..."měli mu tři vandalové vtrhnout do auta a ukrást mu hodinky."....." Mezitím se však našli dva výtržníci,...." Tak sa rozhodnite, koľko ich teda bolo....
no já ten původní článek nepsal a u tréninkového centra jsem shodou okolností taky nestál. Takže když Sport napíše, že mu dva vlezli do auta, ale celkem na tom byli 3, tak já to rozsuzovat nebudu, jak to doopravdy bylo a co ten třetí do party mezitím dělal ??
Jhonys, takze ty si iba copy-paste prekladac nie Admin teda? Netreba to precitat a podrobit nejakej logickej analyze, overit aj ine zdroje. Staci iba strohy preklad a potom ruky prec stylom "ja nic ja muzikant"
Kov3. Myslím, ze dalsí výplod Tvojej prešpikovanej mozgovej masy..Takto začínajú degeneratívne ochorenia mozgu. Zredukovanie slovneho fondu. Alebo si hladný? Alebo voláš po Tvojom ocinovi?
Kovy - dík. O mně hodně lidí říká, že jsem vtipný. Ale ostatní uživatele tu sprostě nazývat nemusíš, jo? To jen pro příště ?
Brano: Tohle jsi vydedukoval z mého jednoho komentáře? špičková analýza a brilantní kritické myšlení z tvé strany. Víš sice úplný prd o tom, jakým způsobem píšu a jak si ověřuju informace, ale prokouknul jsi mě od klávesnice raz dva koukám ?
spickova robota podla mna, sen zamestnavatela :-)
Brano: Tohle jsi vydedukoval z mého jednoho komentáře? špičková analýza a brilantní kritické myšlení z tvé strany. Víš sice úplný prd o tom, jakým způsobem píšu a jak si ověřuju informace, ale prokouknul jsi mě od klávesnice raz dva koukám ?