Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-10-16 20:45:46
A prave teraz je ta chvila...super poznatok, teraz ked je vsetko v p... mozeme zacat valcovat dediny a pisat PR clanky ze na jar ideme vyhrat uefu, ze uz hraci pochopili system DNA, potom pride Salzburg s 19r chlapcami a dostanes vyhazov
2022-10-16 20:50:04
Vravím si, či akurát nechýba strašne v tom Xaviho systéme Bernardo. S ním by sa predsa tie zápasy kontrolovali o niečo lepšie aj finálna hra pred súperovou bránkou by mala nejakú myšlienku a nie zase tá hádzana a pozemné prihrávky do prehustenej 16-nástky.
2022-10-16 20:50:14
Real ma takmer na každom poste lepšieho a hlavne skúsenejšieho hráča... Prehru čakalo veľa ľudí.... Od útoku cez zálohu až po obranu všade bol lepší..... Nemáme momentálne krídlo ako vinicius v zálohe niekoho ako modric a momentálne ani obranu.... Všetko chce čas
2022-10-16 20:55:42
Kvůli vyspělosti a kvůli vyspělejšímu trenérovi.
Marně si budeme nahrávat,ale fotbal od Xaviho je už dopředu přečtenej.Proti top týmům má tragickou bilanci(jedna EC to nezachrání)
Jsme teď úplně dole a ten tým nevypadá,že by měl na tituly.Možná po dalších 10 pák....
Jinak Sergio snad už v takovým zápase nikdy....
2022-10-16 21:11:47
Xavi prisiel velmi skoro. So skusenostami z pustnej ligy, v muzstve ma byvalych spoluhracov.
Zasadil sa o zmluvu pre roberta, tvrdohlavo stavia top3 busiho a dembeleho. Strieda len preto, ze musi, nie preto, aby zmenil priebeh zapasu.
Priemerny inter vyzliekol Barcu dokonale donaha, aj s trenerovou taktikou.
Barca je slaba. A nie je to vina var ani repre pauzy. Je to obraz toho, ako klub nefunguje.
2022-10-16 21:12:36
Predzápasová tlačovka - [Toni Juanmarti, Relevo] Nebola by dobrým riešením hra na brejky, keďže máš v kádri takých rýchlych hráčov ako Dembélého a Raphinha?

"Nie, toto nie je naša idea. Nechceme, aby sa počas zápasu útočilo z jednej strany na druhú. Chceme útočiť pozične na polovici súpera. Taká je idea od začiatku. Áno, máme hráčov, ktorí dobre nabiehajú do priestoru a sú užitoční počas rýchlych protiútokov, ale v tejto otázke musíme byť vyzretí. Nemáme hráčov, najmä v strede, aby sme hrali takto priamočiaro."....tam je najväčší problém, treba zmeniť systém a prestať hrať tie neustále prihrávky počas zápasu ale konečne využívať brejky, hráči na to sú, 2-3 lopty a sme pred 16tkou ?
2022-10-16 22:09:12
Sú to len tri body... To sme si hovorili aj minulú sezónu a sezónu predtým... Každý stratený bod sa počíta a v závere nám môže chýbať takže to nie sú iba tri body. Zrelosť? Hlavný problém je naš pomalý prechod z obrany do útoku a finálna fáza. Robíme dosť veľa nesprávnych rozhodnutí pred bránou. Niekedy keď už by to chcelo strelu zbytočne vymýšľame ešte prihrávku. Real rýchlo prepol z obrany do brejku a bum gól. Mali by sme mať rýchlejší, priamočiarejší prechod a hrať jednoduchšie.
2022-10-16 22:33:15
Dnesny vykon je uz len nasledok a pokracovanim chaosu z druheho polcasu s Interom. Vypadnutie z LM je tvrda rana pre psychiku hracov ktori posobili ako ziaci. Vyssie naroky dnes zniesol len Kounde a Fati. Pred reprezentacnou prestavkou sme mohli hovorit o tom, ze sme vo vseobecnosti na dobrej ceste teraz je to presne naopak. Prinavratit moralku a sebavedomie hracom bude extremne narocne.
2022-10-16 23:45:20
Trošku tomu Xavimu verte odborníci. Polovica z Vás, keby neni Xaviho a zlatej generácie ani neviete, že tento klub existuje. Treba mu dať čas. Kto iný dokáže Barcu dostať späť, keď nie on.
2022-10-17 11:45:41
jedno je hrať, iné koučovať a trénovať
2022-10-17 14:07:06
Ja xavimu verim, nazbiera este nejake skusenosti a pojde to alr jedno čo som si isty. Keby sa vratil Pep tak sme prvy v tabulke a mali by sme predpojlad na vyhru LM. nehovorte ze ten tym je zly. Ten tym ma na kazdom mieste kvalitu ale treba trenera ktory je genius co sa tyka strategie. Ako bol Pep. Ale verim tomu ze Xavi dozrie.