Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-09-14 15:28:30
Len sa chcela spýtať...Stegen chyboval pri góle, celkovo dostal 2, zlikvidoval jednu gólovú šancu, hodnotenie 5.9...proti Cadizu čisté konto a nemusel nič riešiť, hodnotenie 6.2? teraz vidíte, aké máte zle hodnotenia najmä Ter Stegena....
2022-09-14 15:39:33
Lewa za co taka vysoka znamka? Zavrazdil 2 mega sance a v druhom polcase prakticky neexistoval. Len preto, ze je to Lewa?
2022-09-14 17:41:10
Ja napríklad nechápem ako môže mať Alonso najvyššiu známku z obrany, celkovo v zápase sme boli lepší a mali sme ho vyhrať a hodnotenia tu sú jakeby sme proti Mallorce prehrali alebo komu nechápem to, včera nám chýbalo viac šťastia a kľudu pri zakončení a zápas by bol vymaľovaný a nepomohol ani divný meter rozhodcu plus neodpískana penalta, góly co sme dostali boli úplne hlúpe a lacné, prvý chyba MAtSa s Alonsom druhý to sa ani nevyjadruje ako stredom prešli ako po diaľnici ale celkový výkon nemôže hodnotiť zle
2022-09-14 20:37:00
S hodnocením moc nesouhlasím …. Co může asi tak gólman dělat s centrem na bližší tyč proboha ???! Snažil se, ale nestihl to ? To je celé, rozhodně to nebyla jeho chyba !
Jinak se mi líbil Alonso, velice příjemné překvapení a je fajn že v záloze de Jong dokazuje, že by si zasloužil hrát víc. Jinak souhlasim, ze to byl zápas dvou rozdílných poločasů, kdy nás strašně srazil gól Bayernu na 1:0 prakticky z ničeho ….
2022-09-14 23:58:28
Stále mi tam doteraz niečo chýbalo až prišiel Marcos Alonso. Odteraz je skladačka komplet. Strata bodov bolí ale nevadí. Dôležité je že tí čo mali vidieť a počuť tak tí videli a počuli. Ten cvak posledného puzzlíku.