Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-11-02 15:39:27
Pomer pohárových úspechov sa otočí keď sa na to pozrieme z krátkodobejšieho hľadiska, povedzme 3-4 roky. LaLiga šla dole, resp. Premier league hore.
mito669 Premium
2022-11-02 15:46:25
Ten je dobre mimo
2022-11-02 15:51:12
Souhlasim s nim v tom ze uz 20 let posloucham jak PL je jasne o parnik lepsi a porad maji spanelske kluby bez jednoho titulu z LM a EL polovinu.....otazkou je jestli to co se deje ted v Lalize nebude konec teto dominance.....za keci o bakrotujici Barcelone je schovany ze Sevila Betis apod musi prodavat klicovy hrace aby splnili nesmyslny podminky......Spanelsko se svyma super pravidly navic dlouhodobe samo strili do nohy
2022-11-02 16:01:51
Leda ve tvých snech.Můžeš za úpadek ligy, svými debilovinami s platovým stropem. V PSG se ti smějí. Liga šla neuvěřitelně dolů :-(
2022-11-02 17:18:59
- Suverénne najhorší rozhodcovia z top líg.
- Nezmyselné rozdelenie financii z TV práv kde malé kluby nemajú šancu dlhodobo konkurovať a kluby, ktoré postúpia do najvyššej súťaže sa s ňou často po roku rozlúčia
- V Lige majstrov postúpi zo skupiny len jeden celok
- vlastné FFP pravidlá ktoré nemajú (aspoň nie v takej miere) v ďalších ligách ktoré znamenajú že celky zo Španielska často nie sú schopné súperiť s celkami z ďalších líg.

"SmE Na NaJvYšŠeJ ÚrOvNi VšAk?"
2022-11-02 17:39:12
You WISH.
2022-11-02 18:19:57
Niekolko poslednych sezon...neskryvaj sa za Madrid, La Liga zomiera
AndreasGerardi Premium
2022-11-02 18:44:16
Nevidel by som to až tak tragicky. Možno je Barcelona ci Sevilla v útlme ale ono sa to zlepší. Neexistuje iná liga kde rastie toľko svetových hráčov ako v Španielsku. Ja by som sa o ten futbal až tak nebál. Na druhej strane , napríklad Bayern ma neuveriteľnú konkurenčnú výhodu, že najlepší hráči z Bundezligy tam chcú hrať, lebo iný konkurent v tej lige neexistuje. V Anglicku je ta konkurencia len vďaka peniazom a aj tak majú za posledných 12 rokov 2 tituly v LM. Bayern taktiež 2 tituly. Lenže za toto obdobie to ma takto aj Barca. Suverénne najlepší je Real . A to nehovorím o EL kde to je súťaž Španielskych mužstiev celkovo. Nebude trvať dlho a Barca ci Sevilla budú opäť hrať na popredných miestach. Lenže ostatné kluby to obdobie kedy sa týmto mužstvám nedarilo absolútne nedokázali využiť a uspel Real Madrid. Takže v niečom ma Tebas pravdu.
2022-11-02 20:01:19
Dedo jeden ??
Pravdo Premium
2022-11-02 20:02:46
Hehe pobavil zase ujo :D Aj ja si myslim ze Messi by sa mal vratit a Ronaldo nie. A je fuk kolko spanielskych klubov postupilo ked to aj tak Real zase vyhra :D. Ostatne timy len zhodnotili ze sa radsej pobiju o iny pohar :D
2022-11-02 23:35:00
Síce ľudia na to nadávajú... Ale španielske kluby boli najviac zadlžené kluby na svete. Barcelona v istom momente dokonca platila hráčom viac, ako dokázala zarobiť. Na platy hráčov môže ísť 70% z príjmov klubu, či nejak tak. To nie je katastrofa. Chce klub viac míňať? Nech si na to zarobí. Aj v ostatných ligách je nejaká finančná fair play, len sa o tom nehovorí.
2022-11-05 07:43:21
nejde prece srovnavat ffp a platovy strop jsou to dve naprosto odlisny veci s uplne jinym ucelem