Áno rieši sa výkon ferran a ja som podotkol ze dnes nie je najhorší z útoku ( ale rieši sa tu len on) a nikde netvrdím ze ferran je celkovo lepší ako lewa to určite nie len to ze zatiaľ za dnešok by sa našli hráči ktorý by si zaslúžili kritiku viac ako on.... A king Marek nakoľko si nedokázal ani ty napísať nič na vykon lewu z prvého polčasu tak si ma z omylu nedokázal vyviesť.... A to kto ako vypadá je troska úbohé a detské ale asi to malo byt vtipné
Ja jsem zatim ferrana nevidel hrat dobre a to ani za city...ten nakup jsem chapal jako ze tehdy nikdo jiny nebyl k dispozici. Lewa bude neviditelny a pak zavesi , u nej to takhle porovnavat nejde....ferran je pro me loser , bohuzel , za ty penize slo udelat vic i pri pohledu na cisla je to bida bohuzel.
Prvých 20 minút bola lahôdka, potom sme prestali hrať. Útok úplne vypojený- Lew mal 1 šancu, Ferran a Raphinha nevedia prejsť cez kraje. Najlepšia záloha a aj Piqué skúsene šéfuje obrane.
Btw troška som dúfal v obrannú štvoricu: z prava Alonso - Piqué - Chadi - Baldé.....