xavi musi riesit kraje obrany, skoda, ze odstavil desta. araujo to nedava z daleka , ako na stoperovi. avsak jordi uz by hravat nemal, s tym suhlasim. este by to chcelo viac odvahy pri odstaveni bussyho !
Treba povedať, že Busiho výkon bol viac než slušný v poslednom zápase. Hlavne pozične. Ale samozrejme, to bol Valladolid, uvidíme, čo Bayern, Inter a hlavne Plzeň ?
Albove problemy su starsieho data,naplno sa vsak ukazali az odchodom Messiho.Mna unho dlhodobo serie jeho laxne branenie.Mozno sa vrati nohani na zem,ked zisti ze uz nie je nedotknutelny,ale uz neverim ze by sa v jeho veku este nejako rapidne zlepsil.Takze az by sme odohrali este tuto sezonu s dvojicou Alba/ Balde - ok,ale na rok treba urcite laveho beka riesit ako jednu s priorit spolu s DM.
Už toto leto sa malo riešiť LB a no už je koniec prestupáku a kde sme. Zaujímame sa len o priemerakoch potencionálne len o náhradníkoch bez konkurencie pre Albu a možnosti ako Gaya a Grimaldo ignorujeme a aj Angelina sme si nechali utiecť. Situácia s Albom sa riadne podcenila.
Konečne, to co videli všetci..jeho obranná fáza bola vždy max priemerná, ale skvelou kondíciou, rýchlosťou a spoluprácou s iniestom, či s messim to dokázal zakryt
Balde je zatial jasne lepší ako Alba. Bolo na čase konečne vytlačiť Albu zo základu. Ved posledné roky v TOP zápasoch bol pravidelne jeden z najslabších hráčov a to je kapitán a má 3 najvyšší plat v tíme.
A pre toto treba mat na postoch viac hracov, sa stavim ze ked teraz Alba dostane zase sancu tak tam bude lietat hore dole ako motorova mys aby si zasluzil miesto v zaklade :D. A neviem ci potrebujeme Alonsa. Ja by som to nehal takto ako to je nikoho uz nepredavat (myslim Aubu alebo Frenkieho) a nikoho nekupovat. Ci myslite ze tak strasne potrebujeme laveho obrancu?
já k tomu mám velkej vztah, včera jsem kvůli tomu nemoh usnout, pamatuju si to, zrovna kvůli němu jsem se do Barci zbláznil o to větší šok byl jeho přestup do Realu. Beru ho jako zrádce, ale to ce předved Gaspart, je na vraždu. Vůbec ho neřešili a vůbec o něj nebojovali. Dost mi to připomíná Neymara, jak řikali : tohle nikdo za něj nezaplatí........Luís chtěl víc peněz a uznání. Když se prodlužoval Leo, tak mu dali všechno i něco navíc. Takže bych určitě netvrdil, že to je bílo černý!! Ale mrzelo mě to, tehdá jsme přišli a špičkovýho hráče, dost se nám to často stává.......................
Asi tak, Gaspart jeho odchod ako možnosť nebral vážne. Figo dostal výrazne lepšiu ponuku a on s ním odmietal rokovať, aj keď Figo chcel zostať v Barcelone. Ale podla toho dokumentu zahral dost spinavu hru aj Perez so svojimi zmluvami v pozadí.
Držím Baldemu palce nech sa chytí.