Škoda, že se na začátku sezóny zranil. Dokážu si představit, že by Barce svým skillem
hodně pomohl. Obzvláště po tom co Fati, Torres i Raphinha neměli moc dobrou formu. Jenomže ty jeho zranění :-/. Bohužel už to bude jeho konec. A to ještě po skončení minulé sezóny jsem doufal, že tak 2 roky by ještě mohl vydržet v Barce.
Kolik nás stál jeho přestup?
Kolik dalších přestupů zdarma jsme udělali za poslední dobu?
Skoro bych řekl, že teď spíš my ojebáváme ostatní, což je jen v pořádku po přidělených přestupech minulosti
Ak sa na to pozrieme z Depayovej pozície. Prišiel do klubu, keď bol v hovnách, dal si výrazne menší plat, ako by dostal inde, lebo klub nemá peniaze. Po polsezóne priviedli Aubu, po sezóne predali Aubu, dotiahli Lewu. Nenachádza sa vôbec v plánoch tímu. Klub tvrdil, že nie sú prachy ale nakúpil hráčov za 160 miliónov, ďalších 40+ miliónov ide agentom, podpisové bonusy. Každý ofenzívny hráč dostal vyšší plat ako on a nie zrovna o pár €. Tak chce odísť zadarmo, lebo klub s ním vyjebal. Ale áno, Depay je sviňa.
Presne tak Depay pomohol ked bolo treba možme sa mu podakovat a pustit ho dalej a momo mi sme tiez nebrali vsetkych po zmluve auba tiež rozviazal platnu zmluvu a neni som si isty ale aj belerin
Aubu aj Bellerin boli v klube nechcení a nikto nebol ochotný ich kúpiť. Tzn že by boli na tribúne a mali vysoké platy. Preto bolo pre klub lepšie ich pustiť zadarmo. .. u nás nie je problém aby za Depaya niekto neponúkol aspon 10m..lenže Depay chce tých 10m pre seba
Nemusíme, ale jde o pověst klubu vůči dalším hráčům v budoucnu. A je možné, že součástí přestupu k nám byla nějaká dohoda, že pokud nebude hrát, umožní mu odejít zdarma.
Je to logické, podobně to funguje i v běžné firmě - někdo přijde za výhodnějších podmínek pro společnost (např. bez časového odkladu nebo bez provize nějakého HR dohazovače), tak pochopitelně očekává, že z toho získá nějakou výhodu pro sebe - buď ve formě vyššího ohodnocení nebo v možnosti zase odejít, aniž by byla vyžadována výpovědní doba. A ano, firma pak na ní může trvat, ale zřejmě si tím pouze pokazí pověst. Což obvykle nestojí zato.
Proto se mi jeví vhodnější Depayovi vyhovět a ukázat tím dalším volným hráčům, že když přijdou zdarma, nebudeme z nich v budoucnu dělat nevolníky.
Je to mimo tohto článku, ale na úvode stránky je chyba. Zápas s Espanyolom predsa nehráme o 20 dni, v tom čase sú MS v Katare. Liga začína predsa po MS 31.12.2022. Prodim opravit
Nepřistoupil bych na to, ano sice přišel zdarma a měl nižší plat, ale zadarmo tu nehrál, podepsal smlouvu s platem, se kterým souhlasil a to, že sedí na lavičce je o jeho výkonech, né proto, že by si na něm Xavi zasedl. Vlastně ten jeho plat i odpovídá jeho pozici v klubu.
hodně pomohl. Obzvláště po tom co Fati, Torres i Raphinha neměli moc dobrou formu. Jenomže ty jeho zranění :-/. Bohužel už to bude jeho konec. A to ještě po skončení minulé sezóny jsem doufal, že tak 2 roky by ještě mohl vydržet v Barce.
Kolik dalších přestupů zdarma jsme udělali za poslední dobu?
Skoro bych řekl, že teď spíš my ojebáváme ostatní, což je jen v pořádku po přidělených přestupech minulosti
Je to logické, podobně to funguje i v běžné firmě - někdo přijde za výhodnějších podmínek pro společnost (např. bez časového odkladu nebo bez provize nějakého HR dohazovače), tak pochopitelně očekává, že z toho získá nějakou výhodu pro sebe - buď ve formě vyššího ohodnocení nebo v možnosti zase odejít, aniž by byla vyžadována výpovědní doba. A ano, firma pak na ní může trvat, ale zřejmě si tím pouze pokazí pověst. Což obvykle nestojí zato.
Proto se mi jeví vhodnější Depayovi vyhovět a ukázat tím dalším volným hráčům, že když přijdou zdarma, nebudeme z nich v budoucnu dělat nevolníky.