Toto jsou hrozné fráze, tuplem, když se řeší největší legenda klubové historie a nejlepší hráč i v době odchodu.
Stejné řečičky jsem četl i předtím, kdy se obhajovala krysa jménem Bart.
Prezident se nerovná klub!!!
Casu na predlzenie zmluvy mal az, az. Kladol si nehorázne podmienky. Špekuloval a nakoniec sa i prerátal a dostal to, s cim nepocítal. Ale dozicme mu, chcel skusit nieco ine, teraz si uz moze povedat, ze skusil... No ale teraz naspät do Barcy? Uz je neskoro pri jeho veku a myslim, ze uz by skor bol brzdou pre klub. Velkolepu Rozlucku sa mu da zorganizovat aj bez jeho opätovneho prijatia do klubu!
zolika - neblbni. Miestne podtatranské konzílium už rozhodlo, že Messi sa nevráti. Lebo nato nemá. A nevracia sa. A nepresuje. A trebalo by systém prerábať. A hralo by sa všetko cez neho. A už je pomalý. A v PSG má okolo seba kvalitných spoluhráčov. A už by nebol prínosom. A bol by to krok späť.
Cizinkx : Co je toto za sprostost zas? Kridla su tie co maju predvadzat finalnu krativitu a zbierat Acka a aj keby, Xavi si da zalezat na tom aby sa dodrziaval system a urcite mechanizmy a neslo by vsetko cez Messiho.
Ja stale nerozumiem tomu, naco cakal az zmluva skonci a podpise novu, nie pred ukoncenim starej, vtedy by s financiami nebol problem. Casu mal habadej.
Kecy,kecičky...
Dobre si pamätam,ze jeho otec povedal,ze sa Leo musi sustredit na Copu / ta mala skoncit po 30.juni/a zmluvu bude riesit po nej....a pritom zmluvy robil tatko....
Ja mam Lea rad ... a moc si preji jeho navrat ... ale nebyt jeho otce a kdo vi ceho jeste, Leo mohl podepsat davno smlouvu novou a nemusel smlouvu nechat ukoncit, coz je pak podle toho financniho fair play a registraci problem ...
Rozhodol som sa napísať čosi ohľadom môjho názoru (NÁZORU, nie 100%-nú a ničím nevyvrátiteľnú pravdu!) na Messiho. Najprv ale zdôrazním, že na keby sa nehrá. KEBY tu ostal, tak by určite bol prínosom. Aj KEBY sa vrátil, tak by stále bol prínosom, ALE... Vek človek neobabre a môžeme sa len domnievať, dokedy bude hrať, resp. chcieť hrať na tak vysokej úrovni. Aj KEBY tu bol ostal, raz by sa Barcelona musela s týmto faktom zmieriť a musela by sa naučiť hrať bez neho. KEBY neodišiel, tak by to prišlo možno v roku 2023, alebo možno aj v roku 2057. Môj názor je, že už keď odišiel, je asi fakt načase hrať bez neho. Určite treba spomínať na minulosť, ale keď už bola Barca donútená hrať bez neho, asi by nebolo úplne najlepšie vrátiť sa k hre cez neho, aj keď z krátkodobého hľadiska by určite bol prínosom. Toľko k môjmu NÁZORU na túto tému.
Stejné řečičky jsem četl i předtím, kdy se obhajovala krysa jménem Bart.
Prezident se nerovná klub!!!
Dnešní Barca by mu ten servis poskytla
Dobre si pamätam,ze jeho otec povedal,ze sa Leo musi sustredit na Copu / ta mala skoncit po 30.juni/a zmluvu bude riesit po nej....a pritom zmluvy robil tatko....