Bellotiho by som v prípade odchodu Aubu a Depay bral vsetkkimi 10timi. Je to kvalitný útočník, ktorý by ako záskok v prípade absencii Lewyho bol ideálny. Vie dať gól, vie hrať chrbtom k bráne, je dobre fyzicky stavaný, čiže ideál za mňa.
Belloti? To je ten vyhadzovac z talianska co sa potkyna o vlastne nohy? Tak takeho uz mame a ma restiku v centre :D Ja by som radsej Cavaniho doteraz ked vidim video ako ronaldo vypustil loptu a Cavani ju dobehol z druheho kridla a este aj ziskal.... Takeho potrebujeme ktoremu nie je ziadna lopta stratena
Auba je sympaták a pomohl nám, ale má 33let...Celkem velký plat...A a nejdůležitější je poslední šance za něj něco získat..Příští rok už bychom dostali velké kulové za hráče co drtivou část sezony prosedí za lewou :).
LoL, tak mi pustíme zadarmo pryč Depaye a místo něho přivedeme Januzaje nebo Belottiho? I kdyby měli o chlup menší plat, tak výkonnostně jsou o x levelů slabší. To si radši nechat Depaye!
To je pekné ale to sa radšej spolahnem že v prípade núdze nastupi na hrote či podhrote Fati či Feran. Nepotrebujeme další plevel ktorého sa nebudeme môcť zbaviť. Navyše aj po odchode Aubu a Depaya máme stále dostatok útočníkov. Aspon sa im teoreticky ujde viac herného času.
Tak akože Belotti vie zahrať veľmi dobre na hrote, som si istý že by pre nás bol posilou. Btw určite by bol prospešnejší na hrote ako Fati s Ferranom, ktorých potrebujeme na krídle a tam hrajú najlepšie.
Chlapci zožeriete každú kačicu (aj novinársku) ? Počkajte kým ju mamička ošklbe, očistí, nakrája, podleje, prepečie, podá na tanier s prílohou a až potom žerte !
Pokud je to pravda, osobně bych bral Cavaniho, za předpokladu že by bral nizkej plat a přijal roli náhradníka je to luxusní volba a pořád by měl co nabídnout. Belotti ani Januzaj na to nemají, jim podobného hráče už máme a místo nemá pomalu ani na tribuně.
Idealny plan? Predať Depaya, pustiť Aubu (aj ked mi ho je najviac ľuto, neskutočny sympaťak, prišiel do Barcelony v sračkach a na to v akom tyme hral bol nesmierne produktivny a nastrielal za polrok skvely počet golov, jemu ak tak patri velke ĎAKUJEME a budeme na teba spominať v najlepšom) a mali sme podpisať Luuka de Jonga. Nech si vrabi kto chce čo chce. Neskutočny profik, zobral ulohu nahradnika a mal to čo žiadny iny futbalista v Barcelone, vyšku ktora v poslednych minutach vela zapasov rozhodla (lebeňu tam kde ju mal mat)
Ovela klučovejšie je píchod RB a Bernarda Silvu.