Nikto netvrdí že je ale zatiaľ to bolo jediné o čom ste tu diskutovali. Pedri sa minulú sezónu za mňa osobne (hlavne vinou zranení) k Musialovi a Bellinghamovi nepriblížil.
Ja som svoj komentar postavil na vplyve na hru a preukazanie kvality na ihriski. Camavinga rozhodne talent je ale v Reale mu nenalozili na plecia taku zodpovednost lebo na to tam boli ini, co je spravne, avsak v tejto sutazi to preto na vyhru u neho nevidim
Traditionally, a player can only win the award once, so once Golden Boy status has been achieved, the award ensures attention can move to other young players who deserve to be highlighted.
Nominovaný byť musí. Pretože spĺňa vekovú príslušnosť. Ale keďže vyhral , už zvíťaziť nemôže. Čo je dosť bulshit , keďže ten chlapec nemôže zato, že má 19 a už dva roky patrí k svetovej špičke. Ak sa nám podarí uhrať niečo v UCL a lige, bude vysoko v zlatej lopte.
Za mňa Fati tam nemá čo robiť. Prakticky 2 roky nehral futbal. Balde za minulú sezónu tiež nie, keďže prakticky nehral. Keby nebol v Barcelone, asi ani nie je v nominácii.
Ešte sa nestalo aby to niekto vyhral 2x