Gavi naš poklad. Tí ktorý si myslíte, že si to nezaslúži, tak máte smolu. Nie je nahoda, že vyhral aj Kopu aj Golden boy. To, že vyhral v obidvoch dokazuje, že je to v správnych rukách.
Lenže ocenenie by sa malo dávať za výkon hráča a nie za klub kde hrá.... A jude je podľa mňa dôležitejší pre hru dormundu ako gavi u nás... Ale to je len môj názor... Obaja sú skvelý.... Vlastne traja pretože aj musiala bol skvelý.... Proste rozhodol marketing
Ale on to nedostal za marketing. Sak hral super. A aj za repre. Hral ti bellingham v 17 zaklad v klube ci repre? Musiala ma okolo seba top muzstvo a minulu sezonu ani nehral zaklad. Aj ked je super hracik. Pre barcu je gavi tiez velmi dolezity.
Áno jude hral v 17 základ... A za minulú sezónu mal aj lepšie čísla G a A....A musiala ze ma okolo seba top mužstvo je ešte benefit pre neho pretože sa v takom muzstve dokázal presadiť a tuto sezónu ma za 9 zápasov 5+4 co je neskutocne... Hral super ja nehovorím ze nie a ani nehovorím ze jude alebo musiala sú lepší..... Ale majú lepšie čísla a mal to podľa mňa dostať jeden z nich dvoch ( osobne asi jude ktorý už je Leader borusie niečo ako u nás pedri a co gavi zatiaľ u nás nedosahuje pretože je pedri lepší)..... Ale je to len môj názor a určite to netreba brať tak ze fanúšikovia borusie plaču alebo niečo podobné pretože na to majú nárok
Strč si štatistiky a čísla vieš kde. Nie vždy ide o štatistiky. Vo futbale sú aj zriedkavé vlastnosti a dovednosti, ktoré nejde očíslovať. Xavi a Iniesta tiež nemali niekedy najlepšie čísla a aj tak boli lepší záložníci ako Lampard a Gerrard a iný.
Tak zrovna Jude a Musiala klidánko mohli být první a druhý :). Nikdo by s tím neměl ani problém. Kor Jude který min sezonu měl fantastickou, takže pro mě celkem překvapení že to dostal Gavi na ukor jeho. Protože podle mého tu sezonu měl prostě lepší co se individuálu týče :). Gavi rozhodně nebyl tak konzistentní celou sezonu a měl dost výkyvy :).
mikimi presne povedane. hlavne jude/musiala a gavi su ine pozicie pricom prví spomenutí su viac ofenzivne ladení preto maju lepsie statistiky logicky za to gavi je viac stazeny. jude ale mohol byt kludne druhy.
Bellingham si to rozhodne zaslúžil viac. Žiaľ politika, kde koľkokrát nezáleží na tom, ako dobre hráte, ale koľkokrát záleží na tom, v akom tíme hráte.
Prečo hral Gavi v 17tich v klube? Lebo Barcelona nemala záložníkov. Keď sa minulú sezónu zranil Pedri, ktorý chýbal viac ako pol sezóny, tak ostali FDJ, Gavi a Nico a Puig. Nico je skôr DM, Puig proste nepresvedčil. Veľký výber teda nebol. Túto sezónu? Klub sa chcel zbaviť FDJ, tak sa tam dával Gavi, aby sa vyvinul na neho tlak, nech odíde.
Gavi je talent, hral dobre, ale Bellingham bol proste lepší.
ked hras rok predtym za juvenill a dalsi rok tahas barcu a repre tak je to progress..a tu nejde ze nikto iny nebol. ale ze sa aj hned chytil. myslis ze v repre neboli lepsie moznosi? tu nejde len o barcu..tam ti hra tiez zaklad a kolko krat bol vyhlaseny za hraca zapasu...
JES , aj toto potvrdzuje aky skvely je Gavi a ako sme vytreli superom kocura, pozeram ale ze miestny fanusikovia su vlastne ani neni fanusikovia a trofej by kludne poslali superom, aj ked neviem preco
Uznať kvalitu súpera znamená ze si není fanúšik Barcelony?.... Co mame ovedat ze zlatú loptu nemal dostať benzema alebo braitwait pretože bol v Barcelone? Myslím ze všetci sme tu fanúšikovia futbal ako takého a uznať kvalitu súpera musí byť normálne
Gavi je talent, hral dobre, ale Bellingham bol proste lepší.