Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-10-28 22:29:49
Radsi Neves než Kante. Mladší, umí vystřelit z dálky, přenést hru a Kante je posledni dobou pořád zraněný.
2022-10-28 23:50:13
Obrancov kúpte ľavého aj pravého lebo bellerin môže hrať proti mallorce a balde potrebuje tak ci 5ak dakoho ku sebe
leonidas129 Premium
2022-10-29 07:07:26
Kante by bol super, toho postavit pred poriadnu stopersku dvojicu, tak mame o obranu konecne postarane, len ano ... pred dnami som cital, ze v poslednom case na tom nieje zdravotne najlepsie, ale stale mame Frankieho
ardmoje vysnivane posily - Messi, Skriniar, Kante
zostava by bola MATS, Kounde, Araujo, Skriniar, Balde Kante FDJ Pedri, Messi Lewa Fati/Dembele
2022-10-29 07:22:24
Kante by bol skvelý ! Ale bude po zranení stále hrať na 100% ? Jorginho je nevýrazný a mäkký. A rozhodne nie je rýchly. Potrebujeme svetovú triedu: Goretzka Rodri Kimmich…. Inter sa bude rozpredávať. Barella by bol zaujímavý.
kluc Premium
2022-10-29 09:14:10
Tak cez zimu prichádza do úvahy len Neves alebo Tielemans ktorí moc nemajú motiváciu zostať vo svojich kluboch...keď plánuje Barca priviesť v lete niekoho tak by som sa zameral na niekoho mladšieho ako Enzo Fernandez alebo Edson Alvarez...keď nie tak Tielemans alebo Gundogan do rotácie by boli super
2022-10-29 09:56:29
Len Jorginho nie to by sme si pomohli od slimáka busiho k nemu, Kante fajn ale zranenia a vek, Neves ale momentálne sa mi nezdá zeby zahral tam lepšie ako FDJ
2022-10-29 14:58:25
Aktuálne máme záložníkov dostatok. Je tu Pedri, Gavi, Frenkie, Kessié, Torre a Busi. A dvojica Nico, Collado na hosťovaní. Busi takmer určite po sezóne skončí. Buď namiesto neho bude dostávať šance niekto z hráčov ktorých aktuálne máme, alebo zoženieme náhradu. Vzhľadom na vek našich záložníkov by sme mali ísť po niekom staršom, skúsenejšom, na 2 max. 3 sezóny. Rád by som videl v budúcnosti zálohu Pedri - Frenkie - Gavi. Torre by bol pravdepodobne náhradníkom Pedriho a Kessié by sa asi točil s Gavim. (Aj keď za mňa je možnosť že predáme aj Kessiého, pretože toho zatiaľ veľa neukázal. Čo by potom mohlo zásadne zmeniť náš potenciálny cieľ na prestupovom trhu.)
Vzhľadom na to, že potrebujeme staršieho hráča môžme automaticky vylúčiť Nevesa. Kantého bohužiaľ čoraz viac trápia zranenia a navyše on vie lepšie hrať v dvojčlennej zálohe ako v trojčlennej. Takže pokiaľ by sme sa s ním nedokázali dohodnúť na nízkom plate a zmluve max. na 2 roky tak by som ho neriskoval. Jorginho je za mňa hráč dosť nedocenený a často neprávom kritizovaný, aj keď má samozrejme aj nejaké tie nedostatky. Určite by som si ho vedel u nás predstaviť, no nie som si istý či by bol pre nás tým ideálnym hráčom. Zaujímavou voľbou do zálohy by mohol byť aj Matheus Uribe z Porta.
Skôr ako zálohu by sme však mali asi riešiť situáciu na krajoch obrany. Máme síce až 5 krajných obrancov no Alonso, Roberto a Bellerin majú zmluvy iba do konca sezóny. A Albu sa chce vedenie pre vysoký plat zbaviť.