Ježiš... a to je přesně ono, to byl dlouhodobý problém Barci, že musela kolem veteránů chodit po špičkách a pomalu jim líbat nohy, nikdo neupírá jejich zásluhy, ale každej má svůj čas a při nejmenším, by měli být soudný a bu´d přijmout roli náhradníků a nebo odejít. Jsou to legendy, ale i legendy přestanou mít patřičnou výkonost. Kdyby se zachovali jako Xavi, Iniesta a mnoho dalších, tak na ně každej vzpomíná ve velkým stylu. A to zrovna Andres i xavi klidně ještě mohli zůstat, ptž byli furt hodně dobří.
Ale netrep prosím ta mohli odísť ako legendy...alba minulú sezónu 30 zápasov nás jediný ľavý obranca (minulej sezóny)ma po 1zapase novej sezóny odísť...akože ja osobne nechapem ten nezmysel aj zo strany xaviho ...Po 2 Busy je hráč základu a nie je ešte stále za neho náhrada ak si si nevšimol...a po 3 piqqe minulý rok nás najlepší obranca..každý ospevoval araucha a popravde lepší ako piqqe nebol minulú sezónu..všetci hráči hrali prím muzstva a ty chceš povedať ze po sezóne mali odísť ako legendy cisty blud ...
Vzdycky som kritizoval Real ako Perez sa chova k starsim hracom( ohladom odchodov z klybu) co pre Real tolko spravili....ale nakoniec si uvedomujem ze robi pre klub to najlepsie.Nikto nie je viac ako klub.
@JanyR111 noo ale to nemá nic společnýho s tím co píšu, ty pleteš jabka s hruškama. Oni nejsou zodpovědný za posily. V tom barcelona zaspala a měla náhrady řešit dřív, ale to nemá nic společnýho se sebereflexí hráčů. A my měli nástupce za Xaviho a Iniestu? Noo moc jsem si teda nevšiml
Presne tak bez opýtania, su to kráľovský zaplatení zamestnanci pokiaľ je ich hodnota dostatočná a záujemca tak sa nesmie váhať a dúfam, že do budúcnosti sa už ani nebude, či už to bude Fati, Gavi, Pedri atď..30r a podpisovať NS rok, dva alebo rovno predať
Bolo obetovanych vela tvari aby srdciari mohli zostat. Ale su nenahraditelni. 50m je primerany plat. Busi je stale top. To Frenkie a Gavi mali nevyrovnane vykony. Pique bojuje s mediami, bude platit alimenty, zasluzi si odmenu. Alba je citliva dusa, tak na neho nebudte tvrdi, lebo sa nam zosype. Este ze zostal Pjanic, skusenosti bude treba ak mladi sklamu.
No viac menej sa da obsahu toho clanku verit. Uz zo s!kusenosti co barcelona vystraja voci hracom ktori obliekali jej dres. Ziarivym a vyraznym prikladom je Messi, že. Ale odpadavam nad drzostou niektorych prispevatelov , ktori sem vrntiluju svoje polodementne hodnotenia a komentare. Uplne staci, ked si kazdy z vas predstavi, ze ste v ich kozi - že
Kľudne nech idú avšak nech im klub vyplatí to čo im dlží a aj s odloženými platmi... A zrazu je domachrovane. Ja by som tiež neodišiel už spravili dosť ustupkov si myslím...
A tie zmluvy do 35 rokov im predsa navrhol klub. Myslím si že po tridsiatke by mali byt tie ich kontrakty predlzovane maximálne na dva roky a potom postupne rok plus opcia... Najprv im dajú zmluvy do 35 rokov aby im rozložili platy a potom chcú aby išli preč sak to už nie je úplne normálne...
Stále mi príde Alonso navyše. Alba a Balde by tento rok spolu zvládli. Jordiho odstaviť postupne, netreba zabúdať koľko dal dôležitých gólov minulú sezónu
V článku by malo byť, že každý 1 lepšie zarábajúci hráč, ktorý za posledné 2 sezóny ustúpil klubu to schytal. A najviac to schytal FDJ, ktorý ani nemal vysoký vzhľadom na to, aké platy dostali ostatný, mal podobný. Otázka premrštených platov v prípade Albu, Busquetsa a Piquého je určite na mieste.
Ešte v minulej sezóne hrali všetci v základnej zostave, pričom Busquets v nej hrá naďalej. Vedenie behom leta hľadalo peniaze na posily kde sa dalo a ešte deň pred prvým zápasom sme nemali niektorých hráčov zaregistrovaných a Koundého sme zaregistrovali až po dvoch kolách, ale Busi, Piqué a Alba si mali koncom minulej sezóny uvedomiť, že sú nadbytočný a odísť.
Piqué bol aj napriek zdravotným problémom v minulej sezóne stále náš najlepší stopér. Busi stále hráva v základe. A pokiaľ ide o Albu tak za minulú sezónu mal v top ligách jediný ľavý obranca lepšie čísla ako on a to Robertson z Liverpoolu, ktorý mal 3+15, teda o dve asistencie viac ako Alba. Navyše Busi a Alba sú stále členmi španielskej repre, pričom minimálne Alba má na svojom poste poriadnu konkurenciu. Je pravda, že vek nezastavíš a všetci traja majú to najlepšie už za sebou, no pokiaľ budú pre mužstvo prínosom tak kľudne nech za nás hrajú aj do 40.
Áno je problém s ich zmluvami, no tam treba hľadať toho blbca ktorý dal 30 ročným hráčom zmluvu na 5 rokov. Pokiaľ ide o výšku platov tak všetci naši hráči mali v porovnaní s inými klubmi extrémne vysoké platy.
Zabudol si na iného ľavého obrancu, Kostic čo mal za minulú sezónu 7+15 a to hral vo Frankfurte, v žiadnom top tíme a stihol to v 43 zápasoch, 31 zápasov Bundesliga a 12 zápasov Európska liga. Robertson mal 55 zápasov a 3+15.
Busquets hrá v základe, lebo nikto iný tam nie je. Lebo sa hľadá nový Busquets, rovnako ako nový Alves už X rokov? FDJ, Nico proste sú typologicky iný, tak isto aj Kessie túto sezónu. Alba hral v základe, lebo nikto iný tam nebol. Piqué hral dobre, ale zranenia ho limitujú a kto tam bol alternatíva? Garcia? Mingueza ktorého cpali na RB? Lenglet hrá vľavo. Umtitiho zbytočne spomínať. Nie je to hejt na hráčov, ale prostý fakt.
Kostič je oficiálne písaný ako ľavý záložník, preto mi ho nevyhodilo keď som hľadal štatistiky. Ale mať druhé alebo tretie najlepšie štatistiky až taký veľký rozdiel nie je.
Je pravda, že v minulej sezóne sme nemali najlepší tím a do toho sa prihodilo aj nejaké to zranenie, no tvrdiť že všetci traja hrali lebo sme nikoho iného nemali je totálny blud. Áno vyskytli sa zápasy keď sme nemali dostupných iných hráčov, no určite tak nebolo behom celej sezóny.
Busi behom minulej sezóny odohral všetky možné zápasy a chýbal iba dva krát keď mal stopku pre žlté karty. Áno jeho pozícia je v našom systéme skutočne špecifická. Neverím však tomu, že pokiaľ by tréner (či už Koeman alebo Xavi) usúdil, že už nemá čo tímu ponúknuť, že by sa nepokúsil zmeniť herný systém. Okrem toho ako som spomínal vyššie Busi hrá stále základ v repre a určite by ho tam nedržali pre pekné oči, keď by mohli namiesto neho zobrať alebo postaviť niekoho iného.
Pokiaľ ide o Albu ako som písal v produktivite stále patril medzi najlepších hráčov na jeho poste. Okrem toho v B-čku bol Baldé, ktorý bol polovicu sezóny síce zranený, no behom tej pol sezóny čo bol dostupný dostal šancu iba 7 krát z toho iba raz v základe. A niekoľko krát nastúpil na krídle. Okrem toho v B-čku bol aj Marmol. A na ľavo dokázal zahrať aj Dest.
Piqué bol aj napriek zdravotným problémom v minulej sezóne stále náš najlepší stopér. Busi stále hráva v základe. A pokiaľ ide o Albu tak za minulú sezónu mal v top ligách jediný ľavý obranca lepšie čísla ako on a to Robertson z Liverpoolu, ktorý mal 3+15, teda o dve asistencie viac ako Alba. Navyše Busi a Alba sú stále členmi španielskej repre, pričom minimálne Alba má na svojom poste poriadnu konkurenciu. Je pravda, že vek nezastavíš a všetci traja majú to najlepšie už za sebou, no pokiaľ budú pre mužstvo prínosom tak kľudne nech za nás hrajú aj do 40.
Áno je problém s ich zmluvami, no tam treba hľadať toho blbca ktorý dal 30 ročným hráčom zmluvu na 5 rokov. Pokiaľ ide o výšku platov tak všetci naši hráči mali v porovnaní s inými klubmi extrémne vysoké platy.
Busquets hrá v základe, lebo nikto iný tam nie je. Lebo sa hľadá nový Busquets, rovnako ako nový Alves už X rokov? FDJ, Nico proste sú typologicky iný, tak isto aj Kessie túto sezónu. Alba hral v základe, lebo nikto iný tam nebol. Piqué hral dobre, ale zranenia ho limitujú a kto tam bol alternatíva? Garcia? Mingueza ktorého cpali na RB? Lenglet hrá vľavo. Umtitiho zbytočne spomínať. Nie je to hejt na hráčov, ale prostý fakt.
Je pravda, že v minulej sezóne sme nemali najlepší tím a do toho sa prihodilo aj nejaké to zranenie, no tvrdiť že všetci traja hrali lebo sme nikoho iného nemali je totálny blud. Áno vyskytli sa zápasy keď sme nemali dostupných iných hráčov, no určite tak nebolo behom celej sezóny.
Busi behom minulej sezóny odohral všetky možné zápasy a chýbal iba dva krát keď mal stopku pre žlté karty. Áno jeho pozícia je v našom systéme skutočne špecifická. Neverím však tomu, že pokiaľ by tréner (či už Koeman alebo Xavi) usúdil, že už nemá čo tímu ponúknuť, že by sa nepokúsil zmeniť herný systém. Okrem toho ako som spomínal vyššie Busi hrá stále základ v repre a určite by ho tam nedržali pre pekné oči, keď by mohli namiesto neho zobrať alebo postaviť niekoho iného.
Pokiaľ ide o Albu ako som písal v produktivite stále patril medzi najlepších hráčov na jeho poste. Okrem toho v B-čku bol Baldé, ktorý bol polovicu sezóny síce zranený, no behom tej pol sezóny čo bol dostupný dostal šancu iba 7 krát z toho iba raz v základe. A niekoľko krát nastúpil na krídle. Okrem toho v B-čku bol aj Marmol. A na ľavo dokázal zahrať aj Dest.