Absencia dlhodobeho konceptu je v tomto pripade extremne viditelna. A o to viac ked sa tu striedaju treneri ako ponozky. Nakupia sa hraci a tych potom nasledujuci trener nechce. Nasledne odchadzaju za minimum / zadarmo. Ekonomickymi tahmi mi to pripomina Slovensko
Hlavná vec, že na LB budú traja hráči, na RB sa bude ich bude 0. Bude sa tam dávať Araujo, čo by zatiaľ najlepší stopér, či Kounde, ktorý oznámil, že RB hrať nemieni alebo tam bude Roberto.
Podľa mňa nie je Dest taký tragéd aby sa s ním takto zaobchádzalo.Xavi mu nikdy nedal dostatočný priestor aby nadobudol sebadôveru.Mi to príde že kúpte mi hotových hráčov lebo mne sa nechce pracovať na zlepšení s tým co mám. A Dest podľa mňa nie je márny.
Ved tu bol pred par tyzdnami clanok ze Xavi doveruje Destovi. "Xavi sa vyjadril ze s Destom pocita...."
Tak bud je to vsetko len bublina, alebo ked je hrac z formy a neveri si, tak sa zbavime, namiesto yoho aby sme ho povzbudili.
Preco chceli Dest ine kluby, len ma kvalitu. Je mlady este sa bude posuvat kvalitativne....
Tak bud je to vsetko len bublina, alebo ked je hrac z formy a neveri si, tak sa zbavime, namiesto yoho aby sme ho povzbudili.
Preco chceli Dest ine kluby, len ma kvalitu. Je mlady este sa bude posuvat kvalitativne....