Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Xavi poriadne zariskoval Cadiz nie je zrovna tím s ktorým by sa nám posledné roky darilo....
Strasne se mi libi, ze u Xaviho funguje rotace a zahraji si vsichni. Kazdy ma moznost se ukazat, super!!
Zas som zabudol na tipovačku ?? okrem Arauja by som uhádol zostavu, chcel som dať Garciu
Výborná zostava, som rád sa Memphisa. Poďme vyhrať, VISCA EL BARCA ?❤️??
Dobra zostava. Aj ked som chcel lewu aby dal daky gol na pichichi ale chapem ze nas caka bayern cez tyzden taze pochopitelna rotacia. Xavi zatial predvadza vybornu robotu...bodaj by z neho bol nas "ferguson"
Super rotácia El Maestro. Som zvedavý na Bellerina Memphisa a Ferrana ako sa ukážu.Na Raphinhu a Piqueho sa tiež teším. Visca el Barca !!!
Zaujímavé dresy máme, osobne sa mi páčia.
Ahoj, vedúcko. Ako sa máš ?
Škoda tej žrde do čerta
Baldé hrá s veľkou chuťou, Memphis sa dobre tlačí do šestnástky.
Cádiz síce posledný ale proti Barce sa každy namotivuje.
TO bola tak jasná penalta. Vzal ho ako zápasník, lopta 4 metre od nich. Bez úmyslu obrancu Cadizu hrať loptu. Hanba španielskych rozhodcov.
Ferran okamzite dole, slabucky jak caj depay detto
Takto, nie je to úplný prepadák, máme kontrolu ale musíme si vytvoriť viacej šancí. Bellerin sa bude ešte musieť rozohrať, Ferran slabučký, Gavimu aspoň 1 zápas by som mu dal odpočinok. Baldé zatiaľ najlepší, super hráčik, s prehľadom bráni aj útočí, Frenkie sa snaží. Viacej presnosti nám chýba. Substitúcie budú musieť byť vykonané v 2. polčase. Po krídlach by to šlo.
A arbiter Grande je buď slepý alebo úplný hlupák, to bola penalta.
Ten Ferran mě fakt normálně sere.
Puque, Araujo - istota ping-pongu v obrane, žiadne prihrávky dopredu, bez vyvážania lopty. Ak k tomu pripočítame Sergia - čistá korytnačka. Gavi vie bojovať, ale nič nevymyslí. Frankie nič moc, akosi bez iskry. Je teda jasné, prečo chce Xavi B. SIlvu. Torres úplne mimo.
zostava z minuleho roka....vykon z minuleho roka
Zbytočných 60 mega za Ferrana.
Potrebujeme Demba, Lewa a Fatiho hore.
Zase bez zálohy
no Pedri no pyro ☺️
Nerozumiem, mali by sa ukázať, zabojovať o základ ale slabotka.
Gooooooooooolasooooo Frenkieeeee
Finally
Raphinha - fantastický šprint od Gaviho - no a skvele postavený Frenkie. Pekná akcia, Vamos.
A už ide beštia Lew, ktorá sa živí gólmi.
Krasny pas od raphiny pomeee
Este Kessie za Sergia pls
Hneď vidno že už tam naskočili elitní hráči. Pikaču ale hrá dobre.
XDDDD Lewangoalski !!!!! Kto inší
Roboooooooooooooooooooooooo, Robooooooooooooooooo
Dajte Lewowi loptu, ten už vie čo robiť.
Raphinha si zaslúžil gól.