Můžou za to lidi, že se ser...u do soukromých jiných a novináři z toho mají byznys, protože oni zprostředkovávají ty informace. Kdyby lidi si všímali svého, tak by se tohle neřešilo.
jop, má to co si zasel... jasně má to těžší, než jiní, co tak slavní nejsou, ale to už je holt daň za slávu. Jen mi je spíš líto těch dětí a shakiry...
bavila by ma vasa reakcia, keby vas nahanaju ty pseudonovinari s fotakmi pri kazdej prilezitosti, vidim, ze empatia vam chyba...ale tak lahko sa honoti to, co sa vas bytostne nedotyka ze ?
@zdrojprijmov: když někdo podvádí, tak VĚDOMĚ ničí životy svým blízkým... jako že fakt ničí, mám s tím osobní zkušenosti. Ti co podvádí jsou sračka lidi, kteří si nic jiného, než být potrestaní za svoje hovadské konání nezaslouží. jedině tak, pak možná uvidí že chování má i své následky a možná v budoucnu nebudou znovu ubližovat. Takže empatie spíš chybí jim, ne nám.
Jinak paparazzi jsou strašný zlo a neumím si představit jak to musí být těžké pro ty slavné. Piqueho mi líto není, zaslouží si to, těch ostatních co je do toho zatáhnul ale ano, a přál bych si tedy aby je už všechny nechali na pokoji si vyřešit své soukromí pěkně v soukromí.
tu nejde o neho, ie o jeho deti, nikto netvrdi, ze podvadzat je normalne, ale viac ako polovica tu je farizejov a robia to iste...takze si nalejme cisteho vina, nechel by si to zazit a novinari nemaju pravo robit hon na celu rodinu...
však přesně to píšu: pique si to zaslouží jeho rodina ne. A ano dělá to každý druhý, bohužel, o to víc podle mě i pomáhají takto zmedializované případy, kdy aspoň můžou lidi co nad tím třeba uvažujou vidět jak to bolí a co to pak sebou přináší... bohužel většinou tihle lidi bývaj bezcitní.
Je to komplikované, hráči dostávajú veľké peniaze aj kvôli tomu, že sú to nielen hráči, ale do istej miery aj celebrity. A záujem médií je toho súčasťou.
Zaujem medii? Tito sialeni paparazi dokazu cloveka dohnat az k smrti...vid princezna Diana.....je to banda spinavych sliedicov na cele s ich sefredaktormi.....
Cafu, ty si myslíš, že Pique iniciuje pranie svojho špinavého prádla na verejnosti? A to preto, lebo chce byť silou mocou v médiách a je mu jedno v súvislosti s akými informáciami?
Máš rozum? To je Pique, nie Matovič.
:-)
Jedna vec je, keď novinári riešia jeho športové výkony, prípadne nejaké verejné podujatia. V okamihu, keď začnú riešiť súkromný život jeho a jeho rodiny, už je to zle a nemá to nič spoločné s novinárčinou, ale je to iba bulvár pre ľudí, ktorý sú psychicky tak chudobný, že musia stále riešiť škandály a umelo vytvorené senzácie. Pritom aj keď to je verejne známa osoba, stále to je len človek a má právo na svoj život a na svoje omyly, tak, ako my všetci ostatný.
Sám si je na vine. Mal žiť sporiadaným rodinným životom a nie pretiahnúť prvú kurvu, ktorá sa mu naskytla. Nech sa teraz nediví, že novinári ho stále vyhľadávajú, aby mali o čom písať. Je známou športovou osobnosťou a ako taký je vždy pre novinárov dobrým sústom.
@Nalim: tvl jdi s tímhle smýšlením fakt někam, to už rovnou můžeš to samé napsat o znásilněních, krádežích, ublížení na zdraví a dalších věcech, kde pak končí tvůj morální kompas? Ti co podváděj tak jsou sráči, ať už se na to přijde nebo ne.
Barcelona by aj toto mala riešiť a v zmluvách by mala byť klauzula, že pokiaľ správanie hráva bude mať negatívny obraz tak môže jednostranne vypovedať zmluvu bez nároku na vyplatenie uslej mzdy
Jinak paparazzi jsou strašný zlo a neumím si představit jak to musí být těžké pro ty slavné. Piqueho mi líto není, zaslouží si to, těch ostatních co je do toho zatáhnul ale ano, a přál bych si tedy aby je už všechny nechali na pokoji si vyřešit své soukromí pěkně v soukromí.
Máš rozum? To je Pique, nie Matovič.
:-)