Len zvažuje? Ved teraz ma jedinečnú prilezitost, dovod na túto akciu konecne a uz nieje co stratiť. Takze zvyšné čistky urobiť a sustredit sa na zvysok sezony. Busquets a Alba tiez... Roberto ako jediny urobil progres z nich. Ten nech zostane do leta
,,,ale že,,Garcia,,zadrbal druhý gol a ten možná bol rozhodujúci na zvrat v stretnutí,tak ste ticho,,, trošku objektivity,,, Trénery spoza ochozov,,,a že Rafina,,nedal dva čisté góly to vám nič nehovorí,,,, ⚽?
Dosť podstatný bol ten prvý gól, tam sa to podpísalo na mentalite… Garcia aspoň nacentroval na posledný vyrovnávajúci gól. Bohužiaľ chyby spravili obaja stopéri. Piqueho mám rád, no dobrý môže byť už len ako náhrada na ľahšie zápasy…
Aha a ze po minule roky hral v LM famozne...to ze to vedenie neriesilo neznamena ze tam uz daavno nema byt. Je snad hrac viac ako trener? Pamatas si co stvaral Valverdemu? A co tie jeho vyhlasenia? Do kedy by si ho tam drzal?
To nieje len o tom... To je komplex. stav. Chybu moze urobit kazdy, ale Barca, finsncna situacia, jeho plat, neochota dalej znizit (co je ciastocne pochopitelne), dalej jeho sexafery atd. Co môže taky Piqué este dat muzstvu?...
Fanusci toto není jedným výkonom toto bola čerešnička na torte iniesta ako odišiel to kľudne mhool pohrať ešte uvidel ze proste už to není ono poďakoval sa odišiel povedal ze nikdy nechce hrať proti Barcelone toto je u mňa legenda
Ja by som to skúsil v zálohe s dvojicou kessie fdj a pedrimu dal úplnú voľnosť vpredu..kessie aj fdj sú silní dynamicki hráči schopni dopĺňať sestnastku a pri absencii klasického krásneho obrancu takého záložníka potrebujeme, gavi je taky efektívny obehavac ani kreativita ani fyzicno v súbojoch ani podpora útoku, keby nebol odchovanec tak je jasný náhradník
Ak si ešte raz prečítaš môj komentár zistíš, že som o Koundem nepovedal ani slovo :) reagoval som na tvoje nezmyselné zmeny v rozostavení v ťažkom zápase :)
podla mna to neni nezmysel. obrana je oslabena, tak vobec by nebolo odveci ju posilnit dvoma defenzivnymi zaloznikmi. a tym nemyslim busquetsa, ktory je defenzivny zaloznik len na papieri, ale s defenzivou vela spolocneho nema.
a drzanie lopty, ktore vyplyva so sucasneho rozostavenia nam je proti realu skor na skodu, lebo ich smrtiace protiutoky su presne to, co plati na zalohu busquets, gavi, pedri, navyse s uz spominanou vyrazne oslabenou obranou
Garciu sa treba zbavit. na 3 a 4 obrancu potrebujeme hracov, ktori si vedia zastat svoje miesto, a nie takych cez ktorych kazdy druhy zapas prejde gol, a v najdolezitejsich momentoch zhoria
videl som vela chyb obrancov, ale to co spravil Pique s Interom to som snad este nevidel. na tom sa budu fanusici Realu a nielen oni rehotat 20 rokov. Pique poslednu dobu poriadne ruinuje svoju karieru.
Alonso, Garcia, Piqué, Roberto
Busquets, Gavi, Pedri
Dembélé, Lewa, Raphina.
V prípade, že dá Koundeho nebodaj do základu, tak ten bude na RB.
a drzanie lopty, ktore vyplyva so sucasneho rozostavenia nam je proti realu skor na skodu, lebo ich smrtiace protiutoky su presne to, co plati na zalohu busquets, gavi, pedri, navyse s uz spominanou vyrazne oslabenou obranou