Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-09-29 12:34:08
V otazkach prestupu by mal mať hlavné slovo Xavi.
kluc Premium
2022-09-29 13:21:55
Tak 60m. za Zubimendyho nie je až tak veľa keďže je to nutnosť aj keď Neves by bol o polovicu lacnejsi určite...ale tak to je investícia na ďalších 7-8 rokov...
2022-09-29 13:51:22
No nevravim ze nástupca Busiho musí byt jeho verná kópia ako Rodri ale z týchto 2 mi tam nesedí ani jeden a keď už, Neves vyzerá ako o 2 triedy kvalitnejší hráč. Zubiho som sa snažil silou mocou v každom zápase sledovať hlavne ako pracuje s loptou na nohách ako prenáša a organizuje hru, ako sa vie dostať z pressingu a príde mi hrozné nevýrazný, o rozohrávku sa tam väčšinou stará viac Merino. Aj keď si zapnem videjko s jeho najlepšími momentami tak okrem obranných zákrokov tam nie je jediný worldclass pas alebo niečo z čoho by som padol na hubu. Samozrejme neodpisujem ho dopredu a nemám ho tak dobre nasledovaného, možno sa tu nájde niekto kto vie popísať jeho silne stránky…
Pepeke Premium
2022-09-29 15:05:07
Nerozumiem naco niekoho kupovat, ked na tuto poziciu by sa mal vratit Nico z hostovania.
2022-09-29 18:55:28
Do 60 mega by sa mal preferovať Zubimendi. Ak predlži a zvýši sa mu klauzula aj keď dobre vie, že sa o neho zaujíma Barcelona, tak srať na neho. Nemám taketo predlženia rad. Buď k nám chce a nema zmysel predlžovať. Ak predlži so Sociedadom tak logicky preč nechce a sam sa streli do nohy.