Prečo ale? Fati ma gólový čuch, aj keď je na kridle hra blízko nebezpečných priestorov. Fati je viac hrot ako kridlo, len ho ma veľa ľudí zaužívaného ako kridlo
fati je skor take falosne kridlo co sa stahuje do stredu zakombinuje a pak vystreli. ja si ho neviem predstavit ako caka na hrote na prihravku atd. sak kazdy silnejsi obranca ho odstavi od lopty. navyse nevie hrat chrbtom k brane
fati skor zahra falosnu 9, nieco ako ferran. klasicky hrot urcite nie. fati je podobne kridlo ako ferran. teraz ked nadtym rozmyslam oni mi pridu typologicky podobny hraci
Jako záskok to zahraje i Pique no... Jako varianta fakt jako poslední...Stačilo když se tam motal před zraněním a byli to jeho nejhorší zápasy...To už radši Ferran ;).
fati ok, ak zosilnie a strati strach zo zranenia.. ale ferran?? ? ani v najdivokejsich snoch, jeesus!
Auba odchod jedine ak by vdaka tomu prisiel bernardo, inak no way!
no ved uvidime.. bodaj by sa chytil konecne.. ale ja ho hodnotim aj vratane zapasov za city aj esp repre co som videl a vsade a vzdy hral totalny priemer, rovnako aj u nas prve dva mesiace a potom spadol do výrazného podpriemeru.. a nie je pravda ze ho nemam rád ☺️ pôsobí na mňa ako sympaťák, nevyzerá hlúpo a takticke pokyny plní dobre.. len nemam rad ze sme kupili takeho priemerneho hraca za tolko penazi...
no ved. ale nehral cisty hrot. a to je rozdiel. fati/ferran mozu hrat falosnu devinu. ja ti vravim ze fati ti nemoze byt nahrada za lewu ako klasicky hrot
Sak si pozrite Fatiho prednosti. Zakoncenie, rychlost, celkom dobre hlavickuje, ma dobre prieniky a nabehy. Naopak jeho slabinou je to, ze neurobi hraca 1v1, kombinacne priemer.
Vôbec sme nepotrebovali Lewandovského ani ostatných. Vedenie sa v prvom rade malo zamerať na vysporiadanie sa finančnej šlamastiky a vysporiadať pozdlžnosti voči hráčom. Myslím, že tam bolo dostatok nádejných odchovancov. Aj keby sme 2-3 roky nehrali ligu majstrov. Bolo by to fair a korektné voči všetkým a ak by vedenie dostatočne vysvetlilo danú situáciu verím že aj väčšina fanúšikov by to akceptovalo. Je to môj názor a viem že sa mnohým nebude páčiť.
ak by sme nehrali 2-3 roky LM prideme daleko o viac penazi od sponzorov, vysledkov atd atd taze by sme sa z tych dlhov dostavali daleko dlhsie. a aj na vysledky by sme tympadom cakali dlhsie.. ci chces dopadnut jak AC ktore kym vyhralo ligu a dostalo sa do LM cakalo 10 rokov. kukni na ManU v akom stave su? 10 rokov pomaly nic nevyhrali a nikto k nim poriadne nechce a to si vezmi, ze oni peniaze maju...bez vyysledkov nemas peniaze a bez penazi nemas vysledky. je to kolobeh. a na margo lewandovskeho. auba je sice super ale lewa je top 3 hrac na svete, a pracu s loptou v 16 a aj hlavickovanie ma o level vyssie jak auba.
auba fungoval, ale lewa ti bude fungovat este lepsie. auba ti LM nevyhra. Lewa ano.(tymto nechcem povedat, ze tento rok LM vyhrame)..Lewa moze byt pre nas nieco ako benzema pre real.
