Už fakt neviem čo z toho. Mal som dojem, že sa Zubimendimu zvýšila klauzula na 90 mega. Tak či tak, 60 mega je stále dosť a pod ňu Sociedad nepôjde to je jasné. Neves by na druhú stranu tiež stál okolo 50 mega.
V takom prípade sa asi Xavi rozhodne jasne pre Zubimendiho keďže mu do koncepcie tímu zapadá oveľa viac ako Neves, ktorý môže byť lacnejší o 10-15 mega, ale tým, že úplne nezapadá môže ľahko flopnúť. Istejšia investícia je preto Zubimendi.
Po predĺžení Zubimendiho nie som moc jeho fanúšik. Urobil len naše potencionálne vyjednávanie ťažším, takže mám pochybnosti či k nám fakt chce.
mozno len chce splatit svojmu klubu to, ze ho vychoval. Aj Gundogan predlzil pred odchodom do city zmluvu o rok nech nejde zadarmo a BVB zanho dostalo nejakych 30 mega. To len taki ako ty vidia vdacnost a vernost iba ked sa jedna o nich samotnych a pri inych tomu nerozumeju
Čo taký Škriniar? Dostala Žilina dosť za neho? Čo je 5 mega oproti jeho súčasnej hodnote kedy môže prestúpiť za 50-60 mega a takých prípadov je veľa. Nie vždy sú kluby plnohodnotne ocenené za výchovu mladých hráčov. Koľko mladých z la masie uspeje mimo Barcu a prestupujú za nenormálne sumy a Barca z toho nemá nič?
Že splatiť klubu za to, že ho vychoval ? Aj bez toho predĺženia by nešiel zadarmo a stále by stál milióny. Určite jeho výchova nestála ani 1% z toho za čo prestúpi.
Ja si vernost u hracov velmi cenim,ked Juventus kvoli uplatkarskej afere preradili do druhej ligy tiez mohli hraci ako Buffon,Del Piero a dalsi dvihnut kotvy a odist,urcite mali ponuk dostatok.Mozno aj tento hrac je proste vo svojom klube spokojny tak sa rozhodol zostat a predlzil zmluvu.Ja za tym nevidim ziadnu konspiraciu.
To, kolko si on ceni, ze ho klub vychoval nechajme na jeho uvazeni, predsalen, je hracom San Sebastianu, takze jeho lojalita je smerovana tam, toboz, ked odstupne klauzula zostala na rovnakej urovni. Preco je v poriadku si poistit Pedriho a spol na 1mld a Zubimendiho na 60-90mil nie?
Uprimne, Donostia je paradne mesto a miesto pre zivot, (bez ohladu na to, ze Barcelona tiez) viem si predstavit, ze sa mu odtial moc nechce, respektive nie do klubu, ktory je v nestabilnej situacii, ale to su len moje dohady.
Nechápu proč se tam prostě nenechá Frankie, který je jedinečný (jen není jako Busi-ale to je za mě výhoda) a chtěli by ho snad všechny týmy na světě i ty nejlepší....ale pro nás asi není dost dobrý. Hnus velebnosti.
Tak ak si pozorne sledoval zapasy LM, tak to bol práve FDJ, ktorý vypúštal prehraté súboje a sledoval, ako sa hráči valia na Stegena, hoci stál iba pár metrov od nich. Zobuď sa a nesnívaj o hrdinovi, ktorý je len pozlátený, ale predražený ľahký nadpriemer...
Máme FDJ tak sa už konečne zobudte a prestante vyhadzovať peniaze za mačku vo vreci!
Dúfam že po vypadnutí zo skupiny LM ho bude Xavi do konca sezony nasadzovať na DM aby sme zistili či je vôbec nutné za nové DM vyhadzovať šialené prachy...
V takom prípade sa asi Xavi rozhodne jasne pre Zubimendiho keďže mu do koncepcie tímu zapadá oveľa viac ako Neves, ktorý môže byť lacnejší o 10-15 mega, ale tým, že úplne nezapadá môže ľahko flopnúť. Istejšia investícia je preto Zubimendi.
Po predĺžení Zubimendiho nie som moc jeho fanúšik. Urobil len naše potencionálne vyjednávanie ťažším, takže mám pochybnosti či k nám fakt chce.
Že splatiť klubu za to, že ho vychoval ? Aj bez toho predĺženia by nešiel zadarmo a stále by stál milióny. Určite jeho výchova nestála ani 1% z toho za čo prestúpi.
Uprimne, Donostia je paradne mesto a miesto pre zivot, (bez ohladu na to, ze Barcelona tiez) viem si predstavit, ze sa mu odtial moc nechce, respektive nie do klubu, ktory je v nestabilnej situacii, ale to su len moje dohady.
Dúfam že po vypadnutí zo skupiny LM ho bude Xavi do konca sezony nasadzovať na DM aby sme zistili či je vôbec nutné za nové DM vyhadzovať šialené prachy...