To je pravda, v Barcelone sa zbavujú stále len dobrých hráčov. Coutinho, Griezmann, Lenglet, Mingueza, Wague, Neto, Trincao, Puig, atď. Teraz sa nebodaj zbavia aj Umtitiho a GOATwaitea. Títo hráči by kľudne vytvorili Dream Team, ale my sa ich zbavujeme. Je mi na zvracanie.
pripravne zapasy nikdy nemali bohvieaku uroven. to sa dalo cakat. ja to pozeram, len aby som videl niektore individualne vykony a dost mozno ako rozlucku s Aubameyangom a Depayom
Neverím že to píšem ale Roberto dnes možno aj najlepší hráč Barcelony. Neviem či to vypovedá ako slabo hrá Barcelona alebo hral nadpriemer ? jasné priateľský zápas počas sezóny, ale odhliadnúc od priateľského nasadenia, tých nepresností a (individuálnych) chýb je strašne veľa.
Nemastný neslaný zápas, asi s dohodnutým výsledkom, na záver zaklincovaný nafingovanou penaltou od nórskej kobyly a podtrhnutý rozhodcom, ktorý nastavý 11 min. za 20 min. ošetrovanie a z toho sa ešte neodohrajú všetky minúty a pískne pár sekúnd pred koncom nastaveného času. Som sklamaný, z brankárov, z obrany a celkovo z toho, čo hráči na oboch stranách ponúkli divákom. Majú vôbec zmysel takéto zápasy, okrem zisku z predaja lístkou?
Myslím, že posledná vec v tomto zápase bol futbal ako taký. Bol to predsa charitatívny zápas, zmyslom bolo vyzbierať nejaké peniaze, vzdať poctu Unuzuému, dostať do povedomia ľudi chorobu ALS. Futbal bola čerešnička na torte, aby sa ľudia bavili. A atmosféra vyzerala byť skvelá takže účel splnený. A s penaltou súhlasím- ale skor je to hnaba Haalanda, že potrebuje v 95+ filmovať v pristeľskom charitatívnom zápase. Mal ukázať, že to faul nebol a bol by hitom sociálnych sietí (ako Mané po jeho ruke) ešte by ho vytlieskalo 90tisic ľudí..
Podľa mňa to bolo dohodnuté aby sa zápas skončil remízou ... myslím si že rozhodca videl že to faul nebol ale odpískal to zámerne aby to skončilo remízou ... veď predsa o výsledok aj tak nešlo .. aj keď bolo to dosť odveci ?
souhlasím s Adamem, zápas jsem neviděl, ale první co mě napadlo, když jsem viděl skóre bylo: "hezky domluvenej zápas, 6 gólů pro lidi...na charitativní match v rozběhnuté sezoně cajk." Neviděl bych v tom nějakou kontroverzi a vůbec bych to nehrotil, prostě sebou seknul a rozhodčí to písknul aby to dopadlo tak jak mělo. Nic víc, nic míň. Dobrá věc se podařila, teď se zase vrátit do procesu a soustředit se na ligu.
já fakt nevím, co jste někteří čekali, zase úplně mimo, že ? já jsem si třeba tenhle zápas hodně užil. Je to pro dobrou věc, zahráli si skoro všichni z kádru, atraktivní soupeř, narvaný Camp Nou (!), dobrá atmosféra, hra měla spád a pěkné akce, fajn branky, návrat Pepa i Unzuého... Po zápase tam hráči i trenéři obou týmů ještě 10 minut zůstali na hřišti a všichni se společně bavili. Jestli je něco pro mě definicí přátelského zápasu, tak právě tohle.
Ale ne – tady se dozvíme, že to byl prodaný zápas, jedno velké zklamání, chyba za chybou, strašné tempo a těm, kteří se to líbilo, tak určitě museli něco hulit. Lidi, fakt někdy zapojte i tu hlavu. Nemáte ji jen na okrasu...
Tak keď predávajú lístky na zápas, majú divákom ponúknuť zápas, nie, že to pôsobí, akoby pár hráčov hralo a zvyšok tam bol nasilu. Rozhodne sa to netvárilo ako exhibícia, ale predávali to ako zápas, ktorý nebol ani hraný z chuti. Nebavím sa o tréneroch a tá koncovka... hanbil by som sa povedať, že to bolo na počest Unzueho, takto sa nikdy neprezentoval, pre neho bol dôležité Fair play. A pokiaľ niekto robí charitu, nech spraví zbierku, alebo ples... ale opäť, ako charitu nemôžem ponúkať paskvyl, prezlečený za priateľský zápas, kde potom nasilu musím dosiahnúť nejaký výsledok, ale mali to ponúknuť v uvoľnenej atmosfére, ako sa to robieva. A keď ma niekto presviedča, že to malo spád, zatiaľ čo polovica divákov zaspáva, sorry, ale ak by som tú hlavu nepoužíval, tak ti to žeriem aj s omáčkov okolo... Nemajte ľudí za blbcov páni!!
xdiko mozno bude chyba v tvojom nastaveni. Nemozes cakat ze to bude hrane ako finale LM, ale tvrdit ze hraci nic nehrali je hlupost. Od zaciatku to bolo brane ako charitativna akcia. Ja som si zapas uzil, bolo sa na co divat. Najlepsi za mna Roberto a De Jong.
Asi si nezhodia vlastnú akciu, ale už keď si taký múdri, Xavi to tam povedal, že tam boli veci, ktoré sa mu nepáčili. Zjavne si nepochopil, čo som napísal. Ide mi o to, že buď ponúknem exhibíciu, kde tá hra vypadá inak a všetci sa bavia, robia parádičky, ... prvý gól aj tak vyzeral, alebo spravím priateľák, kde nejde o výsledok a nevudem ho teda za každú cenu skúšať dosiahnúť, to ale potom nedáva zmysel tá penalta, množstvo faulov hlavne zo strany city, tuším 13 a ešte aj pomerne vážne zranenie, to sú znaky seriózneho zápasu, kde sa hrá na výsledok... Takže čo to bolo?
Bol to zapas kde sa stretli dve muzstva aby si zahrali futbal a vytazok siel na boj s ALS. To uz ako si to zadefinujes ty, je druhorade. Goly boli pekne na oboch stranach. Kludne nech robia taketo zapasy kazdy rok.
Samozrejme ze bol Xavi s niecim nespokojny, urcite aj Pep, su to obaja maximalisti. Kto by bol spokojny s chybami ako spravil Pena ci Kounde. To si urcite rozoberu. Oni si vezmu ponaucenie aj z takehoto zapasu. Tu ale slo o nieco ine v tomto zapase. A som rad ze sa ten zapas uskutocnil
Niektori tu maju znacny problem pouzit mozog a dat si dokopy 1+1 :D
Jhonys - presne tak to chapem aj ja, tiez som sa vyborne pobavil....vsetci hraci si zahrali, plny stadion - dobra vec sa podarila :)
Ta penalta dávala zcela jasný smysl protože byla naprosto jasná ;).. Stačí se podívat na zpomalený záběr nohy do které Andreas drknul jak při došlapu směřovala jiným směrem než Erling běžel. A všichni víme že v běhu stačí jakýkoliv menší rozhození a jdeš k zemi. Penalta naprosto v pořádku :).
Ale ne – tady se dozvíme, že to byl prodaný zápas, jedno velké zklamání, chyba za chybou, strašné tempo a těm, kteří se to líbilo, tak určitě museli něco hulit. Lidi, fakt někdy zapojte i tu hlavu. Nemáte ji jen na okrasu...
Samozrejme ze bol Xavi s niecim nespokojny, urcite aj Pep, su to obaja maximalisti. Kto by bol spokojny s chybami ako spravil Pena ci Kounde. To si urcite rozoberu. Oni si vezmu ponaucenie aj z takehoto zapasu. Tu ale slo o nieco ine v tomto zapase. A som rad ze sa ten zapas uskutocnil
Jhonys - presne tak to chapem aj ja, tiez som sa vyborne pobavil....vsetci hraci si zahrali, plny stadion - dobra vec sa podarila :)