Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-10-24 08:31:54
Ako sa môže novinár opýtať, či je ferran možnou náhradou za lewandowskeho ?? ...btw, moment zápasu bolo spracovanie vysokej odkopnutej lopty Xavim pri striedačkach, je z toho hit internetu ?
2022-10-24 08:41:48
No len netreba teraz mať prehnané očakávania lebo Bilbao zahralo veľmi slabo a Bayern bude úplne ale že úplne iný level a hoci majú istý postup podľa mňa určite nebudú sa šetriť. Škoda toho vypadnutia Roberta teraz keď sa dostáva do dobrej formy
2022-10-24 13:09:47
V prvom rade by som napísal, že 100% fandím Xaviho práci. No až včera akoby pochopil, že je treba nejaký posun. Naprosto skvelý ťah bolo zdvojenie DM, čím sme získali prevahu v strede poľa. Konečne to nebolo len akési držanie lopty s pomalou postupnou hrou. Pre našu hru je kľúčová prevaha v strede poľa. Naviažeme tým na stred viac súperových hráčov, čím vytvárame priestor na krajoch pre naše krídla. Nemyslím, že Dembelé zrazu včera našiel nejakú stratenú formu. Proste sa konečne dostával do situácií kde sa cíti ako ryba vo vode. Jednoducho tie lopty k nemu prichádzali v správny čas a nie postupne krátkymi prihrávkami kedy ho súper dokáže v pohode pokryť. Dúfam, že už sme pochopili jednu naprosto zásadnú vec a to, že taktiku a rozostavenie je potrebné ušiť podľa typológie a schopností našich hráčov a nie podľa histórie, takzvanej Barcelonskej DNA alebo podobných nezmyslov, ktorými umelo tlačíme hráčov do niečoho, čo im proste absolútne nesedí. Je tu nová generácia hráčov, ktorá futbal hrať vie len im treba veriť a naučiť sa ich využívať správne. Len tak ďalej, treba pokračovať a ukázať, že včerajšok nebola len náhoda.