Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-08-23 17:35:23
Bellotiho by som v prípade odchodu Aubu a Depay bral vsetkkimi 10timi. Je to kvalitný útočník, ktorý by ako záskok v prípade absencii Lewyho bol ideálny. Vie dať gól, vie hrať chrbtom k bráne, je dobre fyzicky stavaný, čiže ideál za mňa.
2022-08-23 17:37:11
Mně vadí odchod auby, ten borec nám vystřílel tolik bodů a pak adio?
2022-08-23 17:37:19
LoL, tak mi pustíme zadarmo pryč Depaye a místo něho přivedeme Januzaje nebo Belottiho? I kdyby měli o chlup menší plat, tak výkonnostně jsou o x levelů slabší. To si radši nechat Depaye!
2022-08-23 18:31:54
ježiši kriste, to sa radšej spoliehajme na Fattiho či Ferana pri absenci Lewu ako zase priviesť B-čkových hráčov ktorých sa nebudeme môcť zbaviť.
snapshot Premium
2022-08-23 18:52:51
Ak odide Depay to uz radsej sme si mali vyrokovat LdJ alebo nepustit Jutglu
2022-08-23 19:13:42
Chlapci zožeriete každú kačicu (aj novinársku) ? Počkajte kým ju mamička ošklbe, očistí, nakrája, podleje, prepečie, podá na tanier s prílohou a až potom žerte !
2022-08-23 21:53:34
Pokud je to pravda, osobně bych bral Cavaniho, za předpokladu že by bral nizkej plat a přijal roli náhradníka je to luxusní volba a pořád by měl co nabídnout. Belotti ani Januzaj na to nemají, jim podobného hráče už máme a místo nemá pomalu ani na tribuně.
2022-08-23 22:03:59
Idealny plan? Predať Depaya, pustiť Aubu (aj ked mi ho je najviac ľuto, neskutočny sympaťak, prišiel do Barcelony v sračkach a na to v akom tyme hral bol nesmierne produktivny a nastrielal za polrok skvely počet golov, jemu ak tak patri velke ĎAKUJEME a budeme na teba spominať v najlepšom) a mali sme podpisať Luuka de Jonga. Nech si vrabi kto chce čo chce. Neskutočny profik, zobral ulohu nahradnika a mal to čo žiadny iny futbalista v Barcelone, vyšku ktora v poslednych minutach vela zapasov rozhodla (lebeňu tam kde ju mal mat)