Trošku rešpektu by nezaškodilo. Ale to od teba ťažko čakať. Nedávno si tu plakal nad Ronaldom, ako nemal prípravu a zomrelo mu dieťa a bla, bla, bla. Rýchlo si zabudol, však, biely panáčik.
Ja rešpektujem ich kariéru, ale toto? Keď nehrajú, nech sú aspoň užitočný, tak som to myslel. Striedačkovy hráči s takýmto platom ??? Nie vďaka. Kde je ich Rešpekt ku klubu keď ho takto vyciciavaju.
Hlavne že vám vadil FDJ.... všetka česť a vďaka za to čo za tie roky robili....
PS: Xavi a Miesta vedeli kedy odísť zo cťou... Aj keď úprimne oni by boli zahrali na vysokej úrovni ešte rok alebo aj dva
Ani náhodou si tie platy nezaslúžia uz v iných top kluboch takýto hráči majú skôr malé platy ale my sme opak a zas len sme pri BARTOVYCH ZMLUVACH a píše sa tu o troch kapitánoch ale aj ten štvrtý sa poriadne prizivil z lavičky, za ich kariéry vdaka všetko rešpektujem Alba patril k mojim najobľúbenejším hráčom ale všetko raz končí a toho by sa trebalo držať lebo tie platy len za jednu sezónu za nich troch sú 60-70 mil a to je brutálne veľa
PS: Xavi a Miesta vedeli kedy odísť zo cťou... Aj keď úprimne oni by boli zahrali na vysokej úrovni ešte rok alebo aj dva