Mazanýhrac nemyslím si, že by Fdj posadil, protože mu přerušil plán. Spíš typologie hraje roli si vem, že chtěl Silvu a ten je blíž komu z nich dvou no samozřejmě, že Gavimu, protože přesně ta pracovitost zdobí k tomu všemu i Silvu. Já spíš vidím jinou jak kdyby fixaci a to je na Španělské hráče, kdy jsou preferovanější, ale aspoň to má nějakou logiku. Jinak souhlas, že každý trenér má oblíbence, ale to snad nebude případ Fdj .
Pametam, ako som raz nieco pred zapasom napisal so zjavnou nadsazkou. Par ludi tvojej "kategorie" to zobralo vazne a potom dalsi vam vysvetlovali, ze Vam to prilis nepáli ?.
Seky: jo, to dává logiku, akorát že Gavi nehrál ty první zápasy dobře, přesto dostal znovu důvěru, kterou tentokrát oplatil...v rámci stability výkonů mi přijde Frankie lepší volba a když nehrál Gavi dobře, potom nechápu ty zdvojené či ztrojené posty...stejně tak si zaslouží kritiku Xavi za nasazování Ferrana, kterej je zralej na psychoterapii (podle mě je psychicky v háji)...místo něj měl dostat minuty lepší a výkony stabilnější Memphis. Naopak jsem hodně rád za Baldého, že to s ním zkouší, to je pecka. Jinak jsem rád, že nás trénuje Xavi, ale to neznamená, že nedělá chyby, anebo že se nemůžu zamyslet nad některými kroky, ne?
Mozes. Tiez som cakal, ze sa FDJ za 4 kolá aspon raz v zaklade objaví. Zas to ale nie je také prekvapenie, aby to bolo hodne kritiky (podobne ako Ferran v zaklade proti Sociedad).
Dodám ještě koment z české stránky
Přesně, jak říkám. Z Gaviho se dělá obrovská hvězda, a tou jednou dost možná opravdu bude, ale aktuálně to rozhodně není hráč do základu, narozdíl od neoblíbeného de Jonga.
K Pjaničovi je snad zbytečné se vyjadřovat, s brazilským tunelem Lordem Douglasem nejzbytečnější hráč, kterého v Barce pamatuju. Samozřejmě hned po Firpovi, který rovnou hrál se soupeřem.
Před pár dny jsem se tu podivoval, proč všichni chtějí na RB vidět Arauja (namísto třeba Koundého). Jeden zápas a otočili o 180.
Přesně, jak říkám. Z Gaviho se dělá obrovská hvězda, a tou jednou dost možná opravdu bude, ale aktuálně to rozhodně není hráč do základu, narozdíl od neoblíbeného de Jonga.
K Pjaničovi je snad zbytečné se vyjadřovat, s brazilským tunelem Lordem Douglasem nejzbytečnější hráč, kterého v Barce pamatuju. Samozřejmě hned po Firpovi, který rovnou hrál se soupeřem.
Před pár dny jsem se tu podivoval, proč všichni chtějí na RB vidět Arauja (namísto třeba Koundého). Jeden zápas a otočili o 180.