Ale najviac mi je ľúto aubu, tak skorý odchod si nezaslúžil.
O destovi mam zmiešané pocity, na jednu stranu mal podľa mňa šancí pomerne dosť, na druhú ten potenciál v ňom je, a stále je mladý.
Pjanic nech ide, aj tak je tu zbytočný.
Abde mohol ísť kľudne na hosťovanie, nemusí to byť
prestup, ale hlavne nech hrá...
Braithwait nech ide čím skôr, absolútne zbytočný.
Čo sa týka ďalsích hráčov, možno to je kontroverzné, ale radšej by som predal torresa ako aubu/depaya. Ja neviem, veľmi ma nepresvedčil a na tú cenu, za ktorú sme ho kúpili je ho zbytočné držať na lavičke. Tak by sme mohli z jeho predaja získať 30-40 mil. možno
Auby je mi taky líto, ale teď už je jasný, že Lewa je o level vys, hlavně v celkovým vlivu na sebevědomí týmu a góly že všech možných pozic. Ferran se snad vzpamatuje a jsem rád, když Memphis zůstane. Právě on je v lepsi formě než Ferran a měl by dostat minuty místo něj. Ferrana nevím jestli by někdo koupil za rozumný peníz a Xavi nechce přiznat, že se tak moc spletl.
Po hrubom prepočte mi to vychádza na môj celoživotný zárobok vo výške 400 tis čistého/45 rokov muklovania/. Tunák sa píše že Lord za odchod dostane 2,5 milióna..... áno má zmluvu, áno je najbohatší atď, ja len že nižšie sa píše že ich vykrádajú.
Raz keď zastavili Ballotelliho v inglande v kupéčku a v igelitke mal 400 litrov miestnej meny, tak na otázku miestnych kops že prečo má so sebou toľko hotovosti odpovedal: Lebo som bohatý...
Dansku parodiu by som nepustal. Individualny trening 6krat do tyzdna. Iba behanie s loptou tam a spat. A zas tam a spat. 8 hodin.
Snad ma v zmluve, ze musi trenovat.
A na vedlajsom ihrisku by si odmakal to iste ten, co mu dal tu zmluvu.
Sprchu by mali spolocnu.
Ale najviac mi je ľúto aubu, tak skorý odchod si nezaslúžil.
O destovi mam zmiešané pocity, na jednu stranu mal podľa mňa šancí pomerne dosť, na druhú ten potenciál v ňom je, a stále je mladý.
Pjanic nech ide, aj tak je tu zbytočný.
Abde mohol ísť kľudne na hosťovanie, nemusí to byť
prestup, ale hlavne nech hrá...
Braithwait nech ide čím skôr, absolútne zbytočný.
Čo sa týka ďalsích hráčov, možno to je kontroverzné, ale radšej by som predal torresa ako aubu/depaya. Ja neviem, veľmi ma nepresvedčil a na tú cenu, za ktorú sme ho kúpili je ho zbytočné držať na lavičke. Tak by sme mohli z jeho predaja získať 30-40 mil. možno
Raz keď zastavili Ballotelliho v inglande v kupéčku a v igelitke mal 400 litrov miestnej meny, tak na otázku miestnych kops že prečo má so sebou toľko hotovosti odpovedal: Lebo som bohatý...
Snad ma v zmluve, ze musi trenovat.
A na vedlajsom ihrisku by si odmakal to iste ten, co mu dal tu zmluvu.
Sprchu by mali spolocnu.