Xavi, Xavi, Xavi.... kdo ví jak by to vypadalo, kdyby Koeman nemusel hrát s útokem Gavi, Depay, Dest. Jo tenhle přestupák se fakt povedl a zranění se zatím vyhýbají, tak snad se bude dařit i dál. Jinak, ale Xavimu držím pěsti.
Toto si ty, tvoja logika? . Koeman mal Dembeleho k dispozicii prakticky celu jednu sezonu a nedostal z neho nic. Xavi ho zretelne posunul vpred behom troch mesiacov. Tvoj koment o sezone 21/22 nema pointu.
"kdo ví jak by to vypadalo, kdyby Koeman nemusel hrát s útokem Gavi, Depay, Dest." z tohoto som usúdil ze nehovorí o sezóne 20/21 ale o 21/22 tak sa nesťažuj na mňa ? ty "logika"
Ano vážne...zaujímavé ze k pôvodnému príspevku nemáš čo povedať...ale ako by si ty povedal, situácia z 20/21 a 21/22 sa nedá porovnať, hlavne co sa týkalo dembeleho správania ?
Dembeleho spravania, ako? Prave minulu sezonu to bolo komplikovanejsie kvoli dotahovaniu sa so zmluvou, klub ho v januari chcel predat a vedenie nasledne chcelo aby sedel, fanusici nanho piskali atd. Cez to vsetko vdaka Xavimu je o level lepsi hrac ako sezonu pod Koemanom v menej turbulentnom období. Nepochybujem, ze zas vytiahnes z paty dalsiu sprostost ?♂️
Jaj lebo za Koemana ho nechceli predať, neboli naťahovacky so zmluvou, nechodil neskoro na tréningy, životospráva a sezónu predtým prakticky nehral a nie je najjednoduchšie sa dostat "dotoho" atď...ale tak dobre no Koeman je Koeman ?
Za prvé - predat ho chcel Koeman. Chcel ho predat a priviest zanho Depaya s Garciom. Nastastie k tomuto extremne nekompetentnemu kroku vdaka Dembeleho postoju nedoslo. So zivotospravou uz problemy nemal, mal uz vlastneho kuchara ci dietologa. Ked raz nestihol prist vcas na trening nie je to tragedia. Xavi vsak zaviedol povinny prichod uz hodinu pred treningom. Zo slov mnohych hracov vyplyva, ze treningovy rezim a praca Xaviho s hracmi je na podstatne vyssej urovni a dalo by sa pokracovat.
Kluc miesto toho aby si uznal, ze Xavi spravil s Dembelem progres za 3 mesiace kym Koeman nedokazal za 8-9 mesiacov davas klasicky blud za bludom ? to uz koncim.
Klasicke vyhlasenie ako Xaviho v pripade FDJ ked ide o hraca, ktory sa da dobre predat a nechcu znizovat sumu. Realita je ina, tieto rozhodnutia prijma klub po dohode sportoveho riaditela s trenerom.
A Aguero to nehovoril s tvojou nadsázkou? :D a či je zraz pol hodinu alebo 2 hodiny pred tréningom tak to je jedno, keď mešká tak mešká :D
Ja som reagoval na pôvodný príspevok a aj skutočnosť že na konci minulého roka sa oženil a odvtedy vedie život profesionála a, kto to nevidí je slepý alebo to nechce vidieť :)
klasické vyhlásenie...že ma ty ideš poúčať o realite je komické :D
?? ty si cvok. Kazdy, kto ma aspon 1 funkcne koliesko v hlave chape, ze ked si vyziadal Depaya s Garciom a preberal situaciu s Planesom musel vediet a aj odsuhlasit, ze Dembele bude tym kto bude v tom pripade obetovany. Keby bol proti tomuto tahu, tak by sa o to klub nepokusal. Tak ale prenho bolo hlavne mat coutinha, jedno dalsie tragicke rozhodnutie.
a zaujímavé že "klasické vyhlásenia" Koemana k Dembelému sú rovnaké ako Xaviho k de Jongovi ale nie ako Xaviho k Dembelému :D tomu sa hovorí rovnaké merítko, ale to ma neprekvapuje u teba :D...
