Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Veľkolepý štadión, skvelá návštevnosť, pekné dresy ale ta hra dnes je príšerná.
No nie ze pocit, ale fakt, hráme zo zápasu na zãpas čoraz katastrofálnejšie !!! Fuj hnus
Mam depresiu z toho vykonu...
Hráči Barcelony by nemali chodiť na repre zápasy počas sezóny, lebo toto je hrôza čo sa deje po návrate.
Od 20 minúty je tento zápas nepozerateľný. Barcu milujem ale toto sa nedá.
A takto pojdeme hrat El Clasico?
Vďaka ti Stegen, podržal si nás, apoň niekto hrá.
Alba hra katastrofalne tiez
Pique najlepsi dnes
Boa ta hra vyzera horsie jak za Koemana, druhy polcas nepozeratelny, posledne zapasy uplne vypojilo Lewu, obrana hroza, ale to aj vinou zraneni, neda sa na to pozerar
Tento zápas bol horší ako výplach žalúdka, oči mi krvácali. Najlepší Pique, Gavi, Pedri a to je všetko. Neuveriteľná hanba hrať celý 2. polčas doma proti Celte v obrane !!!!!!! Kriste Pane toto bola hrôza des. Útok úplná 0 dnes. Ja viem, veľa zranení ale no tak, doma proti Celte... Chudák Ter Stege. Úplny horor.
Za tento brak by mali fanúšikom vrátiť peniaze za vstupenky.
Bolia z toho oci. Hraju ako muzstvo o zachranu. Cely druhy polcas si za vykon celta zasluzi gol. Aj ked sa mi to tazko hovori. A to tam mame nase ofenzivne esa ...
Najhorsi zapas aky som doposial videl barcu hrat, oci mi krvacaju od 25. Minuty a mali by sa spamätať pekne lebo toto je hnus
Chválabohu že to odpískal už, je mi zle a to nás čaká Inter.... Ahojte.
Otrasny vykon, nezasluzili sme si vyhrat
Utrpeli sme vitazstvo ....
Práve takéto zápasy je dôležité vyhrávať, pome na inter
Utrpěli jsme vítězství!! :-/ Nechutný.
No, nebylo to hezké koukání. Až je mi Celty skoro lito, že nevyrovnala. ?♀️
Najslabsi vykon Barçy od roku 200x? Doplnit podla pamati. Alebo skor 199x?
No môžme si pripočítať 3 body z úcty k Xavimu a mužstvu ako celku však budem predstierať že sa tento zápas nikdy neodohral. 2:12 na strely v druhom polčase v prospech Celty asi hovorí za všetko.
Jestli tohle po nich chce Xavi, tak bůh nás opatruj, slibný začátek a pak totální odpad...
Ked sa nespamatame, tak si nas Inter aj Real natre ako maslo na chleba....no hnus velebnosti......
Díky za 3 body, můžeme poděkovat Pedrimu po delší době gól, Pique a Steganovi.
Po repre pauze ako keby prišlo iné mužstvo. Lewa totálne odpojený od diania, znechutený, frustrovaný. To, že obrana Balde-Pique-Alonso-Jordi nedostala gól je až neuveriteľné a dúfam, že Alonsa na stopérovi už nikdy neuvidím. Mesiac tu píšeme ako bude október rozhodujúci a zatiaľ to vyzerá dosť úboho.
Na tento zapas mi sedi slovo “trpeli sme”
Jediné slovo FUJ!!!!
Ze toto sa deje u nas doma a celta nas rozobera ako lego je dost bolestive na pozeranie.
Aj take zapasy v sezone su. Dolezite su 3 body. A Inter dame:)))
Každý rok to je po repre pauze je mužstvo úplně..
Potom nech sa nedivia, keď znova fanúšikovia popredavaju lístky súperovi v LM, teda skôr v EL
Včera pri nás stáli všetci svätí a Ter Stegen. Ten výkon včera po góle...hanba!!! S takou hrou mi chceme poraziť Inter, Real a Bayern? Snívajme ďalej !!!
Pozeral som zapas od 60.minuty a bolo to žalostne..kde sú tie reči pred zápasom o streľbe pred sestnastkou? Neefektívne centre na jedného hráča medzi tromi, zase Dembele a Roberto ktorý vedia centrovat len pre prvého súpera..hra 1 na 1 absolútne neexistuje a keď môžu hrať tu hádzanú tak sa snažia hrať ja neviem vlastne ani co..začo dostal Gavi muž zápasu vážne neviem asi za neefektívne behanie..bez pedriho som nevedel nikoho kto by vedel loptu podržať aby nebola pretazena obrana, myslel som si, že máloktorý krajný obranca môže byť tak zlý v bráneni ako Alba, mýlil som sa Alonso je ešte horší..môže byt ešte niečo horšie ako súčasná hra..ťažko a pokiaľ niečo nezmenia v prístupe k zápasom a hlavne počas nich tak v zápase s Interom sa rozlúčime s LM