Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-11-14 11:36:07
Bol by blazon keby siel do Barcy, vela by si tu nezahral. Lewa ma zmluvu do 2026 a Moukoko nebude lepsi. Je i slaby hlavickar - to pise sofascore i whoscored.
2022-11-14 15:39:35
Myslím si že ostane v BVB, tam mu je dobre a kde inde než v BVB by sa herne vytiahol ? úprimne v žiadnom klube ktorý bol spomenutý.
2022-11-14 17:50:17
City za mňa padá. Neprestúpi k Haalandovi, ktorý ma na ďalšiu dekádu istý základ v City. My sme na tom o niečo lepšie keďže Lewa je top, ale za 2-3 roky skončí. Ak sa na to pozerám objektívne najviac pre neho dáva zmysel predlžiť v Dortmunde, ale dúfam, že dokážeme nejako zamiešať kartami. Ak by mu Xavi vedel dohovoriť a ubezpečiť ho minutážou, či už sem tam aj na krídle a za Lewu, tak možno by sme neboli bez šance. Ešte by sa mohol dať zlákať na Messiho ak by prišiel aj ten v lete. Kto by už len nechcel hrať so svojím idolom o to viac keď to môže byť jeho posledná šanca hrať s Messim, keďže Messi sa potom poberie mimo EU. Taktiež ak by prišiel zadarmo, tak by som už aj s tým platom ustúpil a dal mu tých 5-6 mega ročne.