Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-10-26 23:46:39
Sú to kecy... Bayern aj Inter hrajú zle ako už dlho nie. Problém je ten, že Barcelona hrá horšie. Zápasy s Interom, Bayernom, či Realom neboli zvládnuté takticky. Barcelona má kvalitných hráčov. Do TOP 10 sa v Európe sa a prehľadom zmestí. Nech si vraví kto chce, čo chce, Barcelona mala Inter poraziť a ísť ďalej z 2. miesta. Na to proste výhovorka neexistuje.
2022-10-27 00:41:05
Som fanúšik Barcelony už 23 rokov z 30 rokov života odmalička som Barcelona a navždy budem , uznávam xaviho ako hráča aj ako osobnosť ale už pred jeho menovaním na post trénera som mal obavu či je to dobrý nápad. Bol to volebný ťah všetko alebo nič, xavi ešte nemá nato aby trénoval Barcelonu je rozdiel hrať proti al ahli a proti bayernu, postaviť bellerina ktorý 4 týždne nehral do zápasu proti bayernu a hrať 30 rokov ten istý systém je jednoducho katastrofa , umenie trénera je prekvapiť súpera taktikou a to xavi ešte nevie , hrať tiky taka proti bayernu je samovražda videli sme to aj na score , pravidelne chyby v zostave zlá taktika.. zato nemôžu hráči ale tréner on je zodpovedný koho postaví a aký systém , ved sám laporta pred sezónou hovoril ze Barcelona je tím ktorý nepozná sezónu v prestavbe a vždy len hrajú o najvyššie ciele a podobne kecy.. bud xavi zmení systém alebo po sezóne jednoznačne nový tréner. Inter hra najslabší futbal za 10 rokov a pritom sme boli nich ako maslo pre nôž .. visca el Barcelona ale naozaj sa treba zamyslieť .
2022-10-27 05:11:35
Hlavne sa ukludnit, v tychto zapasoch LM rozhodla najma hlava, ktora po prvej prehre s Bayernom zacala pochybovat a potom sa to rozsypalo, potrebujeme nieco velmi vyhrat, takze sup sup na ligu
2022-10-27 06:13:27
ŽIADNA STRELA NA BRÁNU, HALOOOO!... opakovane vygumované mužstvo!
2022-10-27 06:57:06
Nedalo se na to divat , xavi zvolil spatnou sestavu , obranu mame totalne nulovou ( araujo zranenej ten by pomohl ) ale i tak proste christensen alonso bellerin neni obrana sou to odpadlici kteri nemaji na to hrat v barcelone ,ja bych radsi postavil albu . Takze asi tak , co se tyce zalohy tak ti byly uplne marni . Utok ? Jak kdyby sme zadnej nemeli kdyby nam lewandowski v lize nevyhraval zapasy svima golama tak sme ted nekde v pulce tabulky , nechapu jak muze xavi porad vyhlasovat o dembelem ze je na urovni neymara , ten borec je sice rychlej zkousi 1v1 coz nikdo jinej nedela protoze si neveri , ale jinak je dembele uplne marnej ,krom asistenci co dal neumi nic ,vzdycky se sam zamota a nebo to dojebe . Proste nemame kridla co davaji branky a to je chyba goly lewy nam stacit nebudou , neumime ohrozit nicim hrajeme hazenou jak kokoti , nikdo neumi vzit balon potahnout udelat hrace a jit do zakonceni , urcite bych xaviho nevyhazoval dal bych mu sanci jeste dalsi rok pulka kadru je "nova" vsecko chce cas , Barca ??
2022-10-27 11:19:52
nikoho netreba odpisovať? sú hráči, ktorí sa ocitli za zenitom, čo je len pririaodzené,nevedia, kedy odísť... je to ťažké umenie, a neraz nespravodlivé.... hnevá ma, že za ťažké peniaze nakúpili aj odpad, ktorého sa v lepších kluboch radi zbavili... a hnevajú maujstavičné laportove a xaviho frázy a táraniny, ako keby sa nevedeli postaviť pravde zoči-vyoči... to je zlá prognóza... bojím sa, že xavi sa do smrti bude držať DNA



ktorá mu priniesla slávu... môže sa z toho stať jeho osobná tragédia... Z DNA SA MôžE STAť DNO