To ci bude lewa fungovať ešte len zistíme. Nebol nutný, zas až taký skok dopredu to neni. Na druhej strane ak sa odrata z jeho ceny suma za aubu ktorú dostaneme tak to neni zlý kseft
Lewa je čistý hrot. On potrebuje prihrávky do 16tky a bude dávať góly. Benzema je typologicky iný útočník, skôr tvorca hry so s schopnosťami ofenzivne záložníka.
jano: ja sa nebavim ake typy hracov su, ale o dolezitosti pre tym. benzema vpodstate sam vystrielal realu LM minulu sezonu a bez neho by ten titul nevyhrali.
tom: auba je fajn, ale lewa je uplny top. ano na ligu by nam auba stacil, ale ak chceme hrat aj o nieco viac tak potrebujeme lewu. plus prilaka na stadion daleko viac ludi jak bolo hore spomenute
Lewa strávil 80% svojej kariéry v klube ktorý dominoval vo svojej lige a vyhral tam titul 10x po sebe. Zatiaľ čo Auba hral v trápiacom sa Arsenale. Za mňa osobne keby si vymenili miesta a namiesto Lewu by hral v Bayerne Auba nemal by o nič horšie čísla. + ako vraví Tomio Auba nám ukázal že sa dokáže adaptovať pri Lewandovskom to ešte len zistíme.
Sylarko: nemyslím si že Lewa nám sám od seba vyhrá LM. Keby to bol taký solo stroj tak ich asi vlani nevyradí Villareal. Vlaňajší Bayern mal podľa mňa stále o dosť kvalitnejší a zohratejší káder ako máme túto sezónu my.
Lucas: Z toho % čo dostaneme za predaj dresov možno časom pokryjeme bonus, ktorý dostal jeho agent a o sledovanosti sa môžeme baviť vtedy ak nám na ňu zostanú nejaké práva :)
ronald: a nemozes ale ani povedat, zeby mal lepsie cisla jak lewa, keby hral auba v bayerne. taky lewa ti hral predtym v dortmunde, ktory tiez az tak nedominoval a bol to stroj. a dortmund uz mozes porovnat s arsenalom
:D :D táto vaša konina že ak by Barcelona nehrala v LM, preboha, veď sa do nej dostala ešte aj s minuloročným kádrom.
K rečiam o dominancii roba v BVB - v BVB dominoval aj auba
Chcem povedať, že lewa je oproti aubovi posun vpred, ale nie až taký, že by za to mal niekto platiť 50 mega, dupľom nie ak má finančné problémy. Ako mať Audi A6 a kúpiť si Audi A8, rovnaký ročník. Ako áno, je to posun vpred, ale keď si na tú A8 musíš brat úver tak to je konina.
A to, že robí "dominoval o lvl vyššie", čím to vieš podoprieť? Lebo môj tip je, že ničím, iba pocitom. Môj pocit je, že auba mal v BVB viac gólov na zápas ako Robo.
lenze Messi bol vtedy v takej forme ze zo vsetkych 4 obrancov si zrobil kuzelky, medzitým si este odpalil cigu a potom to tam zavesil na milimeter ku tyčke ☺️
Auba odchod jedine ak by vdaka tomu prisiel bernardo, inak no way!
tom: auba je fajn, ale lewa je uplny top. ano na ligu by nam auba stacil, ale ak chceme hrat aj o nieco viac tak potrebujeme lewu. plus prilaka na stadion daleko viac ludi jak bolo hore spomenute
Sylarko: nemyslím si že Lewa nám sám od seba vyhrá LM. Keby to bol taký solo stroj tak ich asi vlani nevyradí Villareal. Vlaňajší Bayern mal podľa mňa stále o dosť kvalitnejší a zohratejší káder ako máme túto sezónu my.
Lucas: Z toho % čo dostaneme za predaj dresov možno časom pokryjeme bonus, ktorý dostal jeho agent a o sledovanosti sa môžeme baviť vtedy ak nám na ňu zostanú nejaké práva :)
K rečiam o dominancii roba v BVB - v BVB dominoval aj auba