Všetko iné ako výhra FIFA World Cup 2022 pre Argentínu bude sklamanie.
Bolo by to fantastické spečatenie a pomyselná čerešnička na torte pre Messiho ako najlepšieho hráča histórie.
Po tomto by museli sklapnúť aj najväčší pochybovači.
Zas neprehanej! Všichni bychom to Leovi přáli a já osobně sem největší fan Argentiny a moc jim to přeji.
Ale třeba si nalít čistého vína
Zálohu a obranu včetně gólmana mají těžce průměrnou
A Leo na sklonku kariéry to už sám nespasí
v com prehanal? pre Argentinu, a nie len pre nich, bude vsetko ine, ako vyhra sklamanie, a ze by to bolo fantasticke specatenie jeho kariery je tiez pravda
pochybovaci sklapnu, ale iba na chvilu, potom si zas nieco najdu
budem drzat palce aj ja
Buďme realisti, v Cope sú len 2 top favoriti vždy a to Argentína a Brazília. Zvyšok má šancu len vtedy, keď prekvapia, resp. Argentína či Brazília majú zlý deň.
Čokoľvek iné ako víťazstvo si nepripúšťajú v Brazílii, Francúzku, Španielsku, Holandsku, Nemecku. Ešte tam je Belgicko, Anglicko, Portugalsko, Mexiko, Chorvátsko, aj Švajčiari môžu prekvapiť, netreba podceňovať aj Japonsko, či Južnú Kóreu.
drussbarb presne toto som pisal, ze argentina urcite nie je najvacsi favorit, ale urcite patri medzi medzi nich a nie su jedine muzstvo ktore ked nevyhra tak bude sklamane.
druhe misto - prehra vo finale - sklamanie
trietie miesto - ok, ale prehra v semifinale - sklamanie
a vsetky ostatne umiestnenia budu pre favoritov ci uz argentinu, francuzko, brazilu, anglicko, nemecko asi aj belgicko, portugalsko velke sklamanie
jano_1987 nikto tu nehovori, ze to vyhraju, alebo ze su hlavni favoriti, ale ockavania su, ved vysledky maju, tim nemaju zly, tak nikto by nebol prekvapeny, ak by to vyhrali
Rychlostne to je uz zalostne z jeho strany... zial, uz je z neho dobry rozdavac lopt s viziou hry, rychlostne uz na to nestaci a musia za neho hrat druhi spoluhraci. Ano, vie dat genialnu prihravku ci gol, ale aj v tom kratkom zostrihu je pekne vidiet, ako uz nevie s tou loptou bezat a obist 2-3 hracov ako 2-3 roky dozadu bezne robil... videl som aj nejake zapasy Pariza a tento zostrih je presny zostrih jeho hry – rozdava lopty a niekedy vykuzli fakt krasne prihravky, ale dzadu nepobehne a ak sa pusti do behu s loptou, tak 9x z 10 strati a uz ani ta jeho medzihra v pohybe nie je to, co byvalo.
Ak by sa mal vratit, tak by musel hrat jedine druhe husle, lebo by nam uplne vypadla jedna strana v defenzivnom ponimani hry a ked si vezmem ako Dembele ci Raphinha odjazdia zapas hore-dole po ciare, tak zabit si vykryvanie priestorov s nebehavym hracom by bol krok spat.
Rýchlostne je to už žalostné??? Odpadol som. Messi nebol nikdy jazdič hore dole. Messi vynikal v šprintoch do piatich metrov a v okamžitej akcelerácii. A tak je to aj teraz. Ak by sa mal vrátiť, tak by musel hrať druhé husle??? Messi je ešte stále s prehľadom najlepší hráč na svete. Rozdielový hráč, ktorý určuje priebeh a výsledok zápasu. Nikto sa k nemu ani nepribližuje. Ak Messi nastúpi niekedy za Barcelonu, tak od toho momentu bude najlepší hráč na ihrisku, až do poslednej sekundy. Okolo Messiho sa stále dá vyskladať celé mužstvo. A neber jeho pôsobenie počas prvého roku v PSG. Tam je za trest, ktorý mu o cca pol roka končí.
ale zas sa bude vsetko hrat len cez messiho. pre mna je to najlepsi hrac historie, ale naspet ho uz nechcem. ani si to uz neviem predstavit.. tam po ef stranke bue super vkuse chodit do precislenia a pri nasej obranne, sice uz je omnoho lepsie, to moze vzdy zavanat golom
Chlapci neviem co sledujete, ja som fanusik klubu uz roky rokuce a dufam, ze spravy o navrate Messiho budu bud len bulvar alebo si pride zahrat druhe husle.
