Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-11-02 06:43:36
Pique, Alonso a Bellerin. Už po prečítaní mien nám muselo dôjsť, že to bude v obrane ťažké. Kessie hral strašne dozadu zakaždým a toto, plus chyby v obrane nás pribrzďovalo. Ak by hral Frenkie a asi aj Busquets tak by sme dali viac gólov. Aspoň mladí sa ukázali no.
2022-11-02 07:15:26
Zápas jsem videl a musím přiznat, že Viktorka měla i smůlu.Golman Plzně němel svůj den a defacto co střela to gol.Plzen břevno tyčku,spoustu zablokovanych střel co při troše štěstí mohli skončit v síti.
To je problem Barcy, kdyby to nebyla Plzen,ale Bayern nebo Inter,tak zápas prohraje a v tom je ten rozdíl, proč se Barca opět nepodíva do další fáze LM !
Ten tým ještě zdaleka není na nejaké urovni , aby se měřil s TOP mužstvy!
2022-11-02 07:58:03
Mezi nejlepší bych zařadil i Peñu, který se předvedl v dobrém světle a ukázal několik parádních zákroků. S inkasovanými góly nic moc dělat nemohl.
2022-11-02 08:39:14
Bellerín včera pekne raz potiahol loptu až k strele na bránku, inak horel ako fakľa. Mňa zatiaľ nepresvedčil a to ani výzorom :-)
Zápas samotný treba brať s rezervou, mal som pocit z hráčov ako jednotlivcov, že sa šetrili a hlavou boli už na MS. Povinná jazda s nulovou motiváciou.
Fati tuším nieje v nominácii na MS, ten sa mohol snažiť viac. Keď sa nechytí ani do mesiaca po reprepauze tak predpokladám že ho ponúkneme na predaj. Je dosť jalový - včera mal jednu super prihrávku inak vlastne nič do hry nepriniesol.
Miguel1988 Premium
2022-11-02 08:42:35
Na zápase jsem byl naživo, byla to paráda. Bellerin - naprostá katastrofa, naopak Alonso .... skvělá rozehrávka a za mě jeden z nejlepších na hřišti. Uměl bych si ho vzhledem k jeho defenzivnim schopnostem představit jako backup na DM spíš než na stoperu...
2022-11-02 12:44:59
Takto, jediné o čo nám včera išlo bolo vyhrať a dostať bonus za výhru, ostatné veci sú irelevantné. Nehrali sme najlepšie, no hrali sme s náhradníkmi a s nulovou motiváciou. Naopak Plzeň mala motiváciu sa proti nám ukázať a prípadne uhrať dobrý výsledok a podľa toho aj ich výkon vyzeral, no nakoniec na nás aj tak nestačili.
Škoda hlavne tých zranení. Kessie a Torre síce veľa priestoru nedostávajú, no teraz nám zostali iba 4 záložníci. A k tomu tá kalamita v obrane. Treba dúfať, že sa hráči čo najskôr dajú zdravotne do poriadku a nasledujúce zápasy sa nám podarí výsledkovo zvládnuť, pretože s tými absenciami dajaký okulahodiaci futbal neočakávam.