Leo byl hodně dlouho nezpochybnitelný fotbalový král....ale to už neplatí, jeho kariéra se už překlopila trochu jinam. Za mě má Lewa lepší vliv (za současného stavu těchto hráčů) než by měl Leo, nestojí tolik co Messi, dodává týmu extra porci sebevědomí, zároveň nestrhává hru jenom na sebe, nevypustí ani jednu situaci (například ten sprint s Dembelé přes půl hřiště, aby to pak Ousmann poslal mezi diváky-ale kdyby tam neběžel, nevytvoří ten potřebný prostor). Snad bude takhle pokračovat, protože to co Lewa dělá je naprostá pecka.
Uplne si to vystihol. Ano hoci je idividualita je sucastou tímu čo je najdôlezitejsie, priklad dembeleho velmi vystizny, myslim nikdy ho nedosiahne on ani nikto dalsi , v mysleni isto nie
nenarazal som na hracsku kvalitu. ani by som nechcel aby tu bol leo a lewa nie. to, ze leo odisiel bola najlepsia vec, co sa mohla stat, ano naozaj si to myslim. islo mi skor o to, ze su uplne odlisni a nielen futbalovo, ale aj povahovo.
Bohužial stále sa najdu fanušikovia čo vyplakávajú nad sumou jeho prestupu či platu. Ako keby si neuvedomovali že sa jedná o najlepšieho strikera posledných rokov a jedneho z 2 najlepších hráčov posledných sezon..
Na svoj vek je Lewa v lepšej kondícii ako hráči o 5 rokov mladší..
O tom jaký má vliv bude rozhodovat kolik vyhrajeme trofejí, né pár utkání na začátku sezóny. Srovnáním s Leem mi přijde nemístné... K oběma. Leo je legenda, nejlepší hráč co tu byl, Lewa je super, ale je to nesrovnatelné. Prostě bych nepřeháněl...
Na svoj vek je Lewa v lepšej kondícii ako hráči o 5 rokov mladší..
Výborný prestup!