Barca má obrovské dluhy a i tak díky "pákám" utratila cca 150m. Jednat o koupi záložníka za cca 100m, když máme záložníků víc než dost. Ano jednalo se o prodeji FDJ při tom on je hráč, co umí zahrát jak středního záložníka, tak DMko, což se hodí, když bude příští rok končit Busi. Silva v týhle složitý situaci ve které Barca je zbytečný nákup za který jsem rád, že se nepovedl. Třeba nebude dlouho trvat a bude záloha bude FDJ, Gavi, Pedri a na Silvu už by stejně nezbylo místo v základu. Proč taky upřednostňovat skoro třicetiletého, téměř 100m drahého hráče před mladým odchovancem. A to je tam ještě Kessié, který do rotace podle mě bude skvělí.
28 let je nejideálnější věk pro záložníka. Takových 4 až 5 let ještě na nejvyšší úrovni na 100%. Ale je pravda,že budou potřeba řešit spíš jiné pozice.
Jinak pokuď jde o utrácení, tak jsme těmi pákami získali 750 mega a za přestupy jsme byli v mínusu nějakých 130, tak kde je problém?Kdyby navíc ty páky neaktivovali, tak by nemohl nikdo přijít a ani prodloužit, tak si představ ten tým bez hráčů jako Dembele,Lewa,Raphinha,Kounde,Gavi či Araujo.
Ihsahn - problém je stále nejspíš v platech ….. A já musím souhlasit s Martin77 naprosto ve všem. Navíc za mě Silva nemá hodnotu ani 60 mil.€ , natož 80 nebo víc …. Budu 100x radši když podepíšeme Gaviho než abysme kupovali Silvu. A mnohem radši budu koukat na Gaviho než na Silvu …. To je asi všechno :)
Jinak pokuď jde o utrácení, tak jsme těmi pákami získali 750 mega a za přestupy jsme byli v mínusu nějakých 130, tak kde je problém?Kdyby navíc ty páky neaktivovali, tak by nemohl nikdo přijít a ani prodloužit, tak si představ ten tým bez hráčů jako Dembele,Lewa,Raphinha,Kounde,Gavi či Araujo.