Tak ako mi niekedy doslova žral nervy, tak si teraz užívam jeho majstrovstvo. Proti bratom s Plzne prechádzal pomaly ako cez kužely. Je ohromujúce s akým nasadením tento náš (konečne) nový klenot hrá.
Nie , že Xavi poukazoval na jeho výnimočnosť, ja som to hovoril, ešte ani Xavi nebol v Barci, nepotrebujem ani pochvalu, ani hejty, proste mám oči, ktoré má neoklamú ?
Hej no, za 5 sezón mu vyšlo tak 10 zápasov. Ako prišiel Xavi tak sa zdvihol ale prirovnávať ho k Neymarovi pre ktorého boli takéto výkony minimum a to proti tímom ako Juve, Bayern je trošku iná dimenzia než Plzeň. Ty budeš hotový Nostradamus.
A čo že si hral Československú ligu? Dembele má talentu až až, to nik nepopiera. Je rýchly, šikovný 1 na 1, obojnohý ale furt mu chýba vízia, futbalové IQ na to aby bol porovnateľný s najlepšími krídlami ako Neymar, Salah a spol. Stále prekopáva bránu a posiela lopty na tribúnu a nie je konzistentný. Keď predvedie takýto výkon proti Bayernu, tak sa môžeme baviť. Keď máš iný pohľad na futbal tak vysvetli prečo ho nik nechcel celé leto keď bol voľný hráč? A to krídlo v tej dobe kupovali Spurs, Chelsea, United a kopa ďalších tímov. Pochybujem že vidíš futbal lepšie než Conte alebo Hag. Vyjadrovať sa budem, aj keby ťa roztrhlo.
:D :D nalim gratulujem ti, aspoň vidno že vnímaš futbal zo slimacieho pohľadu vzhľadom na tempo ktorým sa pred 50 rokmi hralo :D
To stojí za tvojimi pokrivenymi názormi.
Jackopz to jednoznačne trafil, Dembele ma skvelý dribling ale zle rozhodovanie v kľúčových momentoch. V súčasnom futbale by som ho prirovnal +- ku Comanovi.
Kluci Vladinko a Jackopz ???… nevím na co vy koukáte když hraje Barca. Nalim na to kouká ale s otevřenýma očima. Říct o Dembovi, že nemá vizi a IQ je absolutně out !!! Jako když má 14 asistencí (prakticky za jaro) a dalších jeho 20 gólových nahrávek kopyta jako Torres zazdili - to opravdu myslíte že nemá vizi a IQ ??? A co nahrávka Lewovi na 3:1 před prázdnou branku v zápase s Plzní ?? Taky náhoda ??? ? Nebuďte k smíchu …..
Hoyer je rozdíl být v laufu a nebo hrát zápas, kde rozhoduje každý detail, kdy působí větší nervozita a tíha okamžiku a jistě si všichni pamatujeme Liverpool. Tak přesně o tomhle rozhodování mluví a stejně tak fotbalové IQ má jistě na dobré úrovni nevím proč by to mělo být bráno, že když ho nemá na úrovni Neymara, který v tom patří mezi absolutní špičku, tak že ho má out.
Každopádně je skvělý a pokud to udrží určitě bude moct bojovat o pozici nejlepšího křídla světa. Takže hlavně se nezranit bo jinak věřím, že konzistenci udrzi po celou sezónu jen mám obavu z toho kalendáře, ale to už je věc trenéru any ho neprepalili...
@Nalim : nikdy nepresvedčíš ľudí s klapkami na očiach. Aj keď sa budeš namáhať. Škoda námahy. Ľudia u nás sú proste takí aj keď sa zblázniš. Kto má v hlave ten vie ako je to naozaj. Pamätám ako si Demba bránil a mal si pravdu. Nech si píšu čo chcú. A zhadzovať niekoho kto hral ligu - nie žobrácku slovenskú - ale ČSR je ostuda. Alebo vtedy ešte asi neboli na svete. To najskôr. Nezabudnem na derby Slovan-Sparta-Slávia-Trnava za Kravárika a Kunu a ... alebo Inter, Kométa. Dávam Ti Nalim ??????
Seky27 já ti vůbec nerozumím :)) Já jsem vůbec NEPSAL že má Demba IQ out ! Právě naopak ! Jsem taky jeden z těch, kteří ho bránili když ho 90% našich fans vyhazovalo z Barcy….zkus si můj příspěvek přečíst ještě jednou můj příspěvek, protože tvoji reakci na mě fakt nechápu ;)
Áno a pre také platy sme tám kde sme.... Barcelona musí začať šetriť a je veľká otázka ci mu bude môcť ponúknuť viac ako ma teraz... Pričom ze dembo je na peniaze už dokázal
Neymar zo Suarezom a Messim hrali takmer naslepo,hoci kazdy inym stylom,v konecnom dosledku zapadli puzzle do seba a vytvorili futbalovu chemiu aku som predtym u trojice utocnikov nikdy nevidel.Dembele hra viac individualne.
No narozdil od Neymara v sobě nemá Demba simulování a rolování až na měsíc s grimasama jak kdyby mu usekavali nožů (tím nechci říct že na neymara nehraji tvrdě, ano někdy ho obránci pěkně brousí, ale on tomu často přidává a bohužel jinak geniálnímu hráči tento simulantsky cech zůstane, stejně jako CR7 uměl hrát divadlo.
Demba to v sobě nemá a díky tomu je lidem více sympatický a je lepším vzorem pro mládež
Napis clanku je velmi vystizny- Dembele ide v slapajach Neymara.... takze - ide- a uvidime pokial dojde a ci dojde.
Bolo by to zadostucinenie pre Barcu za tie roky trpezlivosti.
Tak že, žiadny Mostradamus, len mám iný pohľad na futbal. ?♂️
To stojí za tvojimi pokrivenymi názormi.
Demba to v sobě nemá a díky tomu je lidem více sympatický a je lepším vzorem pro mládež
Bolo by to zadostucinenie pre Barcu za tie roky trpezlivosti.