@momo9: co Xavi dřív říkal, tak ho tam chce hlavně kvůli rozehrávce, v níž Garcia exceluje, takže s Piquem to moc růžově nevypadá, když vezmem v potaz i přítomnost Koundeho, Christensena a Arauja, ze kterého se ale trenér asi snaží udělat RB.
jj taky se mi to moc nepozdává... jako chápu, že je fajné mít každou pozici zdvojenou, ale mít 5 stoperů světové úrovně, takže tři budou ohřívat lávku nebo hrát mimo pozici... no přijde mi to jako hodně zbytečný overkill...
Pique je zranený, to je jediný dôvod prečo nehrá...
Iba dodám, že ak sú nahraditelny, ako sa uvádza, tak by mali odísť a nie sedieť na lavičke za tie milióny, desiatky milióny čo berú....
Vyštveme De Jonga, Musí odísť Aubameyang, ale TÝ čo najviac zaťažujú rozpočet ostávajú a ako náplasť nám má stačiť, že budú na striedačke!?
Za tie prachy by mali mladým robiť masérov a behať vedľa nich pri čiare a podávať im vodu...
Je jedno že ich Xavi nechá sedieť, hoc aj na tribúne...lebo to čo vycicali z klubu už nikdy nikto nevráti. Ani Xavi ani Laporta.
Práveže títo ľudia musia niesť bremeno a vymýšľať, ako ich slušne vypoklonkovať, lebo hrdinovia čo sa vzdali platu, dnes žiadajú dokopy viac, ako minula Barcelona za celé prestupové leto.
To že sedia a nemajú základ, nieje frajerina, ale smutné riešenie
Hej no musim s tebou suhlasit ako neviem preco sa nezbavime piqueho ked ma tak obrovsky plat a uz aj tak nic teraz nehraje a myslim ze stoperov mame celkom dost……ale nie my ideme frenkieho
Iba dodám, že ak sú nahraditelny, ako sa uvádza, tak by mali odísť a nie sedieť na lavičke za tie milióny, desiatky milióny čo berú....
Vyštveme De Jonga, Musí odísť Aubameyang, ale TÝ čo najviac zaťažujú rozpočet ostávajú a ako náplasť nám má stačiť, že budú na striedačke!?
Za tie prachy by mali mladým robiť masérov a behať vedľa nich pri čiare a podávať im vodu...
Je jedno že ich Xavi nechá sedieť, hoc aj na tribúne...lebo to čo vycicali z klubu už nikdy nikto nevráti. Ani Xavi ani Laporta.
Práveže títo ľudia musia niesť bremeno a vymýšľať, ako ich slušne vypoklonkovať, lebo hrdinovia čo sa vzdali platu, dnes žiadajú dokopy viac, ako minula Barcelona za celé prestupové leto.
To že sedia a nemajú základ, nieje frajerina, ale smutné riešenie