Bol by blazon keby siel do Barcy, vela by si tu nezahral. Lewa ma zmluvu do 2026 a Moukoko nebude lepsi. Je i slaby hlavickar - to pise sofascore i whoscored.
pri PSG som pocital s tym, ze Messi odchadza, a podla mna nemaju niekoho, kto by ho nahradil, a ktovie ako to bude o dva roky s Mbappem.
pri Liverpoole som napisal MOZNO. maju tam Salaha a Nuneza ale jasny treti utocnik po Maneho odchode tam nieje
Moukoko je ale centralny utocnik a na to uz Liverpool maju Nuneza a aj Jotu a Firmina ktory sice odide ale aj tak. Pre Moukoka je najlepsi United alebo my. V United by mal okamzity zaklad kedze tam nemaju utocnika, u nas by rok iba striedal Lewu ale zas tu ma lepsi projekt do buducnosti. V Chelsea je to rovnake ako u nas, je tam Auba cez ktoreho by hned nehral ale tam nema zas taky projekt do buducnosti ako u nas. City, Juventus maju mladych utocnikov tam si nezahra. Ten PSG este ako tak ak im odijde Messi lenze oni potom budu hladat skor nejake kridlo ako hrot. Navyse ak sa Messi vrati sem tak Moukoko ako jeho fanusik pojde pravdepodobne za nim.
Suarez: ani Barcelona nemá zrovna jagavý projekt do budúcnosti. Chýba minimálne RB. Busquets že vraj dostal ponuku o 2 roky predĺžiť, ale kto vie ku všetkej úcte k Busquets, už nadsluhuje nejaký ten rok. Podľa všetkého asi odíde aj Kessie, FDJ sa tiež možno pobalí. Fati hrá mizerne, Torres tiež žiadne zázraky. Ostáva Lewa a Raphina, Dembélé kto vie, či ostane. Ono zrazu ani ten Barcelonský projekt nevyzerá zrovna lákavo a sľubne.
Neni dna bez tvojho pesimizmu :D Kessie je asi taka strata akonked ti vypadne dvoj eurovka na chodnik, dalsi den uz ani nevies. Uznavam ze utok treba posilnit ale to sa prichodom Messiho spravi. Potom dalsi rok budu zaujmavi hraci zadarmo (napriklad Leao). S Chelsea nas ani neporovnavaj, ti nemaju nic.
A co Lewa dostava tiez tie medvediky? Kounde Raphina,... tiez? Nieje problem s peniazemi ale s platovym stropom ktory nam nedovoluje tie peniaze pouzit. Nechapem ako toto este niekto nechape po takej dlhej dobe co sa to riesi.
Uplatňuje sa aj na platy novoregistrovaných hráčov. Po prekročení platového stropu na každé vynaložené 1€ musí klub ušetriť 3€, som to zle napísal, sa ospravedlňujem. Stačí 2 minúty Googliť. Na to, aby Messi s 40 miliónovým platom mohol prísť, treba ušetriť 160 miliónov.
City za mňa padá. Neprestúpi k Haalandovi, ktorý ma na ďalšiu dekádu istý základ v City. My sme na tom o niečo lepšie keďže Lewa je top, ale za 2-3 roky skončí. Ak sa na to pozerám objektívne najviac pre neho dáva zmysel predlžiť v Dortmunde, ale dúfam, že dokážeme nejako zamiešať kartami. Ak by mu Xavi vedel dohovoriť a ubezpečiť ho minutážou, či už sem tam aj na krídle a za Lewu, tak možno by sme neboli bez šance. Ešte by sa mohol dať zlákať na Messiho ak by prišiel aj ten v lete. Kto by už len nechcel hrať so svojím idolom o to viac keď to môže byť jeho posledná šanca hrať s Messim, keďže Messi sa potom poberie mimo EU. Taktiež ak by prišiel zadarmo, tak by som už aj s tým platom ustúpil a dal mu tých 5-6 mega ročne.
pri Liverpoole som napisal MOZNO. maju tam Salaha a Nuneza ale jasny treti utocnik po Maneho odchode tam nieje