Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-10-02 07:25:38
Dal sa cakat tazky zapas, Mallorca vobec nie je zlá. Navyse po repre pauze. Zlaté 3 body.
2022-10-02 08:32:44
Neviem, co by s nami bolo, keby sme nemali Lewu. Urcite by sme nebojovali o prve miesto.
2022-10-02 09:26:44
Lewa je prosto kráľ. Počas zápasu mal Ferran obdobnú pozíciu rovnako si zasekol obranca a loptu poslal krásne k tyčke ??nie poslal ju do p.ce?pánu Bohu do okien. Keby tu lewa nebol máme určite oveľa menej bodov.
2022-10-02 09:41:47
gavi je taký bercelonský matovič: behá ako šialenec, a čo zákrok, to faul
2022-10-02 09:52:42
Velakrat mam pocit, ze poniektori diskutujuci v diskusii v zivote nekopli do lopty, kritizuju nekritizovatelne detaily a lamentuju nad 3 bodmi z tazkeho stadionu, terenu, so zraneniami, po repre pauze atd. Odporucam obut kopacky a vybalit to na plne pecky pred Xavim. Myslim, ze by sme sa zasmiali.
2022-10-02 18:42:13
Píšem na tému ktorú otvoril bloto. Pozeral som dnes man derby a hráči City hrali po repre prestávke super......to len nám vadia repre prestávky? Vždy výhovorky, ale podstatu nikto neanalyzuje! Alebo niečo robíme počas prestávok niekde chybu? Veď aj hráči City hrali v rôznych repre a na nich sa táto prestávka neprejavila.........prečo asi? No pome odborníci, skúste to zdôvodniť! Ďakujem?
2022-10-02 20:12:09
Nazdar Jergus..po prve miesas hrusky s jablkami ManC vs ManU a MALL vs BCN dva uplne odlisne zapasy, odlisne pozadie, odlisni dramaturgovia, hraci, reziseri, ostro sledovane derby a uplne ina motivacia atd atd atd.
Po druhe nebral by som repre pauzu ako uplne,ze najviac relevantnu cast (istu cast samozrejme) vcerajsieho nie uplne najlepsieho vykonu. Moja podstata rannej konverzacie s nejakym typkom z hornej dolnej (vid hore) tkvela v tom, ze verim, ze Cules vcerajsiu snahu muzstva ocenili, hraci to nemali jednoduche no aj vdaka taktike, pozicnej hre a vynalozenemu usiliu do sameho konca sme urvali 3 body. Po prvom zhliadnuti line up-u mi bolo jasne, ze toto bude presne zapas na 0:1 bez vacsej atraktivity. Nezohrana obrana dvojica. Balde cez nohu, Kessie namiesto Pedriho, 75%ny Fati. Takychto zapasov je v lige cca 8-10. A ZVLADLI SME TO! A tu sa rano spokojny zobudim a tu nejako trdlo zo Slovenska, ale s perfektnou anglictinou ? mi bude tvrdit, ze on neni spokojny a pri otazke preco ??? ...nema ani sajnu ?? takze prava podstata nie je v repre pauze ani nahodou, ale v doceneni 3 tazko vydolovanych bodov.