakany pustiť sa mamkinej sukne.
mazanyhrac - Tvl, již ti tu krásnou Barcu nekazí a ty pořád nejseš spokojen a blbě jakoby rejpeš. Tvl, jakoby se teď těš ze špičkového technika Kessieho a jiných předražených nákupů jako Torrés, případně i na Silvu, jelikož Xavi tak věří mladíkům, až je komplet nahradí předraženýma starcama ne moc daleko od důchodu, protože to asi vidí jako ekonomický way to go a až ta parta starců odejde, tak asi vydraží i své trencle nebo co, aby pak nakoupil další várku, anebo radši před tou druhou vlnou extra krize bez aktiv taky zdrhne do USA.
bun_croat sak puig hovno hral. gavi/pedri mladí, ktorym podla teba xavi neveri su o 2 lvli pred nim....dalsi torres co ma 22 rokoch je strasny dochodca...boze vy si musite nad tym puigom kazdy vecer hon*t asi abo co
sylarko - Vo čem tě budu přesvědčovat. Tak se těš, již je pryč, vzduch je již čerstvý, vychutnávej si Kessieho nemotornost, s novou sestavou vzhůru k titulům. Já nevím, co ještě od Puiga chcete, proč vám ještě vadí, že vůbec hraje fotbal a kde hraje, stejně to dělá lépe než všichni na této stránce a má lepší angažmá. Kritizujete ho, že nic nehrál, ale když ho kritizujete, že mární talent, tak najednou ten talent má, protože ho prostě furt nějak musíte kritizovat. Tak si již prostě vyberte. No a hledáš v mé větě nějaký nesmysl, ale to jsem nepsal, nemínil jsem ty věty sdružovat tak, jak jsi je ty sdružil.
bun: mne jedno kde hraje atd. ale na barcu proste nemal. kessie bol najlepsie CM serie A minulu sezonu btw. aj ked od neho necakam nejake zazraky. on by mal byt squad player a nie hrac zakladu a hlavne necakam od neho techniku aku ma pedri ci FdJ.
Neverím, že nemal žiadnu ponuku z Európy. Rôzny tragédi s oboma nohami ľavými a po štyroch operáciach si nájdu angažmán v Európe. Vybral si zase tú ľahšiu cestu ako zabojovať.
Postrehli ste ako sám veľký Mbape ,ktorý mimochodom žiadal od vedenia Neymarov odhod. Vrazil do Messiho??
Roony mu na to.... Messi mal v jeho veku už 4 zlaté lopty
Jedna věc mě u Xaviho štve, měl by taky nějaký hráče vychovat nebo zlepšit , např dest, dříve pep vytáhl tolik hráčů a udělal z nich Mašiny… Xavi by mohl pracovat s tím co má a zlepšit nějakého hráče a ne si koupit celou IX…
Sťažuje sa na to, že v Barci mu žiadny tréner nedôveroval. Uplakanec. Keď dostal šancu tak hral otrasne. V CDR dostával šance takmer pravidelne a čo dokázal, len to, že sa tréneri utvrdili v tom, že na Barcu nemá. Mal ponuky (aspoň čo sa písalo) od mužstiev v Španielsku aj z ostatnej Európy, ale on si vybral najľahšiu cestu...Ameriku. Tak som veľmi zvedavý, ako sa tam uplatní a koľko hracieho času mu bude tréner poskytovať.
Hrál otřesně? Vždyť většinou nastupoval na konec zápasu, kdy trenérům hořelo pod prdelí kvůli prohře.. Naopak, pamatuju zápasy, kdy byl skvělej, třeba proti Atleticu, kde i se svou drobnou postavou vybojoval nejvíc míčů, stačil na hráče atletica o 20kg těžší.. To byl třeba snad nejlepší na hřišti a odměna? 10 zápasu lavička a pak zase šance na 10 minut. Jak pak máš hrát dobře?
v CDR proti tretoligistom nastupoval od zaciatku a bolo to 2x hrozne. A stale vytahovat atletiko. To tu moze zostat aj Braithwaite toho som tiez videl zahrat polcas dobre. A fyzicky stacil? Ja si zase pamatam ako bol vela krat jednoducho odtlaceny superom.
Myslím si, že tohle jeho rozhodnutí - jít do MLS - je přesně ukázka toho, proč mu žádný trenér nedůvěřoval. Chlapec má prostě evidentně rád vždy tu lehčí cestu a v zásadě kdykoliv dostal šanci na hřišti, tak čerpal jen ze svého talentu a úplně sral na poziční hru či aktivní bránění. Prostě si rád užíval, furt chtěl míč, aby si mohl hrát to svoje, ale makat pro tým se mu nějak nikdy moc nechtělo.
Měl jsem ho rád, a z velké části i právě kvůli jeho touze být neustále na míči a prostě tvořit, ale pro takhle velký klub mu podle mě chyběla pokora a přizpůsobení se systému. Navíc, tvrdit, že mu žádný trenér nedůvěřoval je dost uplakané, poněvadž kdo jinak může říct, že si zahrál v Barce... už to je obří úspěch a kdyby šel na hostování v čas a makal na svých slabinách, tak by klidně mohl za rok/dva být v základu.
jasně to mu nikdo nebere a přeju mu ať se mu daří kde on sám chce. To že ale je to jednodušší cesta, než se snažit prorazit v nějakém evropském klubu v top lize, to se nedá moc popřít. Jasně, motivace mohly být i jiné, například se mu a jeho rodině/snoubence líbí amerika, ale spíš to na mě právě působí tak, že chce být prostě za hvězdu v nějakém týmu a to co nejlehčím možným způsobem.
Matewr málokomu sa páči čo píšeš, pretože si trafil klinec po hlavičke. Úplný súhlas. Ak má Puig taký kaliber ako tu podaktorí pisu, tak by to dnes tahal za Valenciu, Neapol alebo Lipsko.
U neho radosť z hry prevažuje nad taktickou disciplínou, takže mu MLS môže viac vyhovovať ako LaLiga.
A americký futbal ide dosť hore, takže by som ho do budúcna až tak nepodceňoval.
Roony mu na to.... Messi mal v jeho veku už 4 zlaté lopty
Měl jsem ho rád, a z velké části i právě kvůli jeho touze být neustále na míči a prostě tvořit, ale pro takhle velký klub mu podle mě chyběla pokora a přizpůsobení se systému. Navíc, tvrdit, že mu žádný trenér nedůvěřoval je dost uplakané, poněvadž kdo jinak může říct, že si zahrál v Barce... už to je obří úspěch a kdyby šel na hostování v čas a makal na svých slabinách, tak by klidně mohl za rok/dva být v základu.
A americký futbal ide dosť hore, takže by som ho do budúcna až tak nepodceňoval.