No jo. Japonci a ich moderny futbal. S Nemeckom 70 minut neexistovali, potom dali 2 goly a vsade ich ospevovali. Vcera? Fiasko a trapna hra.
Tak isto Saudi. Zahrali zivotny zapas s Argentinou, aky neodohraju dalsich 30 rokov. A nakoniec skoncia posledni v skupine. A nepomohla im ani najvymyslenejsia penalta na MS.
Netreba robit uzavery po prvych zapasoch. Argentina vyhra skupinu a Nemecko tiez potupi.
Este je sice skoro na moje narodeniny, no ako darcek by som si prial vitazstvo Argentiny nad Polskom. Uprimne? Ani neviem, ci to budem vediet pozerat od nervov.
argentina skupinu vyhrat moze, ale neda sa na nu pozerat. trapnejsie hra uz len belgicko. treba kritizovat tych, od ktorych sa cakalo viac. preplacane trasoritky a ich akoze moderny fotbal, kde ma brankar najviac prihravok:) ja si radsej pozriem kanadu, aj ked dostane 4.
Kľudne sa môže stať, že Argentína prehrá s Poľskom a Saudi vyhrajú nad Mexikom. Argentína potom cestuje domov. Lopta je guľatá. Ja som čakal, že Japonci vyhrajú nad Kostarikou a nestalo sa napríklad.
Tak isto Saudi. Zahrali zivotny zapas s Argentinou, aky neodohraju dalsich 30 rokov. A nakoniec skoncia posledni v skupine. A nepomohla im ani najvymyslenejsia penalta na MS.
Netreba robit uzavery po prvych zapasoch. Argentina vyhra skupinu a Nemecko tiez potupi.