Jinak pocit o letos špatném Španělsku a že mu na Ms dlouho pšenka nepokvete má hrozně moc lidí a to taky o něčem už svědčí.. Budu jim fandit a snad minimálně ty Němce skripnou! ☺️
nemci maju kostru timu z bayernu. ked chytia do zubov spanielov ktorym defenzivneho zaloznika bude hrat Busquets, tak to bude skarede. Rodri by bol na ten post ovela lepsia volba
V Allianz arene nasa zaloha prehrala tú nemecķú o triedu. Zaujimave co? Odvetu, v ktorej o nic neslo som nesledoval. Z analyzy odvety, ktoru som si pozrel bol zaver taky, ze rozhodujuci bol rozdiel v individualnej kvalite pri subojoch nasich "lavickovych" obrancov proti palebnej sile Bayernu + nase zle riesenia v ofenzive v dobre rozbehnutych situacii na čele s Dembelem.
Jasne, záloha Barcelony prehrala tú zálohu Bayermu max tak pár minút v prvom polčase, inak v prvom polčase boli viac menej rovnocenný. V druhom polčase už dominoval Bayern. V odvete už Bayern dominoval vo všetkých aspektov a kontroloval celý čas hru. Posledných 5 zápasov Bayern vs Barcelona:
Posledné 2 zápasy LM
2x výhra Bayermu, vyhral 2:0 a 3:0
Minuloročná LM , 2x výhra Bayermu, vyhral 3:0 a 3:0
V sezóne predtým, 20/21 výhra Bayermu 8:2.
Súhrne skóre za posledné 3 roky: 5x výhra Bayernu a skóre 19:2.
Suhrne skore za 3 roky ma aky zmysel? Uplne iny tim aj manazeri. Klucovy zapas bol na Allianz arene a tam sme boli od Bayernu bez debaty lepsi az na efektivitu a prsve zaloha bola nasou najvacsou zbranou. Nasi traja najlepsi hraci boli Pedri, Buskec a Gavi. Odvetu nemalo zmysel hodnotit kedze nasi by ten zapas radsej nehrali. Pritom ako vravim podla analyzy z dobreho zdroja je zrejme, kde bol na ihrisku rozdiel.
Stará láska nerezavi (k Busimu) Luise mám rád, ale v tomhle je mimo. Busi není moc dobrý už pár let a za 4 roky? Nemusím snad pokračovat. Ten Luis chce asi brzy skončit u repre, ne?
strip. Jasné, že sa do toho Enrique nerozumie. Ani Xavi. To vie každý. Ani Koeman sa do toho nerozumel. Dosť ma prekvapilo, že nominácia prešla miestnym podtatranským konzíliom. Asi dajú Enriquemu a Xavimu poslednú šancu. A podľa vývoja situácie obaja v januári letia.
Viem že tu každy "ospevuje" ironicky busiho a ano nehra vôbec na dibrej urovni v barcelone ale pamätáte si euro 2020 respektíve 2021 lebo sa hralo minuly rok...tam busi žiaril podľa mňa lucho vie čo chce hrať i keď podľa mňa taký balde si to viac zaslúžil jak fati v súčasnom rozpoložení...
Posledné 2 zápasy LM
2x výhra Bayermu, vyhral 2:0 a 3:0
Minuloročná LM , 2x výhra Bayermu, vyhral 3:0 a 3:0
V sezóne predtým, 20/21 výhra Bayermu 8:2.
Súhrne skóre za posledné 3 roky: 5x výhra Bayernu a skóre 19:2.