Je to můj názor a ostatním se líbí, zato ty umíš jen bezdůvodně urážet. Neumíš argunentovat, takže jsi politovani-hodny. Bylo by fajn, kdyby @admin podobné urážky trestal.
To je v poriadku,že je to tvoj názor. Problém je že to tu vypisuješ dookola. Každý tvoj príspevok je o Busim aký je nanič. A to pri každom zápase.
Nevieš nič iné. Daj sa liečiť Idiote.
ako mna to dnes fakt bavi pozerat, ale tolko sanci co sme dnes mali a nedali, to je strasne. Ferran ma zas svoj den. A Pique dnes nahravky na Jordiho jak za starejch casu, jak keby ukazoval, aha, toto uz neuvidite :)
Hrajem výborně, mohlo to být už klidně 5:0. Skvělej presing, napadání, až na tu jednu chybu Frenkieho jsme je k ničemu nepustili. Jejich gólman taky výbornej.
Je velká škoda, že jsme ještě nedali gól. Hrajeme skvělej fotbal, kterýmu bohužel chybí góly. Jinak je radost de na to koukat. Bohužel bez té radosti po zakončení. Zatím...
Mne dnes nebude vadit ani remiza, ani ze hra Dembele.
Dnes je ten zapas o niecom inom a dufam, ze Piqueho necha Xavi aspon do 85-tej minuty, dovtedy da gol a potom pride mohutny potlesk.
Dnes je to fajn zapas a vysledok ma tak nejak dnes netrapi.
SIEMPR3 Geri ?❤️??
Nevieš nič iné. Daj sa liečiť Idiote.
Pat - Lewandowsky - Mat
:D
Dnes je ten zapas o niecom inom a dufam, ze Piqueho necha Xavi aspon do 85-tej minuty, dovtedy da gol a potom pride mohutny potlesk.
Dnes je to fajn zapas a vysledok ma tak nejak dnes netrapi.