Dembelé s Memphisom a Garciom nesúvisí tak ako si domýšlaš... ešte raz, sezónu predtým Dembelé ani nehral a keby prišla ponuka na 50m. tak asi by bola hlúposť ju nevyužiť nie? Veď ty si zástancom toho že keď má hráč "adekvátnu ponuku z klubu tak by ju mal prijať" :D
Nesuvisi ??? nesuvisi asi ako FDJ a pripadny prichod Bernarda. Kluc ty si kral?. Nuž, Dembeleho by som vtedy za 50m nepredaval najma nie ked by sa pouzili tie peniaze/strop na Depaya s Garciom. To je fail jak prasa.
Alebo asi ako odchod každého hráča s príchodom nového ? ani príchodom Lewu sme nemuseli predať Aubu a stalo sa aj tak...keď ho Koeman nechce predať tak to je "klasické vyhlásenie aby sa neznizovala cena" keď to povie Xavi tak s nim počíta a vidí v ňom potenciál ?
Miesas jablcka s hruskami. Lewa prisiel Auba odisiel a znamenalo to posilnenie. Odchod Dembeleho a prichod Depaya a Garciu by bolo oslabenim + dalsi rok prisli zadarmo takze sme userili dost penazi. Pokial dobre pametam za Depaya pozadoval Lyon 25m a za garciu City 18m.
Našťastie sme mali Koemana ešte ktorý trval na nich aj po sezóne a aspoň u Garciu sa ukazuje ze tu hodnotu má...
A jedno šťastie ze Dembele dostal rozum na poslednú chvíľu a je vcelku zdravý lebo by sme nemali ani 50m., ale možno by sme mali tvojho diMariu ?
Hodnotu myslis 0e ked prisiel zadarmo? Od top stopera ma daleko. Vid prvy polcas proti seville. 2x zle vystupil a prehral vacsinu subojov s utocnikom. Co ma spolocne Dembele s Di Mariom? ? BTW je to vyborne kridlo tak neviem, co je na tom smiesne.
Ze keby tu nebol Dembele/nepredlzil tak by tu bol dimaria...myslím hodnotu ktorú sme zaňho ponukali, lebo Xavi by po ňom isto išiel tiež, našťastie zmluvu v city nepredlzil, v 20. roku života majú všetci od top stopéra ďaleko, každopádne mame jeden z najlepších talentov na tomto poste...
Ale odbočili sme...ja by som to ukončil tak ze Dembele vo svojom aj súkromnom živote a v zivotosprave spravil skvelý progres a to sa odzrkadľuje na jeho výkonoch, uvidíme co bude o rok keď sa bude znova riešiť jeho zmluva, mužstvo vyzerá oveľa lepšie ako minulý rok tak to môže byť pre neho motivácia zotrvať
Tu čítam že Koeman zaviedol povinný príchod hodinu pred tréningom tak ako teda? :D
Kluc miesto toho aby si uznal, ze Xavi spravil s Dembelem progres za 3 mesiace kym Koeman nedokazal za 8-9 mesiacov davas klasicky blud za bludom ? to uz koncim.
Ja som reagoval na pôvodný príspevok a aj skutočnosť že na konci minulého roka sa oženil a odvtedy vedie život profesionála a, kto to nevidí je slepý alebo to nechce vidieť :)
klasické vyhlásenie...že ma ty ideš poúčať o realite je komické :D
Dembelé s Memphisom a Garciom nesúvisí tak ako si domýšlaš... ešte raz, sezónu predtým Dembelé ani nehral a keby prišla ponuka na 50m. tak asi by bola hlúposť ju nevyužiť nie? Veď ty si zástancom toho že keď má hráč "adekvátnu ponuku z klubu tak by ju mal prijať" :D
A jedno šťastie ze Dembele dostal rozum na poslednú chvíľu a je vcelku zdravý lebo by sme nemali ani 50m., ale možno by sme mali tvojho diMariu ?
Ale odbočili sme...ja by som to ukončil tak ze Dembele vo svojom aj súkromnom živote a v zivotosprave spravil skvelý progres a to sa odzrkadľuje na jeho výkonoch, uvidíme co bude o rok keď sa bude znova riešiť jeho zmluva, mužstvo vyzerá oveľa lepšie ako minulý rok tak to môže byť pre neho motivácia zotrvať