tak vacsinou timy, ktore bojuju o tituly maju bud jedneho top strelca alebo aspon dvoch nadpriemernych strelcov...nevieme ako by to bolo keby nebol lewa a ostal auba
Lewa je prosto kráľ. Počas zápasu mal Ferran obdobnú pozíciu rovnako si zasekol obranca a loptu poslal krásne k tyčke ??nie poslal ju do p.ce?pánu Bohu do okien. Keby tu lewa nebol máme určite oveľa menej bodov.
RoAd -este raz preco nie si spokojny? Po prezreti pozapasovych rozhovorov s Xavim a hracmi mam pocit, ze su spokojni s 3 bodmi po narocnom zapase. Takze este raz vysvetlis nam tu preco prave TY nie si spokojny? A nevyhadzuj tu tvoje sentimentalne kecy, ze kde je ta nasa stara milovana Barca ?
Dakujem za opravu mojej monumentalnej gramatickej chyby. Uz 15 rokov pisem primarne v anglictine. Si fakt genius. Skoda len, ze nie vo futbalovom a barcelonskom odvetvi. ?
?? Zhadzujes sa tu cim dalej tym viac. Aky battle ?? Ty mas tak battle akurat sam so sebou, kedze ti dosli argumenty na moje predosle vecne otazky spojene s vcerajsim zapasom btw. s tou anglictinou si fest zatraposil. ???
RoAd: Mám taký pocit, že ty si to užívaš že ľudia nie sú so včerajším zápasom spokojní. Čím viac Barcelone "naložia", tým viac ťa zahreje pri srdiečku.
Som rad, ze si aspon to jedno slovo pochopil, Bloto ? A kedze si, podla vlastnych slov, lepsi v tej anglictine, uz niet co dodat. Mas inteligenciu takeho hobita, a to ma neprekvapuje (Bloto, Frodo, Bilbo, Dildo, vsetko by sa ti hodilo) ?? Zime teda kazdy vo svojom svete a na vlastnej urovni ? Pekny zivot ti prajem ?
Earthquake, asi si necital opatrne. Ja som len svoj nazor vyjadril. Nikto nemusi s nim suhlasit. Ale ked sa tu zacne niekto primitivne vyjadrovat (nemyslim teba), tak dostane odpoved. Tvoj pocit teda vobec nie je namieste. Ja som uz skoncil.
RoAd..ukaz mi kde hovorim, ze som lepsi v anglictine ? ty si uz zo mna fakt zufaly. Par viet a dostal som ta tak do kolien tak ,ze si prekrucas pojmy,dojmy. Game over chlape. O futbale nemas ani sajnu. ⚽️?
Velakrat mam pocit, ze poniektori diskutujuci v diskusii v zivote nekopli do lopty, kritizuju nekritizovatelne detaily a lamentuju nad 3 bodmi z tazkeho stadionu, terenu, so zraneniami, po repre pauze atd. Odporucam obut kopacky a vybalit to na plne pecky pred Xavim. Myslim, ze by sme sa zasmiali.
Nikto netvrdí, že je to ľahké. Pre bežných ľudí. No keď ide o profesionálnych hráčov, ktorí dostávajú mimochodom milióny, myslím, že máme právo očakávať viac.
Píšem na tému ktorú otvoril bloto. Pozeral som dnes man derby a hráči City hrali po repre prestávke super......to len nám vadia repre prestávky? Vždy výhovorky, ale podstatu nikto neanalyzuje! Alebo niečo robíme počas prestávok niekde chybu? Veď aj hráči City hrali v rôznych repre a na nich sa táto prestávka neprejavila.........prečo asi? No pome odborníci, skúste to zdôvodniť! Ďakujem?
Nazdar Jergus..po prve miesas hrusky s jablkami ManC vs ManU a MALL vs BCN dva uplne odlisne zapasy, odlisne pozadie, odlisni dramaturgovia, hraci, reziseri, ostro sledovane derby a uplne ina motivacia atd atd atd.
Po druhe nebral by som repre pauzu ako uplne,ze najviac relevantnu cast (istu cast samozrejme) vcerajsieho nie uplne najlepsieho vykonu. Moja podstata rannej konverzacie s nejakym typkom z hornej dolnej (vid hore) tkvela v tom, ze verim, ze Cules vcerajsiu snahu muzstva ocenili, hraci to nemali jednoduche no aj vdaka taktike, pozicnej hre a vynalozenemu usiliu do sameho konca sme urvali 3 body. Po prvom zhliadnuti line up-u mi bolo jasne, ze toto bude presne zapas na 0:1 bez vacsej atraktivity. Nezohrana obrana dvojica. Balde cez nohu, Kessie namiesto Pedriho, 75%ny Fati. Takychto zapasov je v lige cca 8-10. A ZVLADLI SME TO! A tu sa rano spokojny zobudim a tu nejako trdlo zo Slovenska, ale s perfektnou anglictinou ? mi bude tvrdit, ze on neni spokojny a pri otazke preco ??? ...nema ani sajnu ?? takze prava podstata nie je v repre pauze ani nahodou, ale v doceneni 3 tazko vydolovanych bodov.
Bloto, kašli na to. Tu sú aj takí, bohužiaľ, že keby bol každý zápas 4:0 pre Barcu, budú kopať na všetky strany. Lebo hráči berú milióny! Lebo to nie sú ľudia, to sú milionári, ktorí nesmú spraviť chyby, jednoducho nesmú mať zlý deň. Lebo títo "fanúšikovia" sú stopercentní vždy. Keby neboli chyby, každý zápas je 0:0,asi by sa im to páčilo. Týmto netvrdím, že vždy je všetko OK, ale vyhrali sme, sme prví a tu samá kritika.
Ferran a spol.
Po druhe nebral by som repre pauzu ako uplne,ze najviac relevantnu cast (istu cast samozrejme) vcerajsieho nie uplne najlepsieho vykonu. Moja podstata rannej konverzacie s nejakym typkom z hornej dolnej (vid hore) tkvela v tom, ze verim, ze Cules vcerajsiu snahu muzstva ocenili, hraci to nemali jednoduche no aj vdaka taktike, pozicnej hre a vynalozenemu usiliu do sameho konca sme urvali 3 body. Po prvom zhliadnuti line up-u mi bolo jasne, ze toto bude presne zapas na 0:1 bez vacsej atraktivity. Nezohrana obrana dvojica. Balde cez nohu, Kessie namiesto Pedriho, 75%ny Fati. Takychto zapasov je v lige cca 8-10. A ZVLADLI SME TO! A tu sa rano spokojny zobudim a tu nejako trdlo zo Slovenska, ale s perfektnou anglictinou ? mi bude tvrdit, ze on neni spokojny a pri otazke preco ??? ...nema ani sajnu ?? takze prava podstata nie je v repre pauze ani nahodou, ale v doceneni 3 tazko vydolovanych bodov.