To vazne pristupili na tu polovicnu klazulu??? O clanok vyssie sa pise, ako chcu vylepsit zmluvy a teraz toto. To je uplny vrchol, dat 50% agentovi.
Za to nestoji ani jeho terajsia forma. To je spinave vydieranie, nic viac. Mal ist prec, ked mal tolko uzasnych ponuk a ked spekuloval ako posledny zebrak aj s tym jeho nenazratym agentom. Za cely cas, co tu je, hra dobre mozno 6 mesiacov a on tu ide spinavo zebrat o polovicu vykupky pre agenta?
Dufam, ze ju v zime niekto aktivuje a takyto parazit zmizne. On je 100% parazit, nic viac. 6 rokov sa tu valal zraneny a robil presne nic a nebyt Xaviho, je zabudnuty ako baloteli. Neskutocne!!!
Ta polovica nestaci ani na ten plat, co tu 6 rokov poberal za pozeranie televizora... Je to od neho a jeho agenta obycajna kradez. Ani teraz tu nehra zadarmo...
Tak ešte raz. Polovica z 50 je 25 . Ak by mu po roku niekto vyplatil výkupku, nech za ten rok zarobí dajme tomu 10 ( je to len odhad, nechce sa mi hľadať koľko to je presne), stále klub po roku zarobí nejakých 15M. Čiže môžeš mať krvavé oči aké chceš, stále je to lepšie akoby odišiel zadara.
Chlape, aj keď ho nenavidíš, čítaj ešte 3 krát. Zmluvu chce s ním uzavrieť v prvom rade Barca.
Chce ho Xavi, chce ho vedenie a že ho nechceš Ty, napíš na lampáreň ?
Nalimko, citat s porozumenim je asi problem, ze? Kde pisem, ze ho nenavidim? Len pisem, ze je to parazit, nic viac. A to je pravda. A je to diskusia, ale nevedel som, ze mam pisat iba to, co sa paci nejakemu nalimovi. Tak mi posli noty a budem pisat, co sa milostivemu paci. Moze byt?
Za to nestoji ani jeho terajsia forma. To je spinave vydieranie, nic viac. Mal ist prec, ked mal tolko uzasnych ponuk a ked spekuloval ako posledny zebrak aj s tym jeho nenazratym agentom. Za cely cas, co tu je, hra dobre mozno 6 mesiacov a on tu ide spinavo zebrat o polovicu vykupky pre agenta?
Dufam, ze ju v zime niekto aktivuje a takyto parazit zmizne. On je 100% parazit, nic viac. 6 rokov sa tu valal zraneny a robil presne nic a nebyt Xaviho, je zabudnuty ako baloteli. Neskutocne!!!
Chce ho Xavi, chce ho vedenie a že ho nechceš Ty, napíš na lampáreň ?