Možná, že i chtěl, kdyby si nechal snížit plat třeba jako Coutinho. Ale on si asi nenechá šáhnout na svůj božský plat, který má velmi dobře vyjednaný. Nejsem si jist, ale má 5-6 nejlepší plat ze všech hráčů?
Vidím to tak že Griez si "dobrovoľne nasilu" zníži plat aby mohol niekde prestúpiť kde bude pravidelne hrávať...nie som si istý či je ten typ ako napríklad Bale ktorý poslednú sezónu presedel s obrovským platom na lavičke náhradníkov...a ešte sa uvidí ako MS, či mu to jednak neuškodí že nehráva alebo mu to pomôže a bude o neho záujem...
Teoreticky majú francúzi
LF: Diaby, Dembélé
CF: Mbapé, Benzema, Giroud, Martiala by som určite nebral
RF: Coman, Dembélé
SS: Griezman a Nkunku
Hrať na 3 útočníkov to veľmi nevychádza, keď majú len 3 krídla, takže sa bude hrať na 2 útočníkov. Benzema a Mbapé sú asi jasný, ak budú zdraví. Ako ďalší útočník Griezman, ktorý sa ozaj hodí, keďže vie aj brániť. To je na turnajoch dôležité, keďže sa tam hráva skôr defenzívne. Nkunku valcuje, takže aj toho by som pribalil.
Pôjde určite na ms, zas tých 30 minút nie je že nemáš hernú prax, nastupuje pravidelne, neviem, max mu môže robiť zle to tempo 90 minút, aj keď kondičku tiež isto trénuje. Za mňa to nie je pre deschampsa až taká tragédia, minimálne na tých 30 minút môže byť super sub.
Všetko je to o peniazoch. Griez by chcel hrať celé zápasy, Cholo by chcel aby Griez hral celé zápasy, Barcelona to isté... Ale 40mega je 40mega... a zmluva je zmluva.
Ešte by som s toho nerobil žiadnu vedu. Griezman v minulej sezóne zasiahol na viac ako 45 minút do 37 z 40 možných zápasov. To by túto sezónu nemohol odohrať viac ako 45 minút v troch zápasoch, ak bude dostupný na 40 zápasov.
Takže sa v kľude môže stať, že nebude dostupný na 40 zápasov ale len na 35 a bude po probléme.
LF: Diaby, Dembélé
CF: Mbapé, Benzema, Giroud, Martiala by som určite nebral
RF: Coman, Dembélé
SS: Griezman a Nkunku
Hrať na 3 útočníkov to veľmi nevychádza, keď majú len 3 krídla, takže sa bude hrať na 2 útočníkov. Benzema a Mbapé sú asi jasný, ak budú zdraví. Ako ďalší útočník Griezman, ktorý sa ozaj hodí, keďže vie aj brániť. To je na turnajoch dôležité, keďže sa tam hráva skôr defenzívne. Nkunku valcuje, takže aj toho by som pribalil.
Takže sa v kľude môže stať, že nebude dostupný na 40 zápasov ale len na 35 a bude po probléme.