V klube je 6 stopérov: Araujo, Kounde, Garcia, Christensen. Na Hosťovaní Lenglet a Umtiti. A na stopérovi bude hrať LB. To je také barcelonské posledné roky. Hráči hrajúci mimo svojich pozícií.
A co se dá dělat když v jednu chvíli byli zraněni všichni 4?V normálním případě budou dle hierarchie Araujo,Kounde,Christensen,Garcia což mi připadá hodně dobrý.
Alonso..neviem kde je horší ci LB alebo stopér.. vlastne všade..prestup uplne mimo, ale to sa čakalo on bol mimo aj v Chelsea..Garcia zatiaľ tiež nepresvedčil že by mal byt členom rotácie teda č.3, resp. 4
Kým budeme mať permanentne zranených 50% hráčov, môžeme mať káder aký chceme. Stopéri, ktorých máme, by mali bohato stačiť. Ale zranenia nám ničia sezónu.
To by som nepripisoval až tak kvalite našej obrany, ale skôr Stegenovi + občas neskutočnému zahadzovaniu šanci superov ako napr. doma proti Vigu.
Plus všetky neinkasované góly v lige sme si vynahradili v LM, kde sme ich za 6 zápasov inkasovali 12.
čo sa už na čisto zbláznili?! Cez leto môže prísť Iñigo Martínez ale my sme spokojný s drevom Alonsom a ideme mu predlžovať zmluvu možno o dalšie 2 roky?
My nie že sa nedokážeme poučiť z facky ale ani z toho ked nás metaforicky dokopú na zemi.
Toto je už neskutočná tragikomédia. Viem že sú to zatial len špekulácie ale verím tomu že nad tým naozaj uvažujú, ked sme ho vôbec priviedli na LB aj ked Balde hral fantasticky a ako záskok je velmi skusený Alba.
Alonso je zlý omyl ktorý nemal byť nikdy podpísaný!
Ja nevidím logiku v transfere Martineza ani v lete zadarmo a nie to ešte v zime aby zaň mali platiť. Veľký kiksár. To čo on odohrá do konca sezóny Alonso s prehľadom. A keď už silou mocou chcú stopéra tak nech sa po sezóne poobzerajú po lepšej alternatíve. Nemusia brať hockoho len preto, že je zadarmo....
Plus všetky neinkasované góly v lige sme si vynahradili v LM, kde sme ich za 6 zápasov inkasovali 12.
My nie že sa nedokážeme poučiť z facky ale ani z toho ked nás metaforicky dokopú na zemi.
Toto je už neskutočná tragikomédia. Viem že sú to zatial len špekulácie ale verím tomu že nad tým naozaj uvažujú, ked sme ho vôbec priviedli na LB aj ked Balde hral fantasticky a ako záskok je velmi skusený Alba.
Alonso je zlý omyl ktorý nemal byť nikdy podpísaný!