Rychlostne to je zalostne, nepobehne, moze utekat v precisleni a kraca, odchodi zapas za zapasom a jedine v com vynika je ten prehlad a to, ze vie rozdavat lopty.
Ano neodjazdil to nikdy, ale vede na polovici zobrat loptu a prejst az po patku a dat gol, uz nema vsak rychlost ani na to.
Fakt nemam rad fanusikov jedneho hraca, kazdy fanusik klubu a jeho dna, aj napriek tomu, ze Messiho obdivujem, nechal mnozstvo zazitkov v nasich srdciach a je to legedna klubu na urovni Cruyffa, musi vidiet, ze zavislost na Messim nam skodila. Teraz mame kridla, ak by mohol prist napr. Leao ako LW, tak by som nevahal a hral by som rychky a utocny futbal so vsetkym, co k tomu patri. A nie mat vyradenu jednu stranu nebehavym hracim, ktry sa bude do hru zapajat ako sa vyspi a ako nu pojde zapas.
Bolo by to fantastické spečatenie a pomyselná čerešnička na torte pre Messiho ako najlepšieho hráča histórie.
Po tomto by museli sklapnúť aj najväčší pochybovači.
Držím palce!
Ale třeba si nalít čistého vína
Zálohu a obranu včetně gólmana mají těžce průměrnou
A Leo na sklonku kariéry to už sám nespasí
pochybovaci sklapnu, ale iba na chvilu, potom si zas nieco najdu
budem drzat palce aj ja
Ty neprehánaj unáhlenými reakciami!
Čokoľvek iné ako víťazstvo si nepripúšťajú v Brazílii, Francúzku, Španielsku, Holandsku, Nemecku. Ešte tam je Belgicko, Anglicko, Portugalsko, Mexiko, Chorvátsko, aj Švajčiari môžu prekvapiť, netreba podceňovať aj Japonsko, či Južnú Kóreu.
druhe misto - prehra vo finale - sklamanie
trietie miesto - ok, ale prehra v semifinale - sklamanie
a vsetky ostatne umiestnenia budu pre favoritov ci uz argentinu, francuzko, brazilu, anglicko, nemecko asi aj belgicko, portugalsko velke sklamanie
Ak by sa mal vratit, tak by musel hrat jedine druhe husle, lebo by nam uplne vypadla jedna strana v defenzivnom ponimani hry a ked si vezmem ako Dembele ci Raphinha odjazdia zapas hore-dole po ciare, tak zabit si vykryvanie priestorov s nebehavym hracom by bol krok spat.
Rychlostne to je zalostne, nepobehne, moze utekat v precisleni a kraca, odchodi zapas za zapasom a jedine v com vynika je ten prehlad a to, ze vie rozdavat lopty.
Ano neodjazdil to nikdy, ale vede na polovici zobrat loptu a prejst az po patku a dat gol, uz nema vsak rychlost ani na to.
Fakt nemam rad fanusikov jedneho hraca, kazdy fanusik klubu a jeho dna, aj napriek tomu, ze Messiho obdivujem, nechal mnozstvo zazitkov v nasich srdciach a je to legedna klubu na urovni Cruyffa, musi vidiet, ze zavislost na Messim nam skodila. Teraz mame kridla, ak by mohol prist napr. Leao ako LW, tak by som nevahal a hral by som rychky a utocny futbal so vsetkym, co k tomu patri. A nie mat vyradenu jednu stranu nebehavym hracim, ktry sa bude do hru zapajat ako sa vyspi a ako nu pojde zapas.