Za to dembo za 6 sezón má 23 gólov ....priemer 4 na sezónu .... To už aj ferran a fati sú lepší ....a hlavne v posledných zápasoch ferran jednoznačne lepší ako dembo
Kridla hlavne prihravaju.
Ferran, ked uz ho spominas, tak za poslednych 5 zapasov sa presadil len proti Plzni. 4 body z celej sezony ma proti Plzni, inak by mal len 2 body za 17 zapasov. Este podal OK vykon proti Almerii, sice i tam zahodil 2 tutovky.
A proti komu sa presadil Dembele? Proti kazdemu lepšiemu tímu je vygumovaný, posiela centre a strely na tribúnu, zamotáva sa do vlastných kľučiek. S predajom by som neváhal.
Odchod Demba by nám prospel, my potrebujeme hráča s hernou inteligenciou a tvorivosťou.
Jeho repertoár je veľmi obmedzený: zbrklé a väčšinou neúspešné driblingy, kde sa spolieha len na rýchlosť, strely väčšinou na tribúnu a stále rovnaké zasekávačky. To, že občas trafí bránu nám snáď nemôže stačiť.
Ferran, ked uz ho spominas, tak za poslednych 5 zapasov sa presadil len proti Plzni. 4 body z celej sezony ma proti Plzni, inak by mal len 2 body za 17 zapasov. Este podal OK vykon proti Almerii, sice i tam zahodil 2 tutovky.
Jeho repertoár je veľmi obmedzený: zbrklé a väčšinou neúspešné driblingy, kde sa spolieha len na rýchlosť, strely väčšinou na tribúnu a stále rovnaké zasekávačky. To, že občas trafí bránu nám snáď nemôže stačiť.