Tak má šancu sa rozohrat a zvýšiť svoju cenu, to je asi tak všetko...lepšie ako ho platiť na tribúne. No v takom prípade mohol ísť niekam kde by si zahral aspoň EL alebo aspoň konfederacnu...po finančnej stránke je to úplne hrozný ťah
RonaldinhoFCB: Vážne si myslíš že niekto kto hrá európsku ligu by som zobral hráča ktorý rok nehral? Umtitiho nikto nechcel kvôli tomu že nevedia aký je jeho zdravotný stav a kvôli tomu že dlho nehral. Nemá zápasovú prax.
? Výhody pre Barcelonu: Barcelona môže získať bonusy od Lecce, čo môže pokryť náklady na Umtitiho plat.
Hráč môže svetu ukázať že aj napriek tomu že dlho nehral, tak stále je kvalitný. Môže sa zvýšiť jeho trhová cena a ak sa mu bude dariť, tak po skončení hosťovania ho môže kúpiť klub ktorý hrá napríklad Európsku ligu.
Viackrát som sa vyjadril k tejto téme a len sa opakujem. Umtiti odmieta rozviazať zmluvu s Barcelonou takže toto je asi tá najlepšia možnosť.
Radšej ho poslať na hosťovanie s tým že mu bude Barcelona platiť plat a bude dostávať za neho bonusy ako s ním rozviazať zmluvu a zaplatiť mu všetky peniaze ktoré by dostal do konca zmluvy.
CaptainAwesome: Snáď miliónkrát, ja tomu nechápem čo také zložité je na tom pochopiť. Barcelona urobila to najlepšie čo mohla. Umtiti je tvrdohlavý a všetko odmieta. Toto bola najlepšia možnosť.
Ja zas nechápem načo sním podpisovali novú zmluvu, pôvodná mala platnosť do 2023 (áno bola tam registrácia Ferrana ale neverím že nebolo lepšie riešenie),platili by sme 3/4 platu, možno by nás to vyšlo viac o pár m. ale o rok by sme mali pokoj...
? Výhody pre Barcelonu: Barcelona môže získať bonusy od Lecce, čo môže pokryť náklady na Umtitiho plat.
Hráč môže svetu ukázať že aj napriek tomu že dlho nehral, tak stále je kvalitný. Môže sa zvýšiť jeho trhová cena a ak sa mu bude dariť, tak po skončení hosťovania ho môže kúpiť klub ktorý hrá napríklad Európsku ligu.
Viackrát som sa vyjadril k tejto téme a len sa opakujem. Umtiti odmieta rozviazať zmluvu s Barcelonou takže toto je asi tá najlepšia možnosť.
Radšej ho poslať na hosťovanie s tým že mu bude Barcelona platiť plat a bude dostávať za neho bonusy ako s ním rozviazať zmluvu a zaplatiť mu všetky peniaze ktoré by dostal do konca zmluvy.
Taliansky klub zaplatí malú časť jeho platu a Barça dostane bonus za každý zápas, ktorý odohrá. @fabrizioromano
Taliansky klub zaplatí malú časť jeho platu a Barça dostane bonus za každý zápas, ktorý odohrá. @fabrizioromano