Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-09-03 08:19:55
Ježiš... a to je přesně ono, to byl dlouhodobý problém Barci, že musela kolem veteránů chodit po špičkách a pomalu jim líbat nohy, nikdo neupírá jejich zásluhy, ale každej má svůj čas a při nejmenším, by měli být soudný a bu´d přijmout roli náhradníků a nebo odejít. Jsou to legendy, ale i legendy přestanou mít patřičnou výkonost. Kdyby se zachovali jako Xavi, Iniesta a mnoho dalších, tak na ně každej vzpomíná ve velkým stylu. A to zrovna Andres i xavi klidně ještě mohli zůstat, ptž byli furt hodně dobří.
2022-09-03 08:26:38
Marca ma clanok... dalsi a zbytocny ?
2022-09-03 08:42:39
Bolo obetovanych vela tvari aby srdciari mohli zostat. Ale su nenahraditelni. 50m je primerany plat. Busi je stale top. To Frenkie a Gavi mali nevyrovnane vykony. Pique bojuje s mediami, bude platit alimenty, zasluzi si odmenu. Alba je citliva dusa, tak na neho nebudte tvrdi, lebo sa nam zosype. Este ze zostal Pjanic, skusenosti bude treba ak mladi sklamu.
2022-09-03 08:46:50
Jednoducho povedané. Všetci traja budú musieť po sezóne odísť.
2022-09-03 08:51:01
Alba je nepochybne odhodlani valat sa a robit hanbu vzdy ked prejde super okolo
2022-09-03 09:19:47
No viac menej sa da obsahu toho clanku verit. Uz zo s!kusenosti co barcelona vystraja voci hracom ktori obliekali jej dres. Ziarivym a vyraznym prikladom je Messi, že. Ale odpadavam nad drzostou niektorych prispevatelov , ktori sem vrntiluju svoje polodementne hodnotenia a komentare. Uplne staci, ked si kazdy z vas predstavi, ze ste v ich kozi - že
MINH0 Premium
2022-09-03 09:27:05
Kľudne nech idú avšak nech im klub vyplatí to čo im dlží a aj s odloženými platmi... A zrazu je domachrovane. Ja by som tiež neodišiel už spravili dosť ustupkov si myslím...
2022-09-03 09:39:34
Stále mi príde Alonso navyše. Alba a Balde by tento rok spolu zvládli. Jordiho odstaviť postupne, netreba zabúdať koľko dal dôležitých gólov minulú sezónu
Marco01 Premium
2022-09-03 10:03:08
Este som ani nedocital clanok, uz som vedel, ze to bude od Marcy ???
2022-09-03 10:26:07
V kazdom pripade aj z tohto je jasne,ze Xavi neuprednostnuje " svojich kamaratov" ako tu mnohí casto pisu.
2022-09-03 10:40:53
V článku by malo byť, že každý 1 lepšie zarábajúci hráč, ktorý za posledné 2 sezóny ustúpil klubu to schytal. A najviac to schytal FDJ, ktorý ani nemal vysoký vzhľadom na to, aké platy dostali ostatný, mal podobný. Otázka premrštených platov v prípade Albu, Busquetsa a Piquého je určite na mieste.
2022-09-03 13:18:43
Ešte v minulej sezóne hrali všetci v základnej zostave, pričom Busquets v nej hrá naďalej. Vedenie behom leta hľadalo peniaze na posily kde sa dalo a ešte deň pred prvým zápasom sme nemali niektorých hráčov zaregistrovaných a Koundého sme zaregistrovali až po dvoch kolách, ale Busi, Piqué a Alba si mali koncom minulej sezóny uvedomiť, že sú nadbytočný a odísť.
Piqué bol aj napriek zdravotným problémom v minulej sezóne stále náš najlepší stopér. Busi stále hráva v základe. A pokiaľ ide o Albu tak za minulú sezónu mal v top ligách jediný ľavý obranca lepšie čísla ako on a to Robertson z Liverpoolu, ktorý mal 3+15, teda o dve asistencie viac ako Alba. Navyše Busi a Alba sú stále členmi španielskej repre, pričom minimálne Alba má na svojom poste poriadnu konkurenciu. Je pravda, že vek nezastavíš a všetci traja majú to najlepšie už za sebou, no pokiaľ budú pre mužstvo prínosom tak kľudne nech za nás hrajú aj do 40.
Áno je problém s ich zmluvami, no tam treba hľadať toho blbca ktorý dal 30 ročným hráčom zmluvu na 5 rokov. Pokiaľ ide o výšku platov tak všetci naši hráči mali v porovnaní s inými klubmi extrémne vysoké platy.