Čo si budeme mazať med okolo huby, hralo sa otrasne, mnohý na čele s Dembelem hrali tak, ako keby sa šetrili iba na MS a v hre nebola jediná myšlienka, ale celé ako by to hrali na náhodu do predu, alebo na istotu do zadu, kde naša chaotická obrana vytvárala tlak na seba. Do toho niekoľko hlúpych faulov od Garciu, ktorý môže ďakovať za vynútené striedanie, inak by určite skončil s červenou, no a starý pomalý Alonso, ako keby sa mu chcel vyrovnať... Opäť máme v týme minimálne tretinu hráčov, ktorý nemali nikdy skončiť v Barce ...
Na druhu stranu, body z takychto zapasov vyhravaju tituly ??? posledne sezony sme z nich odchadzali vacsinou max s bodom...tym ale neobranujem zly vykon
Pozeral som len polcas ktory bol v zasade dobry. Dominovali sme, s kvalitnym prechodom do utoku a Valenciu sme nepustili k nicomu. Jedinym (tradicnym) problemom bola z nasej strany presnost na poslednej tretine ihriska. Top timy z takeho obrazu hry obvykle vytazia aspon 2 goly a potom to maju v zapase jednoduchsie.
Alebo drevaka, co beha ako splaseny po ciare, obehne aj kona, ale nevie co s loptou a hned ju odovzda a zalozi protiutok supera. A zapas co zapas je v zaklade.
Zápas nám o5 zachránil Lewa, on ty goly sázet bude a sází, jen potřebuje, at mu tam chodí ty míče za obranu, přesně takhle mu to tam Bayern sypal a on trefoval. Tady na něj jde minimum míčů. Včera jeden šikovný za obranu a hned gol. Máme rychlé křídla i kraje obrany, je třeba to tam sypat do náběhu, ovšem nemáme nikoho kdo by to na sebe ze středu hřiště vzal a ty balony tam posílal. Nechápu, proč Xavi takový kreativní hráč svého času úplně tyto přihrávky z naší hry odstranil... :-( přitom tohle by mohla být cesta...
Na prienikove prihravky by radi aj hrali, len masinu na tie prihravky Barcelona odviezla aj s maslou okolo krku pred brany Pariza.
Zbytok timu to jednoducho nema v repertoari. Od kedy odisiel Messi, tak Pedri, ktory ma byt mozgom zalohy zaznamenal jednu jedinu asistenciu a aj k tej prisiel ako slepe kura k zrnu. Gavi si s kreativitou netyka a z kridel ma obcas zablesk Dembele, ale v drvivej vacsine jeho hra vyzera, ako by finalnu fazu riesil so zavretymi ocami. Zbytok kridel tiez nevyriesi nedostatok kreativity.
Vcerajsie Messiho dve golove akcie dokonale zosumarizovali najvascie Barcelonske nedostatky v utocnej hre. Prekvapiva strela spoza sestnastky a prihravka za obranu do cistej sance.
OK, Ferrana si zhodil, ale napíš aj to B, že tam potom ležal Ferran aj brankár a Lewa s Raphinom radšej skočili na seba ako by niekto trafil prázdnu bránu.Z toho jeden to odpálil do tretej rady na Mestalli z päťky. To bolo ešte komickejšie.
To sa stáva, keď odrazu dostaneš loptu pred bránu a ty si už zabudol, čo ti to ten tréner hovoril, že máš urobiť... No nič, už aspoň vieme, že Torres má tú ľavačku len na podopieranie ???
Zbytok timu to jednoducho nema v repertoari. Od kedy odisiel Messi, tak Pedri, ktory ma byt mozgom zalohy zaznamenal jednu jedinu asistenciu a aj k tej prisiel ako slepe kura k zrnu. Gavi si s kreativitou netyka a z kridel ma obcas zablesk Dembele, ale v drvivej vacsine jeho hra vyzera, ako by finalnu fazu riesil so zavretymi ocami. Zbytok kridel tiez nevyriesi nedostatok kreativity.
Vcerajsie Messiho dve golove akcie dokonale zosumarizovali najvascie Barcelonske nedostatky v utocnej hre. Prekvapiva strela spoza sestnastky a prihravka za obranu do cistej